שיר השבוע

loner in love

New member
../images/Emo170.gifשיר השבוע

היום יום שבת נכון? אין לי מושג מה הולך איזה יום אנחנו איזה תאריך אנחנו איזה שנה אנחנו... הכל מתבלגן לי! אבל בהנחה שהיום יום שבת...
מהו שיר השבוע שלכם?
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?
מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם?
מהו אלבום השבוע שלכם?

beyonce3

New member
../images/Emo101.gifשלי../images/Emo58.gif

מהו שיר השבוע שלכם?עת לחיות,עת למות/הפרוייקט של עידן רייכל מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? Crazy Little Thing Called Love מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם?Fun Fun fun מהו אלבום השבוע שלכם?הפרוייקט של עידן רייכל.

loner in love

New member
../images/Emo170.gifשלי

מהו שיר השבוע שלכם? שירי מיימון - השקט שנשאר
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? I've Got You ו- I'll Be OK למרות שלא ממש שמעתי אותם
מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם? Who's David
מהו אלבום השבוע שלכם? של מיי קמיקל רומנס למרות שלא שמעתי אותו אבל אני כל הזמן נדבקת לשירים משם

PunK RocK 1o1

New member
../images/Emo117.gifאני../images/Emo117.gif

כן, היום יום שבת..
מהו שיר השבוע שלכם?
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?
מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם?
מהו אלבום השבוע שלכם?

PunK RocK 1o1

New member
../images/Emo122.gif

נמחקו התשובות
מהו שיר השבוע שלכם? Backstreet Boys - Incomplete מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?the guy who turned her down מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם? All the Way מהו אלבום השבוע שלכם? אין..

mayoosh4

New member
יו!

נכון שאינקומפליט ממש יפה? אני כל כך מתביישת בעצמי. בקסטריט בויז! מהא. אני מתחלחלת מלחשוב על זה. בטח זה בגלל שאהבתי אותם בכיתה ג' :-|

DesertRose7

New member
בקסטריט בוי זה בקסטריט בויז!

חוץ מזה שהשיר ממש יפה.. זה ה-בקסטריט בויז!! (ואני עוד מעריצה של פייב!)

just jenny

New member
אוי נזכרתי עכשיו..

איך שאני [שהערצתי את פייב] ואחותי [שהעריצה את באקסטריט] תמיד התווכחנו עליהם חחחחחחח
על השירים, על הפרסים בטקסים..
אוי.. היו זמנים

may90

New member
שלי

מהו שיר השבוע שלכם?- american hi-fi- flavor of the week מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?-נגיד ברוקולי
מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם?-year3000 מהו אלבום השבוע שלכם?-אין לי

../images/Emo117.gif!ME../images/Emo117.gif ../images/Emo80.gif

מהו שיר השבוע שלכם? השקט שנישאר- שירי מיימון
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? Not Alone
מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם? Without You
מהו אלבום השבוע שלכם? Busted

mayoosh4

New member
שלי :p

מהו שיר השבוע שלכם? אע... i don't wanna be - Gavin DeGraw מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? not alone- בוהו, מרגש אותי
מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם? gotta be better than this, ו-why. שני שירים מדהימים. מהו אלבום השבוע שלכם? אע, אני יגיד אמריקן אידיוט, כי זה הדיסק הכי חדש שלי ואני חורשת עליוו בעיקר
ולכל הפורומיות השקסיות, סליחה שאני לא פעילה בזמן האחרון, אני קוראת הכל, באמת הכל! אבל אין לי זמן כל כך להגיב... תקופת לחץ בלימודים. אני אוהבת נורא את כולכן, עוד איזה שבועיים אני יחזור לפעילות רגילה!

שלי

מהו שיר השבוע שלכם? i just wanna live- good charllote מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? help מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם? who's david מהו אלבום השבוע שלכם? avril lavigne- under my skin

למעלה