התפקדות חודשית

../images/Emo171.gif התפקדות חודשית ../images/Emo171.gif

מספרי ברזל להתפקד
[אני לא מושפעת מהצבא בכלל:X] - שם: - גיל: - מקום מגורים: - שיר החודש שלכם [של נובה]: - שיר החודש שלכם [לא של נובה]: - משהו טוב שקרה לכם החודש: - דבר רע שקרה לכם החודש: - תוכניות לחודש הבא: - משהו שעשה לכם את החודש ואתם רוצים להמליץ עליו: - אוהבים את שבועות?
- מתגעגעים לבלוגים?
- ומה עם ההופעות?[כנראה שהיו פעם כאלה
] - למי אתם נותנים
? - אתם יודעים למי יש יומולדת החודש?
[וול, כדאי לכם לדעת...
] - תמונה? חג שבועות שמח ושבוע נהדר לכולם.

dsol

New member
../images/Emo173.gif_../images/Emo189.gif

- שם: דודי - גיל: עוד שבועיים 18 ! - מקום מגורים: אשדוד - שיר החודש שלכם [של נובה]: YOUR LOVE כי זה הצילצול שיש שעדית מתקשרת
- שיר החודש שלכם [לא של נובה]: Indochine feat. Melissa Auf Der Maur - Le Grand Secret - משהו טוב שקרה לכם החודש: המון ! עבר עלי חודש מעולה ! - דבר רע שקרה לכם החודש: לא רוצה להיזכר.... - תוכניות לחודש הבא: מסיבת סיום, בגרויות, להנות ! - משהו שעשה לכם את החודש ואתם רוצים להמליץ עליו: חולצות
- אוהבים את שבועות? אתם לא יודעים כמה ! זה פשוט ה-חג ! - מתגעגעים לבלוגים? מאוד
- ומה עם ההופעות?[כנראה שהיו פעם כאלה] לא הייתי |מת| - למי אתם נותנים
? עדית - אתם יודעים למי יש יומולדת החודש?[וול, כדאי לכם לדעת...]
נראה לך שאני אתם למישהו לשכוח ?! - תמונה? לא בא לי.... חג שבועות שמח ושבוע נהדר לכולם. , גם לך מתוקה ! ותדברי איתי ! הזנחת אותי

dsol

New member
כי יש לי פלאפון מגניב עם MP3_../images/Emo189.gif

../images/Emo171.gif [הוא כה מהמם../images/Emo99.gif]

- שם: הגר - גיל: 18 - מקום מגורים: הרצליה - שיר החודש שלכם [של נובה]: אמ, נוור אנדינג. - שיר החודש שלכם [לא של נובה]: שן לידי - אביתר בנאי.
- משהו טוב שקרה לכם החודש: היו כמה דברים.
- דבר רע שקרה לכם החודש: צה"ל. - תוכניות לחודש הבא: תצפיות, ניווטים ועוד קצת תצפיות
. אולי הופעה של עברי... - משהו שעשה לכם את החודש ואתם רוצים להמליץ עליו: הופעה של אביתר בנאי. בהחלט. - אוהבים את שבועות? לא ממש. - מתגעגעים לבלוגים? הו, כ"כ.
- ומה עם ההופעות?[כנראה שהיו פעם כאלה] הייתי רק באחת, אבל היא הייתה כה מעולה. אני רוצה עוד.
- למי אתם נותנים
? לכל האנשים שהיו פעם בפורום ודי נעלמו [אלה? עדית? מיטל?
] - אתם יודעים למי יש יומולדת החודש?[וול, כדאי לכם לדעת...
]
- תמונה? לא תודה.

EVGIRL

New member
עונה../images/Emo158.gif

שם:רעות
- גיל:14 וחצי - מקום מגורים:קרית חיים - שיר החודש שלכם [של נובה]:סנדיי - שיר החודש שלכם [לא של נובה]:עברי לידר-יותר טוב כלום מכמעט - משהו טוב שקרה לכם החודש:100 בביולוגיה,ופעמיים בת"ר
- דבר רע שקרה לכם החודש:ריב עם ההורים
ונכשל באנגלית
- תוכניות לחודש הבא:אמ..לחודש יולי?..יום הולדת
,הופעה של מירי,וחג קן בשמו"צ..זה בנתיים
- משהו שעשה לכם את החודש ואתם רוצים להמליץ עליו:נגמרו המבחנים!!!!!
- אוהבים את שבועות?אממ..כן נחמד!יום המים זה טוב
- מתגעגעים לבלוגים?מאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד
- ומה עם ההופעות?[כנראה שהיו פעם כאלה]-לא הייתי
- למי אתם נותנים ?-נותנים מה??
- אתם יודעים למי יש יומולדת החודש?[וול, כדאי לכם לדעת...]-אמ..לא
- תמונה?
חג שבועות שמח ושבוע נהדר לכולם.

ברררר

New member
הוממ- איך בצבא הגר?!

- שם: בר - גיל: 17 - מקום מגורים: משגב - שיר החודש שלכם [של נובה]: בלו וואי - שיר החודש שלכם [לא של נובה]: יש לי סיכוי- אביתר בנאי - משהו טוב שקרה לכם החודש: במאי??? אם במאי אז נולד לי חאיין וקיבלתי רישיון! - דבר רע שקרה לכם החודש: היה חודש מקסים :) - תוכניות לחודש הבא: ליוני? פסטיבל אזור תעשיה אשדוד [דודדדדדדדדדי] - משהו שעשה לכם את החודש ואתם רוצים להמליץ עליו: הדיסק הכי הכי יש של אביתר בנאי, ורישיון ואחיינ/ית קטנ/ה :) - אוהבים את שבועות? כן למה לא - מתגעגעים לבלוגים? ת'אמת שכן - ומה עם ההופעות?[כנראה שהיו פעם כאלה] אפעם לא הייתי, אבל אני רוצה להיות! - למי אתם נותנים
? לחבר שלי :) - אתם יודעים למי יש יומולדת החודש?[וול, כדאי לכם לדעת...]
סורי - תמונה? אוקעע- תמונה מצחיקולה

dsol

New member
בר את לא מוזמנת לאשדוד_../images/Emo189.gif

בגלל שלא ידעת ששאלת היומולדת מיועדת אלי

../images/Emo171.gif

- שם: אלה - גיל: 15 וחצי - מקום מגורים: נהריה - שיר החודש שלכם [של נובה]: לא ממש שמעתי
- שיר החודש שלכם [לא של נובה]: Fort Minor - Where'd you go - משהו טוב שקרה לכם החודש: הייתי בשנטיפי
- דבר רע שקרה לכם החודש: הבגרות במתמטיקה - תוכניות לחודש הבא: לסיים את כיתה י'! - משהו שעשה לכם את החודש ואתם רוצים להמליץ עליו: תסעו לפסטיבלים! - אוהבים את שבועות? כן
- מתגעגעים לבלוגים? מאד
- ומה עם ההופעות?[כנראה שהיו פעם כאלה] הכי בעולם... - למי אתם נותנים
? לכווווווולם - אתם יודעים למי יש יומולדת החודש?[וול, כדאי לכם לדעת...] לייק ברור
- תמונה? אולי כשהיו תמונות מהפסטיבל
חג שבועות שמח ושבוע נהדר לכולם. תודה, המון תודה!

למעלה