כרמיאל באילת

טליש

New member
../images/Emo171.gifכרמיאל באילת

הייתי רוצה לקבל קצת פרטים על פסטיבל כרמיאל אילת. מתי ? איפה ? תודה

בעוד מספר ימים יהיה אצל כל המדריכים

בינתיים יש לך פרסום ב"פרסומי הבית" באתר "רוקדים" (קישור למעלה). למנויי "רוקדים" הנרשמים דרך "רוקדים" - שי בשווי 40 ש"ח.

טליש

New member
תודה על המידע

תודה רבה על המידע. חבילת האירוח לא רלוונטית לגביי, האם ידועים לכם מחירי הכרטיסים להרקדות / הופעות בלבד.

ענהלי

New member
למה צריך את זה???

אני חייבת להבין מה הרעיון שעומד מאחורי זה....איזה כרמיאל באילת ואיזה בטיח, כמה להקות תביאו לשם? אולי את הורה באר שבע של שלמה ממן, הרי העלות יקרה... בשביל לרקוד בהרקדות אפשר גם במרכז הארץ....אני מבקשת מקברניטי הדגל תכתבו פה לפחות שתי סיבות מה יהיה אטרקטיבי בפרויקט הכל כך לא זוהר הזה!!!

אלונה32

New member
למה להשמיץ...

בלי קשר לכרמיאל באילת שאין לי מושג מה יהיה שם.. אולי אני אבל הזלזול הזה בהורה באר שבע או שלמה ממן? .... ואני כרמיאלית... אבל מכירה את הלהקה של באר שבע

ענהלי

New member
זה לא זלזול זו עובדה

יקירתי, אף אחד לא מזלזל, אבל לשלם כל כך הרבה בשביל לראות את הורה באר שבע (עם כל הכבוד) גם את לא תשלמי את הדיל הזה.אל תיהי לי יפת נפש, תרדי לעומק העניין ואל תנסי להיתמם, הזלזול הוא לא בלהקה, אלא ברעיון ואם תחשבי עוד טיפה, תביני ש"מוכרים" לך כאן בולשיט! אין שום סיכוי לשחזר את פסטיבל כרמיאל באילת, לא רק שלא יהיו שם 1000 רקדנים (מלהקות)אם יהיו 50 צריך להגיד תודה, מעניין כמה מרקידים יועילו בטובם להגיע, אני כבר שמעתי מרקידים שבתוך תוכם צוחקים על הרעיון - לידיעתך!

טליש

New member
ענהלי, על מה כל המהומה ?

על מה כל הכעס והמרירות, מי שהרעיון לא נראה לו שלא יגיע. לדעתי זוהי יוזמה מבורכת ולא יזיק שהצפוניים ירדו לדרום החם. מספיק עם ההשמצות וחוסר הפירגון ולידיעתך שמעתי שבשנה שעברה היה אירוע דומה באילת והיה נהדר. נראה לי שאת/ה מבקשים להשיג קצת תשומת לב ולא יותר מזה.

טליש - כדאי מחשבה שניה

עם ישראל נמצא כעת במצוקה כלכלית . כל פעולה תרבותית, ובעיקר פסטיבלים , צריכה התחשבות במצב. הורים או מוסדות צריכים לשלם עבור הסעה של רקדנים עד אילת. הוצאות האיכסון והאירוח יקרות מאוד. כל ההמונים - שחולמים עליהם - צריכים לעבור קילומטרים רבים , כדי לראות -את אותה "כרמיאל", אם לא נחותה ממנה, שראו כחודשיים לפני כן - ליד ביתם , בכרמיאל האורגינלית. בשביל מה זה טוב. והרי הודעה : הפסטיבל הבא יהיה באדיס אבבה , בעוד חודשיים. "כרמיאל באטיופיה", הסעות מאורגנות על סוסים ... ניתן להרשם - כבר היום....

טליש

New member
לחבר של כולם

אני לא מתעלמת מהמצב הכלכלי שקיים בארצינו הקטנה, אבל בכל זאת אני חושבת שיש מקום לעוד פסטיבל מחולות גם בדרום. מחירי החבילות שפורסמו הם די סבירים מה גם שישנה אפשרות לתשלומים. יש לי תחושה שכרמיאל "תפסה בעלות" על פסטיבל המחולות. ישנם המון אנשים שגומעים מרחקים ארוכים כדי להגיע לכרמיאל (וגם מבחינתם העלויות גבוהות)ובכל זאת הם באים ונהנים. אני חושבת שדווקא עכשיו כשהמצב בארץ הוא כל כך קשה מכל הבחינות רצוי להעלות לאזרחים את המוראל ולארגן פסטיבלים. ישנם אנשים שיכולים להינות מפסטיבל כזה גם אם הם לא רוקדים באופן קבוע וכשזה קרוב לביתם יותר קל להם להשתתף ואולי אף למשוך אותם ולעודד אותם להכנס לתחום ריקודי העם. לדעתי פסטיבל כרמיאל באילת, למרות כל הקשיים שתארת, יוזמתו מבורכת. סוף שבוע טוב !

טליש - נכון , אבל

אולי לא בצמידות לתאריך של פסטיבל כרמיאל הראשון. אני הצעתי - לקיים עוד פסטיבל במשך השנה, במקום אחר. אילת מתאימה מאוד לפסטיבל בחורף. חשבי פעם על משפחה , מובטלת או לא מובטלת , שצריכה לממן לבניה נסיעה לפסטיבלים - כל חודשיים. גם אם הנסיעה על חשבון המארגנים - מישהו משלם את זה. המאבק על התקציב של המדינה , ידוע לך. מה חשוב יותר פסטיבל או לשלם למובטלים , שחלקם רעבים ללחם. ואת יודעת שאף רקדן לא יוצא למקום כזה , בלי בוכתה של כסף להוצאות אישיות. לסכום, אני מסכים לדעתך , לעשות עוד פסטיבל , במקום אחר , מאשר כרמיאל, אבל כדאי לחשוב על העיתוי. ועוד - לא אותן הופעות שהיו בכרמיאל , רוצים לראות להקות אחרות ורעיונות חדשים. השנה הרגשתי בכרמיאל קפיאה מחשבתית. איך אומר שלום עליכם - "הכל כדאשתקד" . (ספור לחנוכה)

אלונה32

New member
כדי לראות את הורה באר שבע לא..

צריך לשלם כסף אף הופעה באצטדיון בכרמיאל לא עתה כסף כל הההופעות חופשיות מדובר בפולקלור עממי... ולא מחול מקצועי בסגנון בת-שבע ועם כל הכבוד לכל הרקדנים המהוללים של אורן הללי וכהנה אף אחד מהם לא יהיה מעולם ברישניקוב... אז בבקשה...

ענהלי

New member
תהיו מציאותיים

מה השטויות האלה על "הבעלות של פסטיבל כרמיאל" זה בדיוק כמו שפסטיבל הכלי זמר מתקיים בצפת ואף אחד לא יזיז אותו ובדיוק כמו שפסטיבל ערד מתקיים מן הסתם בערד, משום מה יש לי הרגשה שאתם חושבים ש- לכם כרוקדים יכול להיות פתחון פה לכל דבר. אולי זו יוזמה מבורכת לעשות עוד אירוע בדרום, אבל בטח לא להכליל את זה בנשימה אחת עם כרמיאל, קצת פרופורציות חברה, הראיה שלכם לחלוטין לא נכונה ותפסיקו להסתכל על כל הערה או הארה כמרירות, לפעמים הביקורת היא ביקורת בונה - זה הכל בעיני המתבונן!!!

ענהלי

New member
תקרא את הכל

ירון יקירי, אל תיהיה לי יפה נפש, תקרא את כל התגובות ותבין.... אגב, גם אתה במערך ההרקדות הדרומיות? או שאתה נייטראלי???

ענה לי, הידעת

הידעת, או שאתה מסרב לדעת. "כרמיאל באילת" זו בהחלט יוזמה פרטית של 2 אנשים שגייסו לצורך הענין גופים נוספים. הכל ענין של כסף. נראה שאתה מגזים בתגובתך לירון, יש לך משהו אישי נגדו? או שאתה סתם לא אוהב לשמוע דברים הנוגדים את דעתך?

מצטער אני כנראה רפה שכל

אבל שאלתך: "אגב, גם אתה במערך ההרקדות הדרומיות? או שאתה נייטראלי??? " אינה מובן לי. אנא הסבר בצורה פשוטה לאדם פשוט כמוני.

למעלה