adii1201

New member
../images/Emo170.gif

איך עבר עליי השבוע?
סרט השבוע?
ספר השבוע?
שיר השבוע?
תוכנית\סדרת השבוע?
התחדשות השבוע?
ציטוט \ פתגם השבוע?
דבר מיוחד שעשיתי השבוע?
עצבון \ ביאוס השבוע?
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?
אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע?
תמונת השבוע?
השאלה השבועית המתחלפת- מי עושה מדורה בל"ג בעומר
?

adii1201

New member
אני../images/Emo3.gif

איך עבר עליי השבוע?הייתי ואני עדיין פשוט עייפה
והיה קטעים שרציתי לשבור משהו על כמה אנשים
סרט השבוע?נמנמנמ לא ראיתי סרטים.. ראיתי בערב יום הזיכרון תוכנית על אבי לניר ז"ל ועדיין לא הצלחתי להבין מאיפה אני מכירה את השם
ספר השבוע?Plain Truth של ג'ודי פיקו למרות שבכלל לא קראתי השבוע
שיר השבוע?Can you feel the love tonight של אלטון ג'ון
תוכנית\סדרת השבוע?דספרט|ריר|
התחדשות השבוע?אממממממ אח שלי הביא לי בטריה נוספת לפלאפון נחשב?
אה וכל הקניות למגל
ונראה לי שזהו
ציטוט \ פתגם השבוע?איי דיי זה ימשיך להצחיק אותי: Lynette: "I should've had sex, I'd be asleep by now"
דבר מיוחד שעשיתי השבוע?ז"א מלבד ללמוד, להיות עייפה ולעשות מנגל? לא משו מיוחד
עצבון \ ביאוס השבוע?א' אני חולה (לא בשפעת החזירים
) ב' אני עייפה ג' יש לי כ"כ הרבה שיעורים וד' כפי שכבר ציינתי היו כמה אנשים השבוע שרצו מכות
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?אמג הסניק פיק הראשון של הפרק הבא של דספרט|ריר|
אייקון \ סמיילי השבוע?|ריר|
איש השבוע?אח שלי כפרעליו שהביא לי את הבטריה לפלאפון
אה וגם מארק דובדבני
תמונת השבוע?
השאלה השבועית המתחלפת- מי עושה מדורה בל"ג בעומר
?
לא אני
מיציתי ביום העצמאות

darklighter

New member
התמונה../images/Emo99.gifוהציטוט../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif

והסניק פיק באמת היה מעולה...עוד יום וכמה שעות זה מגיע!!!

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifשבת שלום../images/Emo13.gif

איך עבר עליי השבוע?נחמד..מצחיק ועצוב סרט השבוע?כל מיני של יום הזיכרון:/ ספר השבוע?תנך?!חחח יש לי מתכונת בראשון. שיר השבוע?storm-lifehouse
תוכנית\סדרת השבוע?כמעט מלאכים התחדשות השבוע?ואי אני לא זוכרת אבל בטוח היה משהו
ציטוט \ פתגם השבוע?מתוך שיר השירים פרק ח':'מים רבים לא יוכלו לכבות את האהבה,ונהרות,לא ישטפוה.' "(מושפעת מהמתכונת בתנך חח) דבר מיוחד שעשיתי השבוע?על האש עם המשפחה,הופעה מצחיקה בטירוף של שחר חסון וימי הולדת לחברים עצבון \ ביאוס השבוע?לחץץץץץ ובכלל יום הזיכרון הזה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע?שחר חסון
תמונת השבוע?אין השאלה השבועית המתחלפת- מי עושה מדורה בל"ג בעומר?מדורה לא נראה לי אבל על האש..יש מצב

LeAnnDylan

Well-known member
מסכמת באיחור :)

איך עבר עליי השבוע? חמוד סרט השבוע? טוב בעיקרון הלכתי לראות את משחק כפול. הוצאתי איזה 50 שקל על כרטיס (או כמה שזה לא עולה בימינו) באמצע הסרט (טוב נו אמצע זה שאפתני מידי, משהו כמו 10 דקות אל תוך הסרט) החלטתי שאני לא מבינה כלום, חברה אחת שלי שהייתה איתי הסכימה איתי שהסרט לא מובן, די משעמם וכבר עברנו את ההיילייט של הסרט (שבשבילו נכנסו מלכתחילה) שזה ג'וליה רוברטס טופלס והחלטנו לעזוב באמצע ולחזור לעבודה. אז אני לא יודעת אם באמת מגיע לו להיות סרט השבוע שלי אבל הוא היחיד שראיתי אז... ספר השבוע? לא קראתי כלום אבל התכוונתי לסיים את דקסטר זה נחשב? שיר השבוע? אוי כל כך Hot Stuff של אליסון
כבר שיגעתי את כל האנשים בעבודה עם השיר הזה
תוכנית\סדרת השבוע? גיבורים
אמג הפרק סיום X_X התחדשות השבוע? שעון, בגדים, תיק והארד דיסק נייד חדש |ריר| ציטוט \ פתגם השבוע? נו משהו שבטח כבר הספקתי להדחיק דבר מיוחד שעשיתי השבוע? הייתי בבלאק בוואן פלאזה אחרי שכבר הרבה זמן הבטחתי לעצמי שאני אבדוק אם הוא שווה כמו הזה בסינמה סיטי. מסתבר שלא עצבון \ ביאוס השבוע? שהוא נגמר הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? נסעתי הביתה לצפון לעצמאות ובת דודה שלי והבן היפיוף שלה היו שם גם
אייקון \ סמיילי השבוע? |פרה על האש| איש השבוע? הבן של בת דודה שלי
תמונת השבוע? כפרעליו^^ השאלה השבועית המתחלפת- מי עושה מדורה בל"ג בעומר? אני אישית לא אעשה מדורה אבל אני מוכנה להידחף לכל מקום שעושים בו פרה על האש :) הודגש באמצעות מדגישומטיק

NoFaR815

New member
"ואם הזמן אתה אומר זה רק ילך וייסתדר..."

איך עבר עליי השבוע? כיייייייייייייייייייייייייייייייף
סרט השבוע? למי יש זמן לסרטים עכשיו ספר השבוע? בלי לומר שלום שיר השבוע? השיר של ערוץ הילדים...
"זה הבית שלי המקום בו גדלתי הגעתי קטן ומיד התבגרתי פוגש חברים מכיר כל פינה רואה איך כל יום התמונה משתנה.... " וכל השירים מרוק''צ!!!!!!!!!!1 תוכנית\סדרת השבוע? כמעט מלאכים
ציטוט \ פתגם השבוע? "אני בעצם בחוווווווווווור" דבר מיוחד שעשיתי השבוע? רוק עצמאות היה נדייייר (אני יודעת שזה לא היה השבוע אבל מכפת לי) עצבון \ ביאוס השבוע? מתכונבת במתמטיקה
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? הרבה... ועכשיו גיליתי שנתנו לנו הקלות לבגרויות
אייקון \ סמיילי השבוע?
השאלה השבועית המתחלפת- מי עושה מדורה בל"ג בעומר? עושים עושים בטח שעושים

adii1201

New member
יו ישבתי יום אחד עם חברה שלי בפארק

ונתקע לה מרי לנצח והיא לא הפסיקה לצרוח "אני בעצם בחור" ועבר איזה זוג זקנים ובהה בה זה היה כ"כ מצחיק

למעלה