הריבוע התקוע הפעם עשיתי את זה קל אל תגידו שאני לא מתחשבת
P perrinat New member 3/6/03 #1 ../images/Emo171.gifהריבוע התקוע../images/Emo103.gif הפעם עשיתי את זה קל אל תגידו שאני לא מתחשבת
L LaUFmAn New member 3/6/03 #2 אמממ 2../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif זה החיוך של בריטנייי!!! ואם אני טועה תתלו אותי אבל בטח אני טועה.... **כמו תמיד **
אמממ 2../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif זה החיוך של בריטנייי!!! ואם אני טועה תתלו אותי אבל בטח אני טועה.... **כמו תמיד **
C Chuchit New member 3/6/03 #3 4../images/Emo28.gif *בהזדמנות זאת אני רוצה להגיד שאני כותבת לכם ממחשב אחר, ויש לי קצת בעיות להגיע לפורום כי אנחנו עושים חזרות למופע הסיום. *
4../images/Emo28.gif *בהזדמנות זאת אני רוצה להגיד שאני כותבת לכם ממחשב אחר, ויש לי קצת בעיות להגיע לפורום כי אנחנו עושים חזרות למופע הסיום. *
S Shakira paradise New member 3/6/03 #4 ../images/Emo174.gif 2 ../images/Emo70.gif ../images/Emo105.gif
P perrinat New member 3/6/03 #8 ../images/Emo3.gifעומרי, תמצא שם חלופי...../images/Emo103.gif חיחיחיייייייייייי |צחוק מרושע| אני טובה בלהטעות....
../images/Emo3.gifעומרי, תמצא שם חלופי...../images/Emo103.gif חיחיחיייייייייייי |צחוק מרושע| אני טובה בלהטעות....
S Shakira paradise New member 3/6/03 #9 בלעעעע ../images/Emo70.gif ../images/Emo105.gif כרגיל טעיתי... חיחי איכס איזה מכוערת מיה