שאלות קטנות שמסתובבות...

כמה שאלות ../images/Emo13.gif

היי , אשמח עם תענו לי על כמה שאלות.. 1. איפה אני קונה בסיס לק טוב ולא יקר יותר מדי? 2.איפה מוכרים לקים של אסי ומה המחירים בערך? איפה הכי זול? תודה מראש

Black Star

New member
שאלה די דחופה ../images/Emo13.gif

התמזל מזלי ואני נוסעת מחר לאילת. אני זוכרת שבעבר ציינו פה יותר מפעם אחת שבאילת יש לקים מהחברות היותר טובות ומומלצות שלרוב קשה למצוא בארץ. למישהי יש יותר פרטים - איזה חברות, איפה בדיוק מוכרים וכו'? אמנם זה מסוכן לארנק שלי אבל אני מכורה לקניות לקים אז אם לא שם זה יהיה במקום אחר... תודה

שלום, חדשה כאן../images/Emo140.gif

פורום נחמד והחלטתי להצטרף. מאוד אוהבת ציפורניים ארוכות ומטופחות ואחת לחודש מקפידה על מניקור. אוהבת רק לקים כהים בגוונים של אדום-בורדו ושחור. אתמול שמתי שחור נצנצים של ג'ייד. מהמם.

רוני325

New member
שלום לכן התייעצות בבקשה

יש לי ציפורניים מאד קצרות ועליהן אני שמה לק עכשיו אני רוצה לגדל אותן איזה עיצוב הולך היום? מעוגל, שפיץ, מרובע? אני ממש לא מעודכנת בנוגע לזה.

sHiR TaDmOr

New member
תעשי מה ש*את* אוהבת!

אני אישית אוהבת שהציפורניים שלי מרובעות. בתמונה הן מאוד קצרות, אבל כשהן בצורה הארוכה יותר שלהן אני קצת משייפת בקצוות

סקרמנטה

New member
אממ... באילת זה כנראה קצת יקר

אחת הבנות כאן (מתנצלת, לא זוכרת מי...) נפשה לא מזמן באילת וקנתה שם לק ב-35 ש"ח. אח"כ הסתבר שבמרכז הוא עולה 15 ש"ח. אם אני לא טועה זה היה לק של לה-צ'ט. אבל יכול להיות גם מצב הפוך, במיוחד לגבי לקים יוקרתיים. נסיעה טובה :)

4LeafClover

New member
שאלה! ../images/Emo13.gif

בטח השרשור לא יקפוץ. לא נורא, אם זה לא יקפוץ אני אשאל גם בשרשור שאלות הבא. אני מחפשת לק שדומה ל -Chai Latte של אורלי. הסיבה שאני מחפשת דומה, זה כי אני לא מוצאת את הלק הזה בשום סופר פארם/אפריל/כלחנותאחרת. ואני לא כל כך רוצה להזמין באינטרנט... (אם לא תהיה ברירה, כנראה שאני אכנע לזה) האם אתן מכירות איזשהו לק של שיק/לייף/ג'ייד/משהו שאפשר להשיג בארץ שנראה כמו צ'אי לאטה של אורלי? אני מצרפת לינק. מהבלוג Nail Juice. תודה למי שתענה (גם אם בשלילה
)

Marble Arch

New member
לא מכירה מהארץ,

אבל תפתחי שרשור חדש כי אני בספק אם מישהי תראה את ההודעה שלך פה

למעלה