שאלון

טולייצ

New member
../images/Emo170.gifשאלון

אפיפית חושבת שהפורום קמת מת,אז בואו נוכיח לה אחרת
תהנו! קצת בכללי.. שם: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את נראית: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: סרט מושכר שראית: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: השיר שנתקע לך בראש: הדיסק שקנית: הדיסק ששמעת: האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אליך: תוכנית טלוויזיה שראית: איש שחשבת עליו: האם... את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: תוכנית ההתנתקות של שרון: האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים... היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: נישקת בנות: נישקת בנים: שכבת עם בנות: שכבת עם בנים: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: ג'לי: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך אימייל: האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע?: הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים: שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: וסתם: מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מסנג'ר או אייסיקיו? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת?

אפיפית חושב ש..

טוב הנה אני עונה (בן זכר לכל אלו שעוד לא שמו לב לעניין..)! שם: יניב פירסינג: אין. מקווה לעשות בהמשך.. קעקועים: אחד. השני אוטוטו.. גובה: 1.74 מידת נעליים: 43 צבע שיער: חום כהה אחים\אחיות: 2 אחיות ואח.. נושא רגיש. בן כמה אני נראה: אין לי מושג! הכי הרבה שנתנו לי היה 24.. לא נראה לי. משקפיים: אין. גשר: אין. עבר פלילי: אין. שפות: אנגלית. ספר שקראת: מלך החומוס ומלכת האמבטיה. סרט מושכר שראית: אני לא טוב בלזכור שמות שם סרטים או על מה הם היו. סרט בקולנוע: אני עכשיו חוזר מ"ממלכת גן עדן"- לא התלהבות. שיר ששמעת: עכשיו מתנגן פה Grace.. אירוניה משהו.. השיר שנתקע לך בראש: Against all odds- Phil collins הדיסק שקנית: עברי לידר- זה לא אותו דבר. הדיסק ששמעת: אוסף אהוב שלי... האיש שהתקשרת אליו: אממ.. עדית! חח האיש שהתקשר אליך: אדון לאון! תוכנית טלויזיה שראית: חברים. איש שחשבת עליו: אני חושב יותר מדיי גם ככה, כמה ביחד זה לא בריא. אתה דלוק על מישהי: לא. אתה רוצה לגור במקום אחר: לא ברור עדיין איפה, יש כמה העדפות. אתה מאמין באהבה וירטואלית: לא. אתה רוצה עוד פירסינג: כן.. כבר דווח קודם לכן. אתה אוהב רכבות הרים: לא סובל את זה! אתה היית בחו"ל: כן. צרפת, פולין, צ'כיה, קפריסין. מערכת יחסים ממרחקים: יכול לעבוד. להרוג אנשים: לא. עישון אצל בני עשרה: הכל תלוי במינון. נסיעה במכונית אחרי ששתית: איך נחזור הביתה אח"כ?!?! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\בי: כן. תוכנית ההתנתקות: כן. אי פעם בכית על בת: כן. אי פעם בכית על בן: כן. אי פעם שיקרת: כן. אי פעם נעצרת: לא. כמה פעמים היית מאוהב: 3. כמה פעמים נשבר לך הלב: אין ספור.. כמה פעמים שברת לבבות: 3.. אלא אם כן מישהי לא ספרה לי... כמה פעמים נשקת בנות: אני לא אתחיל עם זה עכשיו. כמה פעמים נשקת בנים: 5. כמה פעמים שכבת עם בנות: מתחיל להביך העניין הזה.. אמ.. 7. כמה פעמים שכבת עם בנים: אף לא אחת. כמה פעמים השם שלך הופיע בעיתון: פעם אחת. התחרטת על דברים שעשית: אני לא.. מילה בת 4 אותיות: קטנה. ממתק: במבה. סרט מצוייר: טום וג'רי. קורנפלקס: כריות. אבל מעדיף שלא.. מסטיק: אורביט. צבע: סגול. יום בשבוע: שבת. היום הכי לא מועדף: ראשון.. מישהו יגיד אחרת?! ג'לי: איכס.. תכשיט: ה-שרשרת של אחי האהוב. חורף\קיץ: אביב...?! בחדר: שלך. האיש האחרון שישן במיטה שלך: אלינור- אחיינית שלי! האיש האחרון שראה אותך בוכה: אמא שלי. האיש האחרון שהלכת איתו לסרט: חבריו של קובי היקר. האיש האחרון שצעק עליי: ישראל- הבוס שלי.. אבל רק כי הוא אוהב אותי! האיש האחרון ששלח לך אימייל: אחותי- איילת. האם אי פעם אמרת אני אוהב אותך והתכוונת לזה: כן. הופעת בציבור בפיג'מה: אין מצב! בכית בסרט: כן. היית על במה: כן. חשבת שאתה הולך למות: יותר מדיי פעמים. נכשלת במקצוע: כן. הורידו אותך כיתה: לא. הקפיצו אותך כיתה: לא. רצית להיות המין השני: כן. שיר אהוב: תסלחו לי אבל יש יותר מדיי.. אני לא יודע מה להחליט. אוכל אהוב: פיצה. תוכנית אהובה: חברים. ספורט אהוב: גלישת גלים. תחביב: אין.. באמת! לא מצאתי.. זמר אהוב: אביתר בנאי. זמרת אהובה: אלאניס מוריסט. להקה: קווין. עיתון אהוב: "שוהם פלוס" חח מה השעה: 02:21. תפוח או בננה: תפוח. כחול או אדום: כחול. סתיו או אביב: הנה זה הגיע עכשיו.. אביב! מסנג'ר או איסיקיו: מסנג'ר. מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים עם זה: סיגריה ולישון. איזה ארוחה אחרונה: נאפיס.. ממש עכשיו. תיכון או אוניברסיטה: אוניברסיטה.. מכללה גם נחשב?! אתה משועמם: יותר נכון, מחפש את עצמי. אז.. לא. רעש אחרון: ההארד דיסק פה עושה רעשים ממש מוזרים. ריח אחרון שהרחת: הדיאו שלי! היה נחמד.. אבל עושה רושם שזה היה כבר איפה שהו בפורום הזה.. תודה ולילה טוב אנשים יקרים שלי.

ברררר

New member
אנייי

קצת בכללי.. שם: בר פירסינג: לא קעקועים: לא גובה: 1.65 מידת נעליים: 38 צבע שיער: שתני אחים/אחיות: אח ו2 אחיות בת כמה את נראית: בגילי? חחח משקפיים? לא גשר? היה עבר פלילי: אמממ!! שפות: עברית אנגלית ספרדית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת:התחלתי שוב את סדרת הארי פוטר סרט מושכר שראית: אהבה זה כל הסיפור סרט בקולנוע: לא זוכרררררת שיר ששמעת: מלנכוליה השיר שנתקע לך בראש: לשם הדיסק שקנית: עברי לידר- זה לא אותו דבר הדיסק ששמעת: מלטף ומשקר- עברי לידר האיש שהתקשרת אליו: לאלה האיש שהתקשר אליך: אורן תוכנית טלוויזיה שראית: תוכנית ב24 איש שחשבת עליו: אמא האם... את/ה דלוקה על מישהו: מאוהבת את/ה רוצה לגור במקום אחר: לאא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:לא את/ה רוצה עוד פירסינג: כןןןןןן את/ה אוהבת רכבות הרים:לאאאאאאא את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:כן בצרפת 4 פעמים בפראג ביוון ופעמיים בסיני בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד להרוג אנשים: נגד תלוי מי כמובן :)) עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:בעד למה לא? רק לא לידי תוכנית ההתנתקות של שרון: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: פעמיים נשבר לך הלב: הרבההההההההה שברת לבבות: כן נישקת בנות: בלחי? נישקת בנים: בלחי? חחח שכבת עם בנות: איכס לא שכבת עם בנים:חכו זה עוד יגיע! השם שלך הופיע בעיתון: כןןן התחרטת על דברים שעשית:נו תמיד דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: TWIX סרט מצויר: נמו או פוקהונטס קורנפלקס: רגיל קלוגס מסטיק: מגנו אפרסק או אורביט ירוק צבע: טורקיז יום בשבוע: חמישי היום הכי לא מועדף: רביעי ג'לי: פסדר תכשיט: שרשרת, נזם חורף\קיץ: חורף בוודאייייייי בחדר: ? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: כל העולם רואה אותי בוכה הלכת איתו לסרט: חברות צעק עליך: אמא שלח לך אימייל: המורה לאנגלית האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כןןן הופעת בציבור בפיג'מה?כןןןןןן בכית בסרט? כןןןןןן היית על במה? כןןןןןן חשבת שאת\ה הולך למות? אני תמיד חושבת ככה נכשלת במקצוע?:דההההה הורידו אותך כיתה?לא זה כבר הגזמה הקפיצו אותך כיתה?עוד יותר הגזמה רצית להיות המין השני? רק בכל הקטע שבנות צריכות לשבת בשביל להשתין וכי יש לנו מחזור וכי לבנים יותר קל- הם חראות (לא אישי) דברים אהובים: שיר אהוב:כמה שאני אוהב- עברי לידר אוכל אהוב:מרק עגבניות תוכנית אהובה:מגרש ביתי ספורט אהוב:ריקוד תחביב:לשיר זמר/זמרת/להקה אהובים:עברי לידר והיהודים סורי נובה לא מ/שו מכירה עיתון אהוב:? ראש 1? וסתם: מה השעה עכשיו? 12:45בצהריים תפוח או בננה?בננה כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?סתיו מסנג'ר או אייסיקיו?אייסי מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להכין אוכל איזה ארוחה אחרונה אכלת? בוקר תיכון או אוניברסיטה? ברגע זה תיכון אתה משועמם/ת?קצת רעש אחרון ששמעת? הרעש של המקלדת ריח האחרון שהרחת?של הבית שלי

שישיץ

New member
עונה../images/Emo27.gif

קצת בכללי..
שם: שירן פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 169 ס"מ מידת נעליים: 37 צבע שיער: חום חמוד אחים/אחיות: אח בן 13 בת כמה את נראית: מממ תענו אתם משקפיים?אין גשר? אין עבר פלילי: מממ
שפות: עברית, אנגלית וספרדית חח
הדברים האחרונים שעשית...
ספר שקראת: בין דירות /יהלי סובול סרט מושכר שראית: "שמש נצחית בראש צלול" אם זה נקרא מושכר.. סרט בקולנוע: "גיבורים דימיוניים" סרט אלוווף שיר ששמעת: משהו של פינק פלויד השיר שנתקע לך בראש: "מטייל אוסטרלי" אין צורך לפרט של מי.. הדיסק שקנית: מלטף ומשקר, האנשים החדשים, פינק פלויד הדיסק ששמעת: פינק פלויד האיש שהתקשרת אליו: מוריץ האיש שהתקשר אליך: עידן לנש תוכנית טלוויזיה שראית: חברים איש שחשבת עליו: לא זוכרת.. האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: כרגע לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: אולי.. את/ה רוצה עוד פירסינג: עוד 18 את/ה אוהבת רכבות הרים: מאוד!! את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: לא הייתי..
בעד\נגד...
מערכת יחסים ממרחקים: למה לא... להרוג אנשים: תלוי את מי [מישהו אמר רנטה?!
] עישון אצל בני עשרה: ממ בכלל נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: נ ג ד !! חחחח
תוכנית ההתנתקות של שרון: ממ לא סגורה על זה
האם אי פעם
בכית על בת: כן בכית על בן: כן שיקרת: כן נעצרת: כן [בערך..]
כמה פעמים...
היית מאוהבת: אף פעם נשבר לך הלב: פעמיים שברת לבבות: לא חושבת שקרה.. נישקת בנות: 1 נישקת בנים: לא זוכרת.. משו כמו 10 שכבת עם בנות: אף פעם שכבת עם בנים: אף פעם השם שלך הופיע בעיתון: פעם אחת
התחרטת על דברים שעשית: פעמיים
דברים מועדפים...
מילה בת 4 אותיות: שירן
חחח ממתק: טים-טם חחח סרט מצויר: דילברט [סדרה נו] קורנפלקס: כריות נוגט או וניל מסטיק: מנטה וכמה שיותר חזק! צבע: סגול וכתום יום בשבוע: שלישי, רביעי, שישי, שבת היום הכי לא מועדף: שני וחמישי ג'לי: יאמיי [מה השאלה?] תכשיט: שרשרת יפה שלי
חורף\קיץ: תלוי בחדר: מיטה ומחזות/ספרים שלי
האיש האחרון ש...
ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: רנטה חחח הלכת איתו לסרט: ברק צעק עליך: אמא שלח לך אימייל: לא זוכרת
האם אי פעם...
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? מלאא בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? ממ הייתי בטוחה.. נכשלת במקצוע?: 0 בהיסטוריה הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא, הקפיצו גן רצית להיות המין השני? לא
דברים אהובים:
שיר אהוב: שאלה קשה אוכל אהוב: יפרחה [המבין יבין] תוכנית אהובה: FRIENDS ספורט אהוב: אופניים [?] תחביב: לא יודעת זמר/זמרת/להקה אהובים: נירוונה רונה קינן פיטר רוט מוניקה סקס מרסדס בנד שרון הולצמן יהושוע דבק עברי לידר דנה ברגר אביב גפן איגי וקסמן אלג'יר ירמי קפלן יזהר אשדות כנסיית השכל האנשים לירון נדל דן תורן מאור כהן עמיר בניון ביטלס NOVA אינפקציה פינק פלויד בית הבובות אלאניס מוריסט חמי רודנר יוני בלוך אפרת גוש עיתון אהוב: מסרבת להכנע ללחצי משפחת ניר מוזס!
וסתם:
מה השעה עכשיו? 16:38 תפוח או בננה? תפוז
חח כחול או אדום? אדום שיהיה.. סתיו או אביב? אביב וסתיו מסנג'ר או אייסיקיו? שניהם מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להמשיך לקרוא את הספר של יהלי סובול איזה ארוחה אחרונה אכלת? אורז עם עוף תיכון או אוניברסיטה? נמנמ אוני' לא ניסיתי אז תיכון אתה משועמם/ת? לא רעש אחרון ששמעת? מקלדת ריח האחרון שהרחת? של פאי תפוחים שאמי מכינה היה כיף!

עונה עונה עונה

קצת בכללי.. שם: עדית פירסינג:לא קעקועים: לא גובה: 1.62 מידת נעליים:38 צבע שיער: אדום אחים/אחיות: אחות בת כמה את נראית: הכי הרבה שנתנו לי 25 משקפיים? אין עבר פלילי: אין עדיין שפות: אנגלית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: הנעלמים- הרלן קובן סרט מושכר שראית: משפחת סופר-על סרט בקולנוע: הנשכחים שיר ששמעת: grace- nova השיר שנתקע לך בראש:אני לא יודעת את השם שלו... שיר מההופעה הדיסק שקנית: עברי לידר- זה לא אותו דבר הדיסק ששמעת: oasis האיש שהתקשרת אליו: טלי האיש שהתקשר אליך: אדלה, וקבילה ניתוק!!! תוכנית טלוויזיה שראית: טאצ' עליז לסטרייט שיעיז איש שחשבת עליו: ממממממ.... האם... את/ה דלוקה על מישהו: חופשי... על יותר מידי אנשים.. בעיייתי את/ה רוצה לגור במקום אחר: ת"א / ניו-יורק את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: קודם שיהיה לי אח"כ נחשוב על עוד אחד את/ה אוהבת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: לא הייתי בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אפשר לחיות עם זה להרוג אנשים:תלוי את מי עישון אצל בני עשרה: גם אם נגיד לא?! זה ישנה? לי זה לא שינה נסיעה במכונית אחרי ששתית: אסור!!!!! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בכיף! תוכנית ההתנתקות של שרון: נגד! נגד! נגד! האם את\ה... אי פעם בכית על בת:כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: שקרים לבנים אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: .... נשבר לך הלב: ..... שברת לבבות: ..... נישקת בנות: 2 נישקת בנים: הפסקתי לספור שכבת עם בנות: לא שכבת עם בנים: השם שלך הופיע בעיתון: 2 התחרטת על דברים שעשית: לא לא לא דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: קולה ממתק: פסק זמן החדש סרט מצויר: במבי קורנפלקס: כריות מסטיק: בזוקה צבע: אדום יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: ? תכשיט: טבעת חורף\קיץ: חורף בחדר: שלי? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: טלי הלכת איתו לסרט: מיכל צעק עליך: מוטי שלח לך אימייל: עמי? האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?: אפילו בשניים הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לפעמים דברים אהובים: שיר אהוב: IRIS אוכל אהוב: המון תוכנית אהובה: אני לא רואה טלויזיה כמעט ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: nova? עיתון אהוב:לאשה וסתם: מה השעה עכשיו? 21:52 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? סתיו מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להתקלח ולמיטש' איזה ארוחה אחרונה אכלת? סטייק בצהריים תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? קצת רעש אחרון ששמעת? מוסיקת רקע בסופר פארם ריח האחרון שהרחת? את הבושם יגואר לגבר.

טולייצ

New member
../images/Emo9.gif

קצת בכללי.. שם: אורטל פירסינג: - קעקועים: - גובה: 1.63 בערך מידת נעליים: 37 צבע שיער: בלונד-שאטני אחים/אחיות: 2 אחים ואחות קרציה בת כמה את נראית: אמ.. משקפיים? - גשר? - עבר פלילי: בערך.. שפות: עברית,אנגלית פה ושם,מבינה גרוזינית ומעט ספרדית (טלנובלות נו..) הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: (קוראת) יהלי סובול-'בין דירות' סרט מושכר שראית: להזמין בטלוויזיה גם נחשב,אז אפקט הפרפר [כמה זמן עבר מאז וווואו זה היה כשברק חזר מצרפת,ומור ועידן מפולין
] סרט בקולנוע: "איזו מין שוטרת 2"
שיר ששמעת: "שיר יפה" - דן תורן ושייגעצ (קליפ מאאאגניב..לא רואים אותי חחח..אבל רואים את מאור כהן
) השיר שנתקע לך בראש: אבא עורך דין-שייגעצ הדיסק שקנית: אביתר בנאי (שהוחלף לאפרת גוש מאוחר יותר),היהודים (דיסק כפול),דודי לוי,ומטרופולין (בשבוע אחד!!
) הדיסק ששמעת: מטרופולין-תעצמי עיניים האיש שהתקשרת אליו: לא זוכרת האיש שהתקשר אליך: מספר לא מוכר,לא עניתי תוכנית טלוויזיה שראית: שישי בגאון (עם המשפחה חחח..) איש שחשבת עליו:
האם... את/ה דלוקה על מישהו: ... את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא יודעת את/ה רוצה עוד פירסינג: לא ממש.. את/ה אוהבת רכבות הרים: מאוד
את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: צרפת,בלגיה,הולנד,תורכיה בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא יודעת.. להרוג אנשים: לפעמים עישון אצל בני עשרה: אמ.. נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: אין לי בעיה עם זה..
תוכנית ההתנתקות של שרון: תלוי מאיזה צד חושבים על זה.. מצד אחד היא תפגע באנשים,ובו זמנית היא תתרום לסדר החברתי הנורמטיבי. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: מן הסתם.. אי פעם נעצרת: בערך.. כמה פעמים... היית מאוהבת: - נשבר לך הלב: לא יודעת.. שברת לבבות: - נישקת בנות: 4 נישקת בנים: משהו כמו 13 שכבת עם בנות: אף פעם שכבת עם בנים: אף פעם השם שלך הופיע בעיתון: כן,3-4 פעמים..פעם אחרונה שכתבו על הערב רוק
התחרטת על דברים שעשית: פעם אחת דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: שלום ממתק: במבה סרט מצויר: שרק
קורנפלקס: תלמה מסטיק: בזוקה צבע: ירוק יום בשבוע: שבת (יס וויקנד) וראשון (עקרות בית נואשות)
היום הכי לא מועדף: שני,חמישי ושישי ג'לי: לא אוהבת תכשיט: הטבעות שלי,ושרשרת שאני צריכה לקנות.. חורף\קיץ: תלוי באיזה מצב..כעקירון אני טיפוס של עונות מעבר,אביב וסתיו.. בחדר: שלי! האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: שי(אחי הפשושי) ראה אותך בוכה: רונית,ועוד כמה לא חשובים הלכת איתו לסרט: מור ושירן(מזמן) צעק עליך: אבא (כמו תמיד) שלח לך אימייל: דן תורן
האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? מבחינת להתאהב לא.. הופעת בציבור בפיג'מה? בערך..פורים חחח.. בכית בסרט? כן,הרבה!! היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? אני תמיד חושבת שזה הסוף.. נכשלת במקצוע?: ברור.. הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים: שיר אהוב: בתקופה הזו,יהושע-כל פעם אוכל אהוב: קציצות ירקות של אמא תוכנית אהובה: סמולוויל,מגרש ביתי,חברים,עקרות בית נואשות ספורט אהוב: בריכה
תחביב: לשמוע מוזיקה זמר/זמרת/להקה אהובים: מוניקה סקס מטרופולין אפרת גוש יהושע עברי לידר אביב גפן דן תורן מאור כהן אינפקציה בית הבובות חמי רודנר יוני בלוך NOVA ... עיתון אהוב: Time Out ת"א וסתם: מה השעה עכשיו? 00:12 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? שניהם מסנג'ר או אייסיקיו? גם וגם מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לקרוא ספר,ואז ב 3 בלילה מתחיל מגרש ביתי..ואז לישון איזה ארוחה אחרונה אכלת? שישי תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה (בגלל יום הסטודנט
) אתה משועמם/ת? לאחרונה דיי הרבה.. רעש אחרון ששמעת? מחשב.. ריח האחרון שהרחת? דאודורנט ששמתי אחרי מקלחת..

א ו ר 21

New member
אני עונה הרבה זמן לא הייתי פה..

קצת בכללי.. שם: אורית פירסינג: 2 אחד בגבה, ועוד אחד באוזן למעלה נחשב? קעקועים: אין גובה:1.70 מידת נעליים:39-40 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אח ואחות בת כמה את נראית: לא יודעת נראה לי בת 21 משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי:אממ..כן אני עובדת בחברת ביטוח מספיק פלילי לא? שפות: אנגלית עברית וג'יבריש של אנשים שיכורים הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת:"הנה אני מתחילה" של יהודית קציר סרט מושכר שראית: לא זוכרת סרט בקולנוע: לא זוכרת שיר ששמעת: LONG WAY DOWN של גו גו דולס השיר שנתקע לך בראש: כבר יותר משנתיים:ANGIE של הרולינגס סטונס הדיסק שקנית: שרה מקלקן הדיסק ששמעת: אוסף של שירים שעשיתי האיש שהתקשרת אליו: חברה טובה האיש שהתקשר אליך: נימרוד תוכנית טלוויזיה שראית: בקושי יוצא לי לראות טמבלויזיה איש שחשבת עליו: סודי האם... את/ה דלוקה על מישהו:לא ממש את/ה רוצה לגור במקום אחר: אולי קצת ,מישהו שחי באוסטרליה הדליק אותי לברוח לשם.. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: אממ לא יצא לי להתנסות אבל יכול להיות את/ה רוצה עוד פירסינג: אממ לא נראה לי שדי.. את/ה אוהבת רכבות הרים:כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:רק מקום אחד לצערי ולא מדינה אהובה:גרמניה בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא בעד לא אצלי בכל אופן להרוג אנשים: ... עישון אצל בני עשרה:לא בעד עישון בכלל נסיעה במכונית אחרי ששתית: מעולם לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:אחלה למי שזו האהבה שלו ומאמין בה באמת תוכנית ההתנתקות של שרון:...אתעלם משאלות פוליטיות האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: סביר להניח אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: לא יודעת נראה לי רק פעם1 נשבר לך הלב: כן מתוך אכזבה לא מתוך פרידה שברת לבבות: לא יודעת אולי נראה לי שכן נישקת בנות: אממ.. נישקת בנים: כן שכבת עם בנות: .. שכבת עם בנים:.. השם שלך הופיע בעיתון:כן התחרטת על דברים שעשית:היו פעמים אני מניחה דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות:אוהב ממתק: טייגר סרט מצויר: משפחת סימפסון(סדרה) קורנפלקס: רגיל צהוב עזה מסטיק: בזוקה צבע: שחור יום בשבוע:שישי היום הכי לא מועדף:ראשון ג'לי: אדום תכשיט: טבעת חורף\קיץ: חורף בחדר: ... האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אממ אסור לספר ראה אותך בוכה: הראש צוות שלי בעבודה הלכת איתו לסרט: לא זוכרת צעק עליך: .. שלח לך אימייל:איילת חברה שלי האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?תמיד,ולא קרה הרבה הופעת בציבור בפיג'מה?השתדלתי שלא בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?כן ,בתאונת דרכים נכשלת במקצוע?:כן כימיה או משהו הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני?לא דברים אהובים:לנגן על גיטרה שיר אהוב:Brothers in arms של הדייר סטרייטס אוכל אהוב:הרבה ג'אנק תוכנית אהובה:חברים ספורט אהוב:כדורגל לא לגלות תחביב:לנגן להתאמן זמר/זמרת/להקה אהובים:שרה מקלקלן,קייס צוייס,דייר סטרייטס,סטינג,כמובן נובה,ועוד כמה איכותיים עיתון אהוב:"אידיוט" אחרונות וסתם: מה השעה עכשיו?21:15 תפוח או בננה?בננה כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?סתיו מסנג'ר או אייסיקיו?מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?לשמוע מוזיקה איזה ארוחה אחרונה אכלת? פיצה תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת?אולי רעש אחרון ששמעת? צילצול בדלת ריח האחרון שהרחת?..

למעלה