ראשי

1mayush

New member
../images/Emo171.gif ראשי ../images/Emo171.gif

סתם היה נחמד לראות את זה, אז הבאתי ת'קישור לפה.... "עבריין צעצוע" !! עכשיו אני נזכרת במשו שקרה לי עם הספר הזה לפני 3 שנים.. דבר קצר.. הייתי בכיתה ז'.. באתי לספרייה של החטיבה שלמדתי בה (הייתי בה שנה אחת-רנה קסין(הגדול) ואז עברתי למכללת אורט) רציתי להשאיל את הספר של קובי... "עבריין צעצוע" והספרנית אמרה לי שאני לא יכולה לקחת את הספר ושהוא לא לגילי.. הייתי בת 13..
שאלתי למה? היא אמרה לי שיש שם תכנית ותמונות שלא מתאים לי לקרוא ולראות. אז חזרתי לבית... מעוצבנת קצת ולא מבינה למה לא נותנים לי ת'ספר. קיצור.. חח.. עברה שנה ועברתי גם דירה.. ואז הייתי כבר בכיתה ח'.. באתי לספרייה היישוב שאני גרה בו שנמצאת באותו בניין של החטיבה שעברתי עלייה, ולקחתי ללא בעיה את הספר של קובי. ואז חשבתי לעצמי, מה הבדל בין השנה לשנה שעברה?! סתם נזכרתי אז רציתי לספר
עכשיו כבר לא עושים לי בעיות
.. גם כי אני לא באה בכלל לקחת ספרים.. רק אם זה לעבודה של בצפר..
.. נראה אולי המצב ישתפר בקרוב.. אפילו שאומרים מסיבות ליא' יב'.. גם שאני בי' הצלחתי להיכנס..בלי שיבקשו ממני ת"ז..
המשך יום טוב (=

sunshiner

New member
אח, ספר אדיר

קראתי כל הפרק הראשון של היה שם אפילו שידעתי מה הולך, פשוט לא יכולתי לעצור את עצמי
נדמה לי שאת משה חוואטו והעורב יותר אהבתי אבל גם זה ספר סבבה. קליל כזה וגרובי. משעשע הסיפור עם הספרנית שלא נתנה לך לקרוא... ספרנים זה אנשים די מוזרים, אין ספק בזה
אני קראתי אותו בתחילת כיתה ט' אם אני זוכר נכון. קיבלתי את שני הספרים של קובי מתנה ליומולדת 14
ובקשר למסיבות- להיכנס למסיבה של קצת יותר גדולים ממך זה לא בעיה כשאת בחורה. כשאתה בן אני חושב שזה קצת יותר בעייתי

למעלה