בוקר טוב וחג שמח

../images/Emo171.gifבוקר טוב וחג שמח../images/Emo171.gif

נו... איך היתה אתמול ה-ארוחה ? וואי, כמה הכנות היו אצלי. כל אחד עם הבקשה המיוחדת שלו ומה-זה בלגן... מה אתם אכלתם? מה אמא הכינה אצלכם ? יאללה, העבירו חוויות....
גל... עד איזה שעה אתה במסן, יא ינשוף ???? עדי ישנה [עאלק ישנה], לידי וחטפתי חום ממנה, אז כל פעם אמרה לי שהיא אתך, אז נאלצתי לשתוק.. איזה מספר אתה.... מתה עליך.

CuteRic

New member
חח אני מחובר כל הזמן..

אני מחובר כל הזמן.. אבל לא תמיד פה.. ואתמול הלכתי לישון מתי שעדי הלכה... (1? 2?)

אולי 3:000? או מתקרב יותר ל4:000....

היא ישנה לידי, עאלק ישנה, ישבה ותקתקה, רציתי לקרוע אותה ואותך ביחד... כפרה, ראיתי את התמונות שלך... אתה יפיוף !!! מה עבדת עלי שאתה טרול צעיר, אה?! אתה הולך להיות כוסון-על. איזה עיניים, איזה שפתיים!!! בנות....
תתכוננו....
יאללה, אני הולכת להעיר את המפלצת. עכשיו היא ישנה, כשצריך לשטוף כלים, איזה יופי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

doshie

New member
אמא כמה פעמים אמרתי לך אל תתערבי..חחח

אני חולה עלייך אבל זה לא נושא לדיון ועוד בפורום על מתי אני הולכת לישון טוב חולה עלייך

ראית? ראית איזו חראית המנהלת והאמא הזאת?

מגלה לכולם הכל..... מגיע לך !!! תלמדי ללכת לישון מוקדם ויותר מזה, תלמדי לא לפחד משממיות ובגלל זה לבוא לישון איתי ולעשות רעש עם המחשב ש-ל-י , ככה שגם אני לא אצליח לישון. אונה לך ואונה לך....

CuteRic

New member
חיחיD:

התמונות ששלחתי לה היו ישנות (לפני שלושה שבועות בערך) צילמתי לה תמונותת בבוקר.. אבל היא אומרת שמישהי מנג'סת לה..

היא גילתה לך שאני מנג'סת לה ???????????????

עדי, עם כל הכבוד לך, הפורום זה לא מקום לספר בו דברים אישיים, כמו זה שאני צורחת עליך שתבואי לטגן את הצ'יפסים, לשטוף כלים, להביא לי פלסטר, כי נחתכתי, להכין שולחן ועוד... עוד יחשבו שאת לכלוכית ואני האמא הרעה של 2 האחיות המכוערות של סינדרלה, עם גומת החן הגדולה עם השערות.... מובן?

CuteRic

New member
היא מספרת לי את כל הדברים הרעים שאת עושה לה

חיחיD: היא סיפרה לך על החלום שלה? O: ולאן היא נעלמה? היא פתאום התנתקה ולא חזרה

doshie

New member
עזוב חח אל תתיחס אליה

הרבה זמן אמרתי לה שאני ישנה כבר מאוחר...חח היה מצחיק אתמול בלילה אהבתתי....אז דבר איתי מחכה ביי!!!

1mayush

New member
צהריים טובים ../images/Emo132.gif

הארוחה הייתה - משמינהה
השתדלתי לקחת קצת מכל דבר ולהסתפק בזה
אפילו נאלצתי לוותר על עוגת השוקולד האהובה של סבתא
הכינו המון המון דברים, אני לא זוכרת. ממשיכה להעביר את הזמן בלימודי היסטוריה מעצבנים !

למעלה