שאלה/דיון

Shai Felton

New member
../images/Emo171.gifשאלה/דיון../images/Emo174.gif

כשאתם באים לרכב בחווה, מי מחליט על איזה סוס תרכבו? אתם לוקחים את מי שאתם רוצים? המדריך קובע? יש רשימות?

TauraMan

New member
לנו יש לוח רכיבות/תורנויות../images/Emo20.gif

פשוט לוח כזה לבן מחיק עם טלה של כל הסוסים והימים בשבוע, ליד יש 6 רשימות עם העבודות עליהם ולמטה יש טבלה לתרוניות שבת והאכלת בוקר, יש מסדרת עבדוות ומסדרת תורנויות, והאכלה היא קבועה חוץ משבת וחמישי שזה תורנויות. לכולם יש סוסים קבועים, יש סוסי ילדים בנוסף ויש רשימה על הלוח הירוק של הילדים ורושמים לפני כל שיעור את הילד..

S H I L G I

New member
../images/Emo29.gif

לפני שיפתח הגיע במועדון על הלוח המחיק היו רשימות.. עכשיו כבר אין אם יש תחרויות חשובות אז רוב השיעורים אני ארכב על הסוס שאני מתחרה עליו.. מי שאומר לי על מי אני ארכב זה המדריך.. או אם במקרה אני מחזיקה סוס מסויים כשאני עוזרת להוריד סוסים למנז' אז מדי פעם אני עליו..

בעקרון אנחנו אלא אם כן יש משהו

מיוחד....נגיד הכנה לתחרות או משהו אז בוחרים לנו על איזה סוס נהיה...

אממממ......

בדרך כלל כשאני באה אני כמעט תמיד רוכבת על מיסינקה! אבל לפעמים אני מגיעה והמדריכה שלי אומרת לי את רוכבת על אזארו! אז אם אני לא רוצה אני אומרת שלא מתאים לי היום ורוכבת על מי שפנוי או על מי שאני רוצה או שואלת אותה למה (כי בטוח יש סיבה אם אני לא רוכבת על מיסי!) לפעמים יש דברים שצריכים לתקן לא על הסוס הקבוע אלא על סוסים אחרים כל מיניח טעויות קטנות שהתרגלתי אליהבן וצריך לתקן על סוס אחר כדי שאני ארגיש את זה! אז מחליפים מדי פעם ב-99 מהאחוזים אני רוכבת על הסוסים שאומרים לי!

Shai Felton

New member
אני../images/Emo174.gif../images/Emo171.gif

בעיקרון לכל אחד יש סוס קבוע, ואם עושים שיעור אחד העברה אז סביר להניח שזה יימשך ככה בשיעור הבא בעיקר אם הלך טוב. למשל אנ יהייתי עכשיו שיעור על גיל אז אני דיי בטוחה שנעם יגיד לי גם ביום רביעי לרכב עליו. אז כל אחד לוקח ת'סוס הקבוע שלו, ואם יש בעיות נעם מסדר את זה.... אני אל תמיד מסכימה לעבור, כי לפעמים אני פשוט תכננתי לעבוד עם סוס מסוים ולפעמים אני מפחדת לרכב על סוסים אחרים, כמו רקפת למשל שכל פעם שאנ יאעולה עליה אני נופלת ואני לא מסתדרת איתה בגרוש, אני יודעת שאני להפך, צריכה לרכב עליה יותר אבל פשוט לא!

תשובה לדיון

אצלינו לרוב הרוכבים הקבועים יש סוסים שהם רוכבים עליהם (למשל אני רוכבת ועוזרת לאמן את טאקסי אבל מחר ילד מהקבוצה שלי ביקש לקחת אותו לשיעור אחד לנסות) אבל בדרך כלל בשתי הקבוצות שהתחילו לעבוד לתחריות יש את הסוסים שלהם. ואנחנו קובעים על מי אנחנו רוכבים אלה עם כן המדריך/ה יודעת שהוא/היא לא יכול/ה להשתלט אליה/אליו אז היא אומרת

טוי בוי

New member
רשימות שקבועות שלושה ימים לפני

השיעור ואני משנה עם בא לי ואפשר...חחח

niko girl

New member
תשובה לדיון והשאלה...../images/Emo103.gif../images/Emo118.gif

כשאני באה לחווה כדי לרכב על סוס מוביל אז אומרים לי על מי לרכב ואם אני רוכבת בשיעור שלי אז אני בוחרת או לוקחת את מי שנשאר. בגלל שכולם רוצים את כולם ולכן אנחנו הילדים בשיעור עושים את ההחלטות על מי אנחנו רוכבים.

כעקרון אין לי סוס שרושמים לי כי....

יש לי סוס פרטי.. אז אני פשוט רוכבת עליו... ולפני שקניתי את אפולו ורכבתי על סוסי בית ספר.. לירון(מדריכה בחווה שלנו) דורוני מכירה אותהה
אז היא משבצת כל יום את הסוסים לכל התלמידים... ויש כזאת תוכנה במחשב שכתוב בה: את השעה.. מי המאמן מי התלמיד ועל איזה סוס... זה ממש מגניב! אני יכולה לצלם פעם רשימה לדוגמא ולהראות לכם.. יש כל יום רשימה בדר"כ של 2 דפים שתלוייה על לוח המודעות מחוץ למשרד וכל רוכב שבה מסתכל שם ורואה על מי הוא רוכב...

Juli kleo rullz

New member
אצלנו...../images/Emo15.gif

אצלנו יש רשימות... אני מגיעה... מסתכלת על מי אני ואז לוקחת אותו.... או מאכפת אותו אם הוא לא מוכן... אבל בדרך כלל אני או על ג'וליה המדהימה שלי... נובה התינוקת וברטי (שממנו נפלתי ושברתי את הרגל....)

תוכנה מיוחדת או הזה של הטבלאות?!

שיטה יפה! אהבתי..
אצלנו בד"כ יעל כותבת מתי השיעור מי רוכב על מי הוא רוכב ומי המדריך.. ביום ראשון היא עשתה כזאת טבלה ובראשת כל עמודה היא עשתה את השעה מי רוכב ועל מי ומה המדריך עושה.. אז היא עשתה גם עמודה כזאת של נופר ומה אני עושה...... פחחחחחחחח מצחיקה

GrEeNwOmAn

New member
תשובות...../images/Emo29.gif מתה על שיוש'יות...

אוקיי המדריכות החמודות שלנו מחליטות או יעל המתוקה מנהלת החווה. לא, up. המדריך קובע... יש רשימות... פוצ'יני, איקס ופליקס ועוד המון, כל הסוסים בעולם...
!

למעלה