העבודה על האלבום+הסינגל בעיצומה

../images/Emo171.gifהעבודה על האלבום+הסינגל בעיצומה

לירון שב מההופעות בפרוּ (נהנה מאוד) וביקש למסור שאמנם נראה שיש שקט מבחינתו, אבל בפועל הרבה מאוד עבודה מתבצעת בימים אלו על הסינגל ועל האלבום. יצא לו גם לבקר בפורום והוא מבין את הייאוש, אבל חשוב שתדעו כמה הרבה עבודה כרוכה בהפקת אלבום (ועוד זה אלבום הבכורה שלו). לירון מאוד מאוד שמח ומרוצה מחברת התקליטים N.M.C. שאיתם הוא עובד והעבודה אכן בעיצומה - בוצעו הקלטות חלקיות של חלק מהשירים, יש גם כמה שירים שהוקלטו כבר בגרסאות הסופיות לאלבום, יש ישיבות צוות עם מנהלי התוכן והשיווק על יחסי הציבור והקליפ שיתלווה לסינגל הראשון, שיהיה שיר קצבי וקייצי. הדברים מאוד דינמיים ולכן לירון לא יכול לתת הערכה של תאריך לגבי יציאת הסינגל אבל זה יקרה די בקרוב, עוד קצת סבלנות. שוב, לירון מאוד מרוצה מהצוות ב-N.M.C. ומסר גם שהם מאוד אוהבים את החומרים שלו.
עדכונים נוספים יתחילו לזרום בקרוב, אז הזמן להתחיל להתעורר ולהכין את האוירה לקראת הדבר האמיתי שמגיע אוטוטו...

איזה יופי לשמוע...../images/Emo9.gif

כבר ממש קשה לי לחכות ... וממש פאדיחה שהוא נכנס לפורום וראה מה קורה פה.
טוב שדברת איתו ותודה על החדשות המשמחות.

לרון

יש סיכוי שהסינגל יצא בחודש יוני? ומה עם פגישת מעריצים עם לירון? לירון לא אמר כלום בנידון?

יש סיכוי, אבל לא בטוח,אי אפשר לדעת.

בשורה התחתונה העניינים מתחילים לזוז ולהסגר באמת, אז אם שרדנו עד עכשיו, נסתדר גם עוד קצת. לא דברנו על פגישת מעריצים. אני מתאר לעצמי שתהיה אחת כזו כשיצא האלבום, שיהיה באמת על מה לדבר עם לירון, על השירים שלו, המילים, הלחנים... ואני בטוח שהוא יותר מישמח לפגישה כזו.

the only DaRdAr

New member
איזה חדשות! תודה רון!

הפקת אלבום לפעמים לוקחת יותר משנה...אבל אני מבינה שלירון מרוצה מהעבודה ומחברת התקליטים אז יש למה לצפות!!! תתחילו להתעורר אנשים!!!

למעלה