קייטנות בקיץ ועמותת "אתגרים"||

liat e

New member
../images/Emo171.gifקייטנות בקיץ ועמותת "אתגרים"||

שלום, האם מישהו שמע על עמותת " אתגרים ", שמארגנת פעילויות בקיץ לילדים עם צרכים מיוחדים? או אולי מישהו יודע על קייטנות לקיץ לילדים עם אספרגר/pdd בתפקוד גבוה? קשה לשלוח את הבן שלי לבד לקייטנה רגילה שאין לה גישה לילד "מיוחד", אולי יש קייטנות לילדים שמצמידים להם מדריך לקבוצה קטנה. אנו מאיזור השרון אך לא מצאתי.חשבתי גם על קייטנה רגילה עם חונך אך זה מאוד אייקר לי את העיניין אודה על כל מידע ליאת

liat e

New member
עמותת אתגרים תודה על המידע../images/Emo132.gif

שלום, את הטלפון שלהם יש לי ומחר אני אתקשר, אבל רציתי לדעת האם מישהו מכיר אותם או שילדיו השתתפו בפעילות שלהם תודה ליאת

נ ג ה 33

New member
אני יודעת לא מנסיון אישי

שיש להם מגוון פעילויות מושקעות.

Diana M

New member
קייטנות

שלום ליאת. ילדים הלומדים במסגרות חינוך מיוחד בעלות קוד חריגות מתאים, זכאיות לחודש לימודים נוסף בחופשת הקיץ, קרי קייטנה במסגרת החינוכית. בשנה שעברה הרשויות המקומיות קיבלו תרומות בהיקפים גדולים מאוד על מנת להוזיל לכלל ילדי ישראל את השהייה בקייטות כך שתייה שווה לכל נפש. ילדים בעלי צרכים מיוחדים קיבלו מימון מיוחד לצורך הסדרים מיוחדים או ליווי. לא שזה פורסם על ידי הרשויות..
שווה לברר באגף החינוך של הרשות שלכם מה הם מציעים לילדים עם צרכים מיוחדים. בהצלחה דיאנה

liat e

New member
נושא קייטנות ותודה על המידע../images/Emo103.gif

שלום, לבן שלי יש פעילות במהלך יולי, אך מכיוון שהוא ילד מאוד פעיל שצריך הרבה פעילות ואני אוכל להיות בחופש איתו רק בשבועיים האחרונים של אוגוסט. פשוט בלי קשר לתשלום חשבתי שיש פעיליות מיוחדות ( כמו במקומות כמו איזי שפירא ) אך שם לא מתאים לי אז תודה בכל זאת וחג שמח ליאת

למעלה