בשעה טובה

../images/Emo171.gif../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif בשעה טובה../images/Emo70.gif

בשעה טובה נפתח פורום ריקודי בטן (ומחול מזרחי) ב
! מכתב הפתיחה של הפורום, כפי שניתן לקרוא אותו בעמוד השער הוא: בשנים האחרונות המחול המזרחי, או בשמו הפופולרי יותר- ריקוד הבטן, תפס תאוצה בקרב נשים מערביות יותר, וגם בקרב נשות ישראל. עוד ועוד חוגים נפתחים כמו פטריות אחרי הגשם, ואם פעם היית צריכה לנסוע למצריים לכמה חודשים כדי לקבל את המושגים הבסיסיים של הריקוד- היום בכל מתנ"ס שכונתי ובכל מועדון כושר שמחשיב את עצמו אפשר ללמוד "ריקודי בטן" ברמה נמוכה, ולמעוניינות- אפשר למצוא גם כמה בתי ספר של ממש שנפתחו במטרה ללמד את המחול המזרחי ברמה מתקדמת יותר. היום אפילו גברים מתחברים לצד הנשי שלהם דרך הריקוד הזה- ובעיני זה מופלא לראות את השליטה שהריקוד מעניק, שליטה על שרירים שאצל הרבה אנשים לא היו בתנועה מעולם, בעיקר גברים. אז מה מביא אותנו ללמוד את הריקוד הזה? מה הקסם שלו? ומה עם ריקודים אחרים מהמזרח? ריקוד הודי? בפורום הזה נתעסק בכל הדברים האלו, ובתקווה ניצור קהילה נעימה, שיח וסיג אודות הריקוד והנושאים המתלווים אליו, כמו- לבוש, אביזרים נלווים, מקומות ללמוד בהם ואתרים להציץ בהם. מוזמנים כל מי שנוגעים לריקוד בכל דרך שהיא, כל מי שאוהבים אותו, כל מי שחושב שיש לו מה לתרום, וגם כאלו שאין להם שום דבר אתו אבל מתעניינים.

hatul

New member
בהצלחה ../images/Emo140.gif

אני עובר על הפורומים, וראיתי שנפתח הפורום
עד כמה שראיתי, יש גם גברים שרוקדים ריקודי בטן, וחלקם גם רוקדים טוב...

תודה רבה! ../images/Emo9.gif

וכן, נכון, יש גם גברים שרוקדים, רק שמספרם מועט מאד יחסית לנשים. כמובן שהפורום הזה פונה גם אליהם- ואשמח לקבל לכאן כל אחד. בדרך כלל זהו ריקוד שמיוחס לנשים, היום משתמשים בו כדי לפתח נשיות ומיניות- לפחות הריקוד המקובל יותר, יתכן מאד שיש צדדים של הריקוד- שאני *עוד לא* מכירה מספיק- ושגברים מתחברים אליהם לא פחות. כמו שאמרתי- אשמח מאד לשמוע! ושוב תודה

../images/Emo124.gifקולולולולו קילילילילי

מזל טוב לפתיחת פורום כה שמח ומלא חיים. אני רוקדת ריקודי בטן כבר 8 שנים לא בצורה מסודרת (יש הרבה מה ללמוד), קשה לי להתמיד בחוג
אני מתחתנת בקרוב ולקראת סוף הלילה ומתכוונת להתמסר לתופים |תופים|. המון הצלחה וכל הכבוד על המחשבה
לדעתי צריך להקדיש לנו אייקון מיוחד

../images/Emo3.gif שטויות...

הבנתי שתקלות כאלו נפוצות בעמודים הראשונים של פורום חדש, אז יתכן מאד שבאמת היית בתוך השרשור- ותפוז החליט שהוא רוצה שתפתחי שרשור חדש... לשרשר אותך?! לא נראה לי, בינתיים לא רע לי ככה

lizard

New member
מזל טוב../images/Emo39.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

מאחל לך בהצלחה מקרב לב. מקווה שיהיה לי מה לתרום חוץ מאהבתי לבחורות שמפזזות מולי בתנועות מגרות

perrinat

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo49.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo50.gif../images/Emo20.gif../images/Emo103.gif

גם נוAה באה לאחל הצלחה ../images/Emo25.gif

היא פה בעיקבות המנהלת הסקסית שלכם
היא ראתה אותה בפעולה, ובהחלט יש מה לראות...
המון הצלחה עם הפורום החדש

תודה לכל ההחמודים ../images/Emo9.gif

שאיחלו לי הצלחה
מקווה שזה באמת ילך- כי בינתיים, מסיבות ברורות (למי שברורות לו הסיבות...) הפורום עוד מת. לא נורא....

נ י נ י

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gifבשעה טובה../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

שיהיה המון בהצלחה מתוקה שלי .....- אני בטוחה שיהיה ככה וכל הכבוד על הרעיון עצמו שהוא ממש ממש מקורי שוב... המווון איחולי הצלחה

תוכי

New member
../images/Emo49.gif לפתיחת הפורום ../images/Emo45.gif

אני מקווה להתחיל ללמוד בספטמבר

notorious KIM

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo49.gif

מזל טוב על פתיחת הפורום החדש והמקסים
בהצלחה
אני גרה באיזור המרכז והמורה שלי מוכרת "ציוד" אבל נורא ביוקר.. רציתי לברר אם מישהי מכירה חנות או מישהי שמוכרת תלבושות באזור המרכז? אני מחפשת חזיה מיוחדת.. ולפני שנתיים בפורים ראיתי מעין כובע חוטים כזה, ז"א שממנו יוצאים חוטי זהב כזה..למישהו יש מושג על מה אני מדברת? בכל אופן שחזרתי הוא נעלם ומאז לא ראיתי כזה ..

אני פשוט לא מאמינה שאת שואלת!

בדיוק לפני איזה חודשיים ידיד שלי היה בטורקיה, ואישית לוחצת ביקשתי ממנו שימצא לי חליפה של רקדנית בטן- רציתי להרגיש איך זה בתוכה... למרבה העצב הוא עשה טעות פטאלית למדי, והביא לי חליפה שקטנה עלי ב -3 מידות לפחות
אז יש לי בבית חליפה כזו, את החצאית אני מתכוונת לתקן- ומה שנשאר זו החזיה- שאני מופתעת לשמוע שעלולה למצוא חן בעיניך... היא אדומה עם נצנצים זהובים וירוקים, ויש לה חוטים עם מטבעות מצלצלים שיורדים לכיוון הבטן- עד הטבור אפילו, ואולי עוד קצת למטה. אז לזה את מתכוונת?! בכל מקרה, יש בת"א כמה חנויות שמתעסקות בזה, בין השאר, חנות בנחלת בינימין של "סהרה סיטי" ביה"ס לריקוד, והבנתי שאפשר למצוא שם ציוד- אבל גם די ביוקר... יש בקישורים של הקהילה (כאן, למעלה...) לינק למקומות שמוכרים באינטרנט- את יכולה לנסות שם, ולבסוף, הדרך הזולה והנוח ביותר- היא באמת להתעלק על מישהו שנוסע לתורכיה... ואם בא לך לנסות את החזיה שלי יש- תכתבי לי במסר!

למעלה