חג שבועות שמיייחחחחחחחחחחחח

../images/Emo171.gif../images/Emo172.gifחג שבועות שמיייחחחחחחחחחחחח../images/Emo172.gif../images/Emo171.gif

אמממ לא יודעת אם מותר לפתוח הודעה חדשה אבל בכל מקרהה...[ואם אסור אז מצטערת] שיהיה חג שבועות שמח לכולם! מתה כבר להשפריץ עם הצינור מים על המשפחה שלי חעחעחעח שתצליחו/נצליח בכל הבגרויות והמתכונות
עוד מעט נגמרת שנת הלימודים ואני [לא יודעת מה איתכן] מתכוונת לחפור פה =] התגעגעתיי...!! לא הייתי פה בגלל המתכונת בהיסטוריה...בעעע... [תסבירו לי איך אפשר ללמוד למתכונת בהיסטוריה שבוע לפני בלי לדעת כלום בגלל שהמורה היה עסוק בלתת הרצאות כמה הדור של היום מסריח וחרמן XDD] בקיצורררר חג שמייחחח =]]
סתם שאלה כי משעמם לי: מה אתן מתכוונות לעשות החג?

ligalosha

New member
אומייגאד-אומייגאד-אומייגאד-אומייגאד!!!!

אתן לא יודעות מה קרה לי עכשיו!!! ראיתי דוקטור הו במקס ,(הקלטה מיום שני שעבר...) ואז היה כזה קטע של כל מיני אנשים מאנגליה שאומרים "תצביעו לסקסון" משו כזה.. אניוואי ,ואז מי אני רואה פתאום!?!? את מקפליי!!!!!! ואני כזה "יואוו לא נכון!!" והעברתי את זה אחורה 18 פעם ,וראיתי את זה בסלואו מושן... XD חח סורי על ההתלהבות אבל אני פשוט לא רגילה לראות אותם בטלוויזיה
יואו זה שמור לי עכשיו במקס עם קוד נעילה...
חח יש קלואוז אפ על דאגי בסוף..
הנה קישור מיוטיוב למי שרוצה לראות... McFly On Doctor Who אה ו... זה כנראה שודר באנגליה לפני דיי הרבה זמן אבל כמובן בישראל ,הדיליי
אז אם כבר ידעתן על זה לפני ,לא לכעוס עלי בבקשה ,כי זה כמו ה-F World הזה שכנראה יגיע אלינו ב2018 אבל עדיין יותר כיף לראות את זה פתאום בטלוויזה בלי לדעת שהם שם מאשר במחשב... טוב סורי על החפירת על הזאת ,ככה אני כשאני מתרגשת ><

Orange Sky

New member
אומגדדדדד (חג שמח!D:)

הם היו בדוקטור הו?????????? דווקא הפרק האחרון ראיתי כמה דקות, ובחיים לא ראיתי את הסידרה הזו! וואי חחחח אני חייבת לראות!!!XD חג שמח לכולם!D: אני הולכת למשפחה בקריות
ומתכונת בהיסטוריה ביום שלישי, לא למדתי בכלל
~הארי
~

adiozery101

New member
מהה ? מתי זה היה ??

אוףף איזה חרא עד שיש משהו על מקפליי אז אין לי את זה ביס מקס ? לא פיר

גרבע

New member
חג שמח D:../images/Emo171.gif

אני לא חושבת שאנחנו עושים משהו מיוחד חוץ מלהכין פיצה 0_0

JuSt My LuCk

New member
חג גבינות שמח!!! ../images/Emo3.gif

חברה שלי הבטיחה לי שהיא תבוא אלי עם צינור מים
איפה היא איפה?!!?!? XDDDD קיצור שיהיה לכולכן חג מושלםםםםםםםםם! תאכלו המון המון המון המון גבינה!!! :) אני בנתיים מבשלת עוגות על ימין ועל שמאל ועוד מעט לזניה
יהיה כיףףףףףףףףףףףףףףףף והתוכניות שלי זה.. אורחים היום מחר סבא וסבתא עם כל המשפחה המורכבת שאין לי כוח אליהם כי אני לא זוכרת את השמות של חצי מהם XD טב אז תהנוווווווו

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifחג שמח ^__^;

מחר יומולדת D::: טכנית, עוד 45 דקות

just orr

New member
חג שמח DDD: ../images/Emo173.gif../images/Emo171.gif../images/Emo172.gif

תאכלו הרבה ירקות ופירות וזה D:

m o r 1 0 2

New member
חגגג שמייח../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif

היה ארוחה טעימה מאוד
חג טעיםXD אני ממש אוהבת אותו

dcohn

New member
חג שבועות שמח לכולם מקומונת ג'ייסון מראז!../images/Emo79.gif

אז למי שכבר הספיק לשמוע את השיר i'm yours שמתנגן עכשיו ברדיו, ולמי שלא- השיר הוא של זמר אמריקאי מאוד מוכשר בשם ג'ייסון מראז (jason mraz), הוא כותב, מלחין ושר את השירים שלו בעצמו:) מומלץ מאוד! http://communa.tapuz.co.il/jasonmraz

למעלה