סיכום שבועי

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo171.gifסיכום שבועי../images/Emo171.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס בהשראת העלוקה: מה הטעם האהוב עליכם בציפורניים?
סופ"ש מרגליות

sp400

New member
מסכם

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
האור יזרח גם בנפרד שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
רציתי דור דניאל תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
דני הוליוד רק הולכת ומשתפרת ציטוט/י השבוע:
הדבר היחידי שיש לי בראש זה ציטוטים בתנך איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:
אתמול שתי בגרויות מוצלחות בפיסיקה והופעה בבניני האומה משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
שאני צריך לחזור על המתכונת באזרחות ויש לי רק יום ללמוד משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
לסיים את הבגרויות האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-
לצערי הענקי לא א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת :
לללחחחץץץ שאלת בונוס בהשראת העלוקה: מה הטעם האהוב עליכם בציפורניים?
שו??

ady18

Well-known member
סופ"ש רגוע

שיר השבוע של מירי לשם\שני כוכבים שיר לא של מירי :קורין אלאל כזה עמוק יום הכי מוצלח שלישי מספרה רביעי הופעה של קורין אלאל משהו מחכה לקנות בגדים... שבוע מצוין אדום כמובן

Music4Life

New member
עונה בכיף../images/Emo3.gif

מתחילים.... שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
המממ...אשתדל לבחור משהו אחר הפעם...שיר השבוע שלי יהיה : "בקרקס הזה" (כמובן, הגרסה מyou tube), מהמם
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
פוקר פייס של ליידי גהגה כמובן
שיר מדהים.....וקליט אימים תמונת/פליקס השבוע:
אין כוח לשים תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
נראה לי שאגיד שוב, את התוכנית שלי (איזה דיבר פתחנו על זה אהא
)
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:
אמממ...נראה לי שזה יהיה היום בערב ומחר, סופ"ש אתם יודעים! partyyyyy
חחח ממש שום דבר
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
מיריייייייייייייייייי, מכובן לבוא להופעה של מירי ב16 לחודש...טוב אולי זה לא יצא בדיוק שבוע הבא אבל לא חשוב.... האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
אני לא רואה אותה כל יום...ראיתי אותה בהופעה בזאפה האחרונה, וזהו בנתיים. סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
פצצה! עם הרבה עייפות
שאלת בונוס בהשראת העלוקה: מה הטעם האהוב עליכם בציפורניים?
שבת שלום!!!!!!
שיהיה לכם....קסום

עונה :)

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): הכנתי לי דיסק עם כל השירים ה"לא רשמיים" של מירי, ביניהם: איך היינו, אביבה אהובתי, ברכת המלך, ביקשתי אש, דבר אליי בפרחים וכו'. התמכרתי ל"איך היינו".
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): הפיל הכחול - יסמין. תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: אין, אפילו בחדשות דיברו רק על דודו טופז - משעמם. ציטוט/י השבוע: אני כל-כך אוהב אותך, זה לפעמים כואב..." (הפיל הכחול - יסמין) איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: כל השבוע.
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: עצבים של היום בבוקר, בלי סיבה. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: אין משהו מיוחד. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: הלוואי! סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: ספורט.: שאלת בונוס בהשראת העלוקה: מה הטעם האהוב עליכם בציפורניים?
שבת שלום פורום!

veredmp

New member
אין איזה אייקון של הינומה? ../images/Emo8.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): "ילדה שהתבגרה", "צריך לצלצל פעמיים" מההופעה ההיא לזכר שושנה דמארי
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): "ילד מדהים" של אריק ברמן
תמונת/פליקס השבוע: פשוט תמונה מקסימה
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: תכנית הסיום של ציפורי לילה של קרן וארז (לפחות עד נובמבר)
ציטוט/י השבוע: "יש שני צבעים. ורוד ולא-ורוד"
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: רביעי
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: יש לי כמה דברים מתוכננים, אבל בעיקר הופעה של הגרובטרון (סוף סוף! איזה כיף שאייל הלר חזר ארצה!)
האם פגשתם את מירי השבוע? לא.
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: כיפי
שאלת בונוס בהשראת העלוקה: מה הטעם האהוב עליכם בציפורניים? תות, כמובן
סופ"ש דבש! ולמי שרוצה לפרגן לעפר בשן ולשיר שהוא כתב לסקעת, תצביעו בבקשה במצעדים

viko222

New member
צריך לצלצל פעמיים ממש יפה בביצוע של מירי!!

הרבה פעמים אני מוצא תעצמי שומע שירים לא מהאלבום של מירי בעיקר את אפר ואבק כל כך ביצוע יפהפייה
למרות שזה שירים של ימי הזיכרון...

הילה 201

New member
סכמ"ש ../images/Emo70.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): לשם איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: שבת אצל סבתא משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: שישי קצת מדכא... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: לא משהו מיוחד... האם פגשתם את מירי השבוע? לא סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מצויין שאלת בונוס בהשראת העלוקה: מה הטעם האהוב עליכם בציפורניים?

שבוע מעולה לכולם!!!../images/Emo42.gif

אני אישית שמחה שהוא נגמר... זה היה בהחלט שבוע עמוס הופעות! עוד שבועים מסיימים לימודים!!! חחח אוהבת את כולכם!!

ה 22

New member
../images/Emo41.gifשבוע טוב. שבוע חדש. שבוע שמח לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

ציטוט/י השבוע: "אין יאוש בעולם כלל" -זה ציטוט החיים שלי..
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: לא תמיד זוכים לראות את זה.. אבל מדהים לראות שדבר שנראה רע - הוא בעצם הכי טוב וצומח ממנו משהו טוב...
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: --- משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: אהמ.. לאא יודעת, הכל. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: ברור לי שאם הייתי פוגשת אותה היה מהמם, קסום, מרגש כל הנ"ל..
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מחכים
שאלת בונוס בהשראת העלוקה: מה הטעם האהוב עליכם בציפורניים? שטו??
סופ"ש מרגליות - תודה וגם לכולכם
שבוע מבורך..........
מבורך..........
. מבורך........
ורד, שלום!

שבת שלום ומבורך../images/Emo164.gif../images/Emo197.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):השירים מההופעה בפאריז. מרגש
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):Soon We'll Be Found - Sia תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:סרט-שתי אהבות ציטוט/י השבוע:כל מיני משפטים שאמרתי ובתוכם המילה ורוד איזה יום היה הכי מוצלח? יום רביעי- בזכות ורד, מירב ואיריס דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:שישיבת בעצמון משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:ה
שלי נפטר
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:להיות מחר אחרי מצגת. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-השבוע לא
א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:נדנדה שאלת בונוס בהשראת העלוקה: מה הטעם האהוב עליכם בציפורניים? ציפורניים
סופ"ש מרגליות

למעלה