הפורום לא זז

Anabel74

New member
../images/Emo73.gifאז בואי נזיז אותו!

הצעות יעול,הצעות לדיונים, שאלות וחויות. כולם מוזמנים להשתתף ולתרום.

Anabel74

New member
../images/Emo26.gifהנה קישור

להודעה של מני ולשרשור תמונות מהמפגש. אפשר לראות שם גם מנהלנו האהוב הרי (חולצה אדומה למקרה שחשבת שתתחמק). וגם את איתן, נועה, מגדה, רויה ואדיר, עדי, טובה ועוד ועוד...

MikeY fReAk

New member
../images/Emo170.gifאוף.../images/Emo79.gif

לאחרונה אני מרגישה שהרייקי נדד לו הרחק הרחק ונטש אותי. פשוט הוא לא עוזר לי בכלום. אני סתם מרגישה ידיים חמות. וזהו. וזה לא עושה כלום!

Anabel74

New member
לא להתיאש.

הרייקי היא אנרגיה חכמה ויודעת לאן היא צריכה להגיע ולפעול. לא תמיד אנחנו מרגישים את האנרגיה באותה צורה.לפעמים תרגישי את זה בצורה ברורה וחזקה ולפעמים נדמה יהי לך שהיא לא שם בכלל. העיקר לא להפסיק לשלוח ....
אגב - באיזו תדירות את מתרגלת רייקי בדרך כלל?

MikeY fReAk

New member
../images/Emo170.gifלאחרונה..../images/Emo79.gif

לאחרונה אני די חולה,צינון,כאב ראש,כאבי בטן וכל מיני..ואני עושה רייקי בערך 10 דקות אולי פחות, אני לא מרגישה שום דבר..וזה מוזר, כי בעבר הרגשתי, זה לא תמיד היה ככה.. אני יודעת שהרייקי תמיד יהיה אצלי ושהוא לא יכול לעזוב אותי..אבל..

Anabel74

New member
לפעמים דווקא כשלא מרגישים טוב

קשה יותר לעשות רייקי . אין מספיק אנרגיה "להשקיע" בזה. במצבים כאלו כדאי לפנות למישהו אחר שישלח לנו רייקי (או יעשה אם נמצא קרוב). וכשהמצב קצת ישתפר תוכלי להמשיך לעשות רייקי לעצמך. זה קורה לכולם גם למאסטרים שביננו. ואגב גם 10 דקות רייקי זה לא רע בכלל. רק תאמיני שזה יעזור וזה שם. חוץ מזה מקווה שהלכת גם לרופא, אולי חטפת איזה וירוס או מחלה מסוימת וצריכה תרופה ספציפית נוסף לרייקי שעוזר ומאזן. תרגישי טוב ואם את זקוקה את יכולה לבקש בפורום שישלחו לך רייקי. (עם שם מלא, שם האם ומיקום גאוגרפי).

MikeY fReAk

New member
הממ.../images/Emo79.gif

שליחת רייקי זה רעיון טוב. אני מעדיפה לעשות את זה במסרים, כי אני לא רוצה לחשוף את עצמי לאנשים שאולי קוראים פה ותוהים או זו אני. את בטוחה? הרייקי שלי נחלש כשאני חולה?!? [אף פעם לא שמעתי על זה..
] ו..אל דאגה, הלכתי לרופא[ה], היא כבר רגילה למחלות הקבועות שלי.

Anabel74

New member
לא אמרתי שהרייקי שלך נחלש

אלא שהאנרגיה הכללית נחלשת וזה טבעי כשחולים. ואם נוח לך יותר במסרים אז אשמח לשלוח לך כשתצטרכי.

למעלה