איזה לק נלבש לאמצע השבוע ולחג?
ר רוני325 New member 28/9/10 #1 ../images/Emo171.gifאיזה לק נלבש לאמצע השבוע ולחג?../images/Emo171.gif
L lulilol2 New member 28/9/10 #2 אני הולכת לשים את ג'ייד 383 או 369 הם ורוד דיי דומה אבל עדיין מתלבטת דרך אגב.. היי! אני חדשה כאן נעים להכיר אני אסתי ואני מכורה במצב קשהההה ללקים!
אני הולכת לשים את ג'ייד 383 או 369 הם ורוד דיי דומה אבל עדיין מתלבטת דרך אגב.. היי! אני חדשה כאן נעים להכיר אני אסתי ואני מכורה במצב קשהההה ללקים!
ר רחלי ג New member 28/9/10 #4 איזה יופי של ציפורניים ומריחה.../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif חסרה לי שכבה נוספת לאטימות מוחלטת. יתכן והתמונה לא מדייקת.
איזה יופי של ציפורניים ומריחה.../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif חסרה לי שכבה נוספת לאטימות מוחלטת. יתכן והתמונה לא מדייקת.
מ מ ס ט י ק New member 28/9/10 #5 אני שבוע בלי כלום! נוסעת מחרתיים לברצלונה ואני לא אוהבת להיות עם לק בחול כי זה לדאוג שלא יהיו קילופים. לכן זה שבוע מצויין למנוחה לציפורניים
אני שבוע בלי כלום! נוסעת מחרתיים לברצלונה ואני לא אוהבת להיות עם לק בחול כי זה לדאוג שלא יהיו קילופים. לכן זה שבוע מצויין למנוחה לציפורניים
L lulilol2 New member 28/9/10 #6 בחופשות אני תמיד... לוקחת איתי את הלק ששמתי וככה אפשר לתקן במידה ומתקלף אבל גם לא לשים כלום זה פיתרון
בחופשות אני תמיד... לוקחת איתי את הלק ששמתי וככה אפשר לתקן במידה ומתקלף אבל גם לא לשים כלום זה פיתרון
D dhara New member 29/9/10 #7 OPI - Big Apple Red וכמה מתאים שקניתי אותו בניו יורק לק מ-ש-ג-ע!! פשוט אדום, אין דרך אחרת לתאר אותו. לא אדום כהה, לא בורדו, לא אדום בהיר - פשוט, אדום.
OPI - Big Apple Red וכמה מתאים שקניתי אותו בניו יורק לק מ-ש-ג-ע!! פשוט אדום, אין דרך אחרת לתאר אותו. לא אדום כהה, לא בורדו, לא אדום בהיר - פשוט, אדום.
D dhara New member 29/9/10 #11 לגמרי זה די הזוי כמה שהוא יפה כי בתכלס הוא פשוט אדום רגיל -- אבל יש בו משהו מיוחד
י יפעתיקו New member 29/9/10 #12 עוצוב חדש../images/Emo110.gif לא יודעת מה יש לי לאחרונה עם וורודים.. חחח המצלמה שלי דיי גרועה והיא לא תופסת את הצבע... הצבע הרבה יותר יפה במציאות... PEPPERMINT TWIST של קולור קלאב, וורוד מדהים!!! מה דעתכן? חג שמח
עוצוב חדש../images/Emo110.gif לא יודעת מה יש לי לאחרונה עם וורודים.. חחח המצלמה שלי דיי גרועה והיא לא תופסת את הצבע... הצבע הרבה יותר יפה במציאות... PEPPERMINT TWIST של קולור קלאב, וורוד מדהים!!! מה דעתכן? חג שמח
י יפעתיקו New member 30/9/10 #17 ../images/Emo110.gif חפשי ביוטיוב "KONAD NAIL ART" זה יאמר לך המון...