סקר הלבשה תחתונה

../images/Emo171.gifסקר הלבשה תחתונה../images/Emo9.gif

באיזה חנויות או איזה חברות אתן מעדיפות לקנות הלבשה תחתונה?
באיזה תדירות אתן קונות חזיות ותחתונים?
האם יש לכן חזיות שמיועדות לספורט?
האם יש לכן לבנים שמיועדים ל"ארועים מיוחדים"
?
האם אי פעם קיבלתן מתנה כזו?
חוטיני/ רגיל?
האם יש לכן סטים?
כל דבר שתרצו להוסיף בנושא

עונה../images/Emo199.gif

באיזה חנויות או איזה חברות אתן מעדיפות לקנות הלבשה תחתונה? זה משתנה לפעמים אני קונה בחדרה לפעמים באשדוד מחברה בעיקר טרימוף
באיזה תדירות אתן קונות חזיות ותחתונים? קניתי יום שישי 3 ב24 שקל
האם יש לכן חזיות שמיועדות לספורט? אחת בינתים מחפשת חזיה חדשה לספורט חשוב שתהיה מכותנה בלבד( מי שיודעת נא לידעני )
האם יש לכן לבנים שמיועדים ל"ארועים מיוחדים"? יש לי אחת מאוד מיוחדת (אבל לא שווה ללבוש אותה בחורף כי קר איתה גם ששמים חולצה מעל וזה מה שגם הורס את צפייה לראות אותה)
האם אי פעם קיבלתן מתנה כזו? בן זוג שלי עדיין לא קנה לי אני גם לא רוצה יש לי מספיק חזיות
חוטיני/ רגיל? אני מעדיפה 100% ליום יום עם עדיפות למכנסון כמו בוקסר
האם יש לכן סטים? אין לי סטים אני אוהבת ללבוש הלבשה תחתונה בלי קשר בינהם לדוגמא תחתון אדום וחזיה שחורה
כל דבר שתרצו להוסיף בנושא. יש לי רק להוסיף דבר אחד בלבד אני שמה לב שיש בנות שמשקיעות בפורום ויש כאלה באות רק להנות מפירות שאחרות זורעות, לפני שאתן מבקרות ושוללות כמעט על סף את שרשורים שבנות פותחות כאן תפתחו גם אתן משהו

דינוסיק

New member
לא. בדיוק להפך.

הביקורת על האנשים שכן יזמו והשתתפו בפורום הייתה כמו סטירה לפנים.

דינוסיק

New member
תשובות../images/Emo90.gif

אני משום מה תמיד מוצאת הלבשה תחתונה טובה במשביר (רק בשביל זה אני הולכת לשם) וגם בחנויות יעודות כמו אפרודיטה.
רק כשאני צריכה. האמת שאני מעדיפה להשקיע בבגדים יותר.
לא ממש. אני עושה בעיקר ספורט על מכשיר בבית ללא חזיה בכלל (יש יתרונות לחזה קטן). אם אני יוצאת להליכה בחוץ אני פשוט לובשת חזיה ישנה ונוחה.
כן.
כן, חזיה, חוטיני וכותונת לילה.
תחתון של סלוגי. מאוד נוח ולא רואים מתחת לבגדים.
לא. רק ההוא שקיבלתי מתנה.

yael800

New member
עונה

באיזה חנויות או איזה חברות אתן מעדיפות לקנות הלבשה תחתונה? תחתונים - אני מוצאת את הבאמת יפים של חברות לא מוכרות, חזיות - טריוף.
באיזה תדירות אתן קונות חזיות ותחתונים? רק כשצריך
האם יש לכן חזיות שמיועדות לספורט? כן, אני רצה אז זה חובה
האם יש לכן לבנים שמיועדים ל"ארועים מיוחדים"? בארור
האם אי פעם קיבלתן מתנה כזו? כן
חוטיני/ רגיל? ליומיום רגיל, השאר חוטיני
האם יש לכן סטים? לא, אני מרכיבה לבד, נניח חוטיני וחזיה שיושבים עליי סוףףף * גם אני אשמח להמלצה על חזיית ספורט טובה.

עונה לסקר ../images/Emo20.gif

איזה חנויות או איזה חברות אתן מעדיפות לקנות הלבשה תחתונה? אני קונה לרוב באינטימה וגם מוצרים של דלתא בין אם במשביר או בחנויות של דלתא. פעם הייתה הלבשה תחתונה מגניבה בזרה אבל עבר להם ואין יותר.
באיזה תדירות אתן קונות חזיות ותחתונים? אני קונה כל פעם שבא לי.
האם יש לכן חזיות שמיועדות לספורט? כן, חזיות מיוחדות גם מתחת לחולצה וגם חזיית ריצה שלא צריך לשים חולצה עליה.
האם יש לכן לבנים שמיועדים ל"ארועים מיוחדים"?לא ממש, אבל לאחרונה קניתי תחתונים שלא ממש ישמשו אותי מעבר למשחק מטופש בלהראות כמו בטי דרייפר מ"גברים של דרות מדיסון" - פין-אפ גירל מהסיקסיטיז.
האם אי פעם קיבלתן מתנה כזו? לא קיבלתי אף פעם תחתונים וחזיה מתנה מאף אחד מהגברים שהיו בחיי, רק מאמא :)
חוטיני/ רגיל? חוטיני נשמר לשמלות שלא ניתן ללבוש עם תחתונים רגילים, בדרך כלל לא. בעיקר לובשת תחתונים רגילים, צבעוניים, ומכותנה.
האם יש לכן סטים? יש סט אחד, אבל אני כמעט לא הולכת איתו בסט, זה עם תחתונים גבוהים כאלה שזה רק ליופי ולא באמת.
כל דבר שתרצו להוסיף בנושא. ממש כדאי לקנות הלבשה תחתונה בH&M כשמגיעים לשם, כי יש להם דברים ממש יוצאי דופן ובכלל לא יקר.

shoni123

New member
../images/Emo70.gifתשובות

במשביר ובH&O יש דברים חמודים ולא יקרים. לפעמים אני קונה תחתונים גם בדונה ויקטוריה ובתפוז. חזיות אני אוהבת את DIM אבל יש לי הרבה חזיות זולות ויפות מבודפשט (לא אכותיות במיוחד, אבל זה היתרון בחזה לא גדול, לא צריך משהו שיתפוס יותר מדי..) באיזה תדירות אתן קונות חזיות ותחתונים?
בדרך כלל כל תקופה אני קונה כמות של תחתונים בקנייה אחת..חזיות אני קונה בתדירות דיי נמוכה. האם יש לכן חזיות שמיועדות לספורט?
חזיה לבנה מכותנה שהיא לא חזיית ספורט במקור אבל היא הכי נוחה שיש. האם יש לכן לבנים שמיועדים ל"ארועים מיוחדים"?-
כן, למרות שבדרך כלל הן נשארים במגירה, או נלבשים בלי שום קשר לאירועים מיוחדים. האם אי פעם קיבלתן מתנה כזו?
מהחבר, כמה פעמים, ופעם אחת מחברה. חוטיני/ רגיל?
חוטיני לא נוח ליבטירוף, אז אני הולכת רק עם רגיל.. האם יש לכן סטים?
יש לי אחד יפה מH&M למרות שאני בדרך כלל לא הולכת איתו כסט.. גם אני מצטרפת להמלצה על הלבנים של H&M, ומוסיפה המלצה חמה גם על הגרביים שלהם! בשלל צבעי הקשת יפות נעימות ואיכותיות.

הכו2שת

New member
היי.. סוג של חדשה..

רוב הדברים מהמשביר, ויש כמה של ויקטוריה סיקרט, וקצת מסתם חנויות מהצד. באיזה תדירות אתן קונות חזיות ותחתונים?
יש כל כך הרבה.. אז כשיוצא לעבור ליד חנויות במקרה.:) האם יש לכן חזיות שמיועדות לספורט?
לא עושה ספורט. לא צריכה :) האם יש לכן לבנים שמיועדים ל"ארועים מיוחדים"?
מחולק למצבי רוח, ויש כותונות לילה וחלוקים לאהובי :) האם אי פעם קיבלתן מתנה כזו?
הרבה, מאימא. :) היא גדולה!! חוטיני/ רגיל?
רגיל בלבד. האם יש לכן סטים?
כן, אבל לא הרבה.. אולי 3. הרוב נקנה בנפרד. כל דבר שתרצו להוסיף בנושא..
לא קונים הלבשה תחתונה בשוק. "אנחנו עניים מדי בשביל לקנות דברים זולים".. אימא לימדה. :)

עכשיו אני ../images/Emo9.gif

בדרך כלל קונה באפרודיטה, אינטימה, דונה ויקטוריה באיזה תדירות אתן קונות חזיות ותחתונים?
פעם בכמה חודשים, לא נמצא בסדר עדיפיות שלי כל כך
האם יש לכן חזיות שמיועדות לספורט?
כן, חזיות ישנות שאני לא משתמשת
האם יש לכן לבנים שמיועדים ל"ארועים מיוחדים"?
יש כמה, אבל לרוב לא משקיעה בזה כל כך, גם ככה תוך שניה זה על הרצפה
האם אי פעם קיבלתן מתנה כזו?
לא, לצערי
חוטיני/ רגיל?
רגיל
לא נוח לי חוט בתחת
האם יש לכן סטים?
ממש לא.....

לא זוכרת את הפעם האחרונה שרכשתי לבנים בישראל

באיזה חנויות או איזה חברות אתן מעדיפות לקנות הלבשה תחתונה? גם כשגרתי בת"א (עכשיו אני בסקוטלנד) הייתי קונה את כל ההלבשה התחתונה בנסיעות עבודה לחו"ל. הרבה ויקטוריה'ס סיקרט (בארה"ב) אבל לא מהסקסיים אלא מהליין הספורטיבי. פה אני קונה בכמה מקומות, תלוי מה זה. חזיות בברביסימו, שזו המקבילה הבריטית ל-c cup and up רק הרבה יותר מבחר. אני רזה ועם חזה גדול יחסית אז לא כל דבר מתאים לי. תחתונים הרבה פעמים בפריימארק. כל זוג תחתונים שם נע בין פאונד לשני פאונד. הם מקסימים ומחזיקים מעמד הרבה זמן. לפעמים אני קונה בלה סנזה. אם יש סייל מיוחד אני קונה גם מהמאד יקרים (קלווין קליין נגיד).
באיזה תדירות אתן קונות חזיות ותחתונים? לפחות פעם בחודש אבל האמת, אין לזה סיבה טובה. יש לי מגרה מפוצצת בגדים תחתונים עם התגיות עליהם.
האם יש לכן חזיות שמיועדות לספורט? כן.
האם יש לכן לבנים שמיועדים ל"ארועים מיוחדים"? בערך. יש לי חזיית סטרפלס שאני לא אלך איתה סתם ביום יום. ועוד כמה זוגות לבנים מאד סקסיים שלא מרגיש לי נוח לרדת איתם למכולת. אני מעדיפה לשמור אותם במצב טוב להזדמנויות יותר מעניינות
האם אי פעם קיבלתן מתנה כזו? הרבה פעמים מחברות.
חוטיני/ רגיל? שניהם.
האם יש לכן סטים? מעט.

../images/Emo163.gifהתשובות שלי..כמעט ושכחתי

באיזה חנויות או איזה חברות אתן מעדיפות לקנות הלבשה תחתונה? אין לי חברה מועדפת, אם החזיה יושבת טוב אני קונה. משקיעה המון זמן במדידת חזיות, אני חושבת שלהראות טוב מתחיל מהבסיס. מה גם שהחזה שלי ממש לא קטן ולכן באופן יחסי משקיע זמן וכסף בקניית חזיות טובות. באיזה תדירות אתן קונות חזיות ותחתונים? משתדלת שיהיה לי מספיק מגוון של חזיות, וקונה כשאחת כבר לא עושה את העבודה . או סתם שבא לי לבזבז - אבל אז בעדיפות ראשונה זה בגדים, נעליים ותיקים. האם יש לכן חזיות שמיועדות לספורט? כן יש לי חזיות ספורט של חברת FILA ואני מאוד מרוצה מהן. האם יש לכן לבנים שמיועדים ל"ארועים מיוחדים"? כן...
האם אי פעם קיבלתן מתנה כזו? האמת היא שלא... חוטיני/ רגיל? העדפה ברורה לרגיל, אבל כשחייבים אז חוטיני. האם יש לכן סטים? יש כמה, אבל זה לא מחייב, ז"א אני לא בהכרח לובשת את זה בסט. כל דבר שתרצו להוסיף בנושא איזה כייף לכאלה שיכולות ללכת בלי חזייה...תמיד רציתי!

g yafit

New member
מצטרפת אליכן ועונה:

באיזה חנויות - אך ורק בוומן אונלי כשאני נמצאת בארץ ואם אני צריכה במשך השנה אני מזמינה לי את אותן חזיות באינטרנט. אין לי חזה ממש גדול אבל החזיות שלהם מעולות ואיכותיות. באיזה תדירות - כשהחזיה מתיישנת כל כמה חודשים. חזיות לספורט - יש, גם מוומן אונלי. לבנים לאירועים מיוחדים - לא. מתנה - רק מבעלי. חוטיני - לא נוח ולא בריא - רק רגיל. יש סט אחד או שניים.

למעלה