בוקר טוב ובשורות מעולות!!!

eilati27

New member
../images/Emo171.gifבוקר טוב ובשורות מעולות!!!../images/Emo172.gif

מה אתן אומרות על היום שעבר עלינו לטובה אתמול??? גלי צה"ל, 102FM, רדיו לב המדינה, וגולת הכותרת גלגל"צ... אחחח שנזכה לעוד יום מבשר נחת!!! בנות... להתחיל לקחת הכל בפרופורציה!!!! יהיה טובבבבבבבבבבב!!!!!!!

kapit5

New member
בוקר טוב לכל היפיופות../images/Emo172.gif

שימשיך לנו יום כמו אתמול. עם הרבה השמעות ברדיו. ולכל האופות-בהצלחה עם עוגות הגבינה

dor and more

New member
אילתי, בקטע של עוגות גבינה?

בואי אני מכינה כנאפה....
בוקר מצוין

eilati27

New member
וואי וואי נשמע מעולה...../images/Emo3.gif

אבל האמת אני לא אהיה בבית לטעימות האלה... אני אהיה במושב בצרה... בהופעה של מוש...

kapit5

New member
הייתי בהופעה של מוש בהאנגר11

מאוד נהנו. מומלץ.

eilati27

New member
גם אני הייתי בהאנגר כפית!!!!

בהופעת הבכורה של מסע ומתן - מוש וחברים... ברי,מוקי,דין דין ועוד... היה מדהיםםםםםםםםם!!!

kapit5

New member
באמת?????

איך לא ניפגשנו??? חחחחחחחח מה שעוד זכור לי אחרי המופע זה הניסיון הנואש ,למעלה מחצי שעה ,לדוג אחרי כן מונית. אחרי עמידה על נעלי עקב קרוב ל-4 שעות - פשוט רציתי להישכב על הכביש כי כבר לא הרגשתי את הגב. מזל שהגיע באותו רגע מונית

eilati27

New member
חחח...

אני באתי עם בת דודה שלי ברכב.. היינו בפינה הימנית של הבמה (שורה ראשונה) בואי נגיד... אמממ.. מספיק קרוב כדי להריח את ברי... יאמיייי!!! ;)

a d i d a s 2 1

New member
בוקר אור ויום נהדר לכולם...

נתראה בערב, ואני מקווה שעד אז יהיו באמת בשורות טובות כמו שאמרה אילת... המדהימה..

a d i d a s 2 1

New member
אה ולפני שאני זזה

אילת התקשרתי לאבא שלך אמרתי לו אם אפשר לקבל אותך מההורים.. הוא אמר לי ש... זה גילוי נמרים כי הבטחת שתסדרי לי אותו במקום את ג'ו-יוסוף עכשיו אני בדילמה...

eilati27

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מקדישה לך את השורה השנייה מהחתימה שלי!!!!!

למעלה