יום הולדת שמח ליעל-YaEloNeT המון , שתמשיכי לחייך תמיד והרבה אושר, עושר, אהבה, הצלחה ובריאות
ר רוןרוןרון New member 16/5/06 #1 ../images/Emo170.gifיום הולדת שמח ליעל-YaEloNeT המון , שתמשיכי לחייך תמיד והרבה אושר, עושר, אהבה, הצלחה ובריאות
../images/Emo170.gifיום הולדת שמח ליעל-YaEloNeT המון , שתמשיכי לחייך תמיד והרבה אושר, עושר, אהבה, הצלחה ובריאות
ש שירלירון New member 16/5/06 #3 ../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif המון אושר, אהבה וכל מה שתרצי
M moshavnikit New member 17/5/06 #6 מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif
N NeTa MuFlEtA New member 17/5/06 #7 מזל טוב ליעלונת../images/Emo70.gif אהובתי הג'יחנג'ית טחח אין לי מה לכתוב אחלתי לך מספיק.. טחח סתאאם. אוהבים אותך תעשי לי גארפילדון!!1 אמן כי יהי רצון, סוויטסיקסטין ויום שמייח לך.[;
מזל טוב ליעלונת../images/Emo70.gif אהובתי הג'יחנג'ית טחח אין לי מה לכתוב אחלתי לך מספיק.. טחח סתאאם. אוהבים אותך תעשי לי גארפילדון!!1 אמן כי יהי רצון, סוויטסיקסטין ויום שמייח לך.[;
O ortalma New member 17/5/06 #8 ../images/Emo65.gifיעלונת מזל טוב יפה שלי!../images/Emo77.gif שיהיה לך הכי טוב בעולם ושכל מה שתרצי ייתגשם!
../images/Emo65.gifיעלונת מזל טוב יפה שלי!../images/Emo77.gif שיהיה לך הכי טוב בעולם ושכל מה שתרצי ייתגשם!
Y YaEloNeT New member 17/5/06 #9 תודה לכולם [: ../images/Emo204.gif../images/Emo23.gif עשיתם לי לחייך^^ . מצטערת שנטשתי וזה. ב"ה אי שם ביוני אעשה קאמבק בכוחות מחודשים
תודה לכולם [: ../images/Emo204.gif../images/Emo23.gif עשיתם לי לחייך^^ . מצטערת שנטשתי וזה. ב"ה אי שם ביוני אעשה קאמבק בכוחות מחודשים