גאגא מסתבר....מתחתנת!!!!!

Music4Life

New member
../images/Emo171.gifגאגא מסתבר....מתחתנת!!!!!

שוק רציני....ואני בהלם שזה לא פורסם אצלכם עדיין בפורום. הנה הלינק לכתבה מאתר אמ טי וי : http://www.mtv.co.uk/artists/lady-gaga/news/239180-lady-gaga-to-marry-in-uk לפני שאתםמתחילים להגיד שזה שמועות, או שזה לא היה כתוב באף אתר אחר, גאגאדיילי לא מעדכן כל דבר ודבר, יש דברים שהוא כנראה נמנע מלפרסם כי הוא לא רוצה לפגוש בגאגא... וזה אכן נשמע רציני..... מה אתם אומרים? אני מקווה שזה לא נכון...

chyio

New member
מה?!@$?@#!%? אין מצב!!!!!!!11111111

זה לא נקרא לפגוע בגאגא, הם בטוח היו מפרסמים כזה דבר!!! אני לא מאמינה שזה אמיתי. זה לא *יכול* להיות אמיתי! לא רוצה

limors2

Active member
היה כתוב משהו על זה בראש 1../images/Emo6.gif

אבל לא התייחסתי אליהם יותר מדי כי הם עיתון נוער
מזל"ט לה אם זה נכון, ושלא תמהר לעשות ילדים

Nens333

New member
די!!!!!!!!!!!!!!!!

לא נכון!!!!!!!! אויש, הלוואי שזה לא נכון...!!! הוא נראה לי דפוק לגמרי, ואותה אני אוהב רווקה!!! מה היא ממהרת?!? היא בת 24 כולה (נראה לי)!!! ואם היא עושה את זה כדי להתגרש תוך פחות משנה וסתם להעלות את העניין סביבה, אני אכעס עליה מאוד!! יש לי רעיון...! נלך לחתונה, וכאשר ישאל הכומר אם יש מתנגדים לאיחוד הזה, אני אקום ואגיד שאני מתנגד בכל תוקף!
דרך אגב... מה היא תלבש בחתונה?!?!? האמת, רק בשביל לראות את זה שווה שהיא תתחתן!

limors2

Active member
אם כן, אני אלך ואדרוש ממנה תמלוגים.

אתם העדים שלי

chyio

New member
100 שבועות שדה פיים נמצא בבילבורד!

ציוץ חדש מגאגא: Today THE FAME spends its 100th consecutive week on Billboard. I wrote it myself + sang it live everynight. Thanku for believing lilmonsters תודה *לך*, שאת כזאת נהדרת!!!!!!!!!

מיקה2008

New member
תשמעו דעתי וכדי לכם!!!

גם אני חושבת כמוכם שחתונה בזמן הקרוב זה לא במקום ובטח שלא ילדים אף על פי שנתפס מחזיקה בזרועותיה תינוק של מישהו. כאילו בחורה רגישה ונידמה שהיא מסוגלת אין לדעת אולי זה השפעה של פטירתו של סבא שלה לא יודעת או סתם שמועה.

Nens333

New member
../images/Emo207.gif מחזה מסמר שיער...

קבלו... גאגא שלנו החליטה שהיא לא לבשה מספיק איברים וחלקי גוף (של פרות), אז היא החליטה ללבוש (אין דרך אחרת לומר את זה) שיער... התמונה לא באיכות משהו, ולקחתי אותה מ"מאקו" (לא יודע אם יש פה שטויות של זכויות יוצרים...). הקיצר, לראות ו...לבהות!

למעלה