התפקדות חודש יוני

אושRתי

New member
../images/Emo171.gifהתפקדות חודש יוני../images/Emo70.gif

שיר החודש שלכם [של איתי]-
שיר החודש שלכם [לא של איתי]-
בילוי השבוע שלכם-
סרט/תוכנית/סדרת החודש שלכם-
תוכנית רדיו ששמעתם החודש\תחנת רדיו -
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את החודש, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את החודש-
משהו שאתם מחכים שיקרה בחודש הבא-
מאכל החודש שלכם:
משפט החודש שלכם:
האם פגשתם את איתי החודש? אם כן-איך היה?

../images/Emo195.gif

שיר החודש שלכם [של איתי]- מים מתחת לגשר שיר החודש שלכם [לא של איתי]- שמתי לב - נועם פנחסוב בילוי השבוע שלכם- ל"ד בעומר סרט/תוכנית/סדרת החודש שלכם- אין לי כמעט זמן לראות טלוויזיה תוכנית רדיו ששמעתם החודש\תחנת רדיו - נועם פנחסוב ב"חומר מקורי" ברדיו ירושליים... כל כך התרגשתי בשבילו תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את החודש, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את החודש- כינוס משפחתי נוראי... זה היה כזה סבל משהו שאתם מחכים שיקרה בחודש הבא- יומולדת לי, יומולדת לידיד שלי, חתונה וחינה של בן דוד שלי ועוד ועוד מאכל החודש שלכם: אורז מלא משפט החודש שלכם: אין לי כוח לשיעור מתמטיקה האם פגשתם את איתי החודש? אם כן-איך היה? לא

אושRתי

New member
../images/Emo195.gif

שיר החודש שלכם [של איתי]- כבלים שיר החודש שלכם [לא של איתי]-עוד חוזר הניגון בילוי השבוע שלכם-חתונהה סרט/תוכנית/סדרת החודש שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם החודש\תחנת רדיו - גלגלצ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את החודש, ואתם רוצים להמליץ עליו- הופעה של איה כורם משהו שהרס לכם את החודש- לא היה .. משהו שאתם מחכים שיקרה בחודש הבא- כל מיני מאכל החודש שלכם: פיצה משפט החודש שלכם: האם פגשתם את איתי החודש? אם כן-איך היה? חודש טוב לכולם

ady18

Well-known member
../images/Emo13.gif

שיר החודש שלכם [של איתי]-מים מתחת לגשר שיר החודש שלכם [לא של איתי]-כול מיני בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת החודש שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם החודש\תחנת רדיו -גלגלצ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את החודש, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את החודש- משהו שאתם מחכים שיקרה בחודש הבא-הופעות... ולראות את איתי מאכל החודש שלכם: על האש\לביבות משפט החודש שלכם: האם פגשתם את איתי החודש? אם כן-איך היה?לא

yuvizz

New member
מה זה חופש בכלל

שיר החודש שלכם [של איתי]-ילד טוב נשבר. שיר החודש שלכם [לא של איתי]-מה זה חופש בכלל- מוקי בילוי השבוע שלכם-ההופעה של איתי, וחולדה. סרט/תוכנית/סדרת החודש שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם החודש\תחנת רדיו -גלגלצ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]: משהו שאני ושחר צילמנו בתא משהו אחד שעשה לכם את החודש, ואתם רוצים להמליץ עליו-ההופעה של איתי בתמונע, ובכלל כל היום הזה. משהו שהרס לכם את החודש-אני, כל מה שיכולתי להיות ואני לא. משהו שאתם מחכים שיקרה בחודש הבא-שהלחץ ירגע ושיהיה חופש אמיתי. שמה שצריך יקרה. מאכל החודש שלכם:סופלה שוקולד של פלורנטין 10 משפט החודש שלכם: "מי אתה?!" האם פגשתם את איתי החודש? אם כן-איך היה? חח כן לפני ההופעה בתמונע זה היה די מבדר.

כמו לאהוב ילד על תנאי.

שיר החודש שלכם [של איתי]- ילד טוב נשבר, בנות בבטן. [בערך כל מה שהיה בתמונע בעצם.] שיר החודש שלכם [לא של איתי]- עברתי רק כדי לראות [בביצוע מעבודה עברית-תומר יוסף?], בילוי השבוע שלכם- ההופעה בתמונע, פלורנטין בלילה, עבודה עברית בחמישי. סרט/תוכנית/סדרת החודש שלכם- עקרות בית נואשות תוכנית רדיו ששמעתם החודש\תחנת רדיו - סינגלס 08, אני כבר עייפה מידי בשביל לחכות לשתיקת הכבישים. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]- משהו אחד שעשה לכם את החודש, ואתם רוצים להמליץ עליו- לילה בתל-אביב, טרמפים מהתמונע. משהו שהרס לכם את החודש- אבא, החום הנוראי הזה, שטויות שלי. משהו שאתם מחכים שיקרה בחודש הבא- עבודה, חופש, לנסוע כבר. מאכל החודש שלכם: הטוסט בתמונע לפני ההופעה. משפט החודש שלכם: "מיייי אתה?" האם פגשתם את איתי החודש? אם כן-איך היה? לפני ההופעה בתמונע בחוץ.

למעלה