מזל טוב לאור (בראנדון)

האבק

New member
../images/Emo171.gif../images/Emo151.gif מזל טוב לאור (בראנדון) ../images/Emo171.gif../images/Emo151.gif

היום, ה-21 למאי, אור ענבר גור אריה (בראנדון סטארק) חוגג 20! אור ענבר היה עם קהילת חומריו האפלים לאורך כל הדרך החל מהפורום הישן בו. כיום הוא תורם בצורת כתיבת הרצאות (הרצאה לנתנאלה בעולמות 2006 - "כי אבק אתה ואל אבק תשוב" וגם הרצאת מבוא באייקון 2006, וכמובן - הרצאה במיתופיה הקרוב) וגם בכתיבת התסריט הנפלא והמצחיק בטירוף של "חומריו הבהירים" שיצא לאקרנים במיתופיה הקרוב. חוץ מהיותו חבר קהילה תורם ונאמן אור הוא גם חבר קרוב שלי, אפילו אחד מהקרובים ביותר ולכן אני רוצה לאחל לו המון מזל טוב, בהצלחה בחיים ובצבא ושימשיך להיות כזה אדם כשרוני, שמח וכיפי שהוא עכשיו
אז המון מזל טוב לאור!

מזל טוב! ../images/Emo24.gif

אור, אתה באמת בנאדם מיוחד. שיהיה לך יום הולדת נפלא, והמון ברכות חמות
תעשה לי ילד!

יוהו!

[די גוף שלישי, מ-ע-כשיו] ממה שאני מכיר אותך [שזה לא יותר מדי], אתה אכן בעל הסגולות עליהן דיבר האבק. וכיף לפגוש אותךכל פעם :) ומזל טוב!

מזל טוב, אור!

אני מכיר את אור מאז ימי פורום טולקין יצירות באורט. מים רבים חלפו מאז בירדן, אך את אור לא נתן לשכוח. מזל טוב, בחור!

JustRain

New member
הו, מזל טוב! ../images/Emo172.gif

איך ההרגשה להיות בן עשרים?

yael ziv

New member
המון המון מזל טוב! ../images/Emo140.gif

אור- יומהולדת שמח! תמיד תשאר כזה בן אדם כשרוני ומיוחד, ושתהיה לך אחלה שנה!
יעל

Fairywitch

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif../images/Emo24.gif

גם לסבתא שלי היה יום הולדת באותו תאריך
וזה גם התאריך שבו אני בת X וחצי בדיוק

dahoe

New member
מזל טוב!..

אני מרגיש ממש לא מקורי... נמאס לי שאני לא מכיר את האנשים כאן! לכנס הבא אני מגיע גם אם איאלץ לשרוף ספר של "חומריו"!

נטעש

New member
גם אני לא מכירה אף אחד =[

אבל לא תצטרך כנס! משיגים כרטיסים מוזלים לכל חברי הפורום להקרנת הכורה של המצפן הזהוב, נכון אודי...?

למעלה