היום יום הולדת

../images/Emo171.gif../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif../images/Emo41.gifהיום יום הולדת../images/Emo70.gif

היום יום הולדת לאלוהים! הוא המחזיק במושכות, הנושא בעול, המושל ביד רמה, היושב בכתר, מנהל הפורום שלנו - GOD
. מ
ז
ל ט
ו
ב
כי הוא בחור כארז! (והוא לא קטין
)

S h a y 9 9 9

New member
מזל טוב מזל טוב מזל טוב

מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזלמזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טובמזמזל טוב מזל טוב מזל טוב ל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזמזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טומ מזל טוב מזל טוב מזל טוב זל טוב מזל טוב מזל טוב ב מזל טוב ל טוב ממזל טוב מזל טוב מזל טוב זל טוב מזל טוב מזל טוב

יום הולדת שמח ל G.O.D

היום יום הולדת , היום יום הולדת , היום יום הולדת ל G.O.D חג לו שמח וזר לו
היום יום הולדת ל - G.O.D המון מזל טוב ממני ..
את הנימה האישית כתבתי בפורום אחר
בילבי לא כלום

Mikee P M

New member
מזל טוב, G.O.D! ../images/Emo141.gif

ובאמת, כמה מילים: אחרי שהסתובבתי בכמה וכמה פורומים בתפוז, אני אומרת ברצינות ובכנות ובלי שמץ חנופה ש G.O.D הוא מהטובים במנהלי הפורום. לא מתערב יותר מדי, לא מציק, נותן לפורום לנשום ולחבריו ולחברותיו להתבטא. כל הכבוד, תמשיך כך! מזל טוב לך ושתהיה לך שנה נפלאה מלאת כיף ואהבה. מייקי

itstzar

New member
מזל טוב ../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

Live Long and Prosper בכל זאת פורום מס"ב

השליטה

New member
מזל טוב גוד יקר ../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif

היי איש יקר, שתהיה לך שנה נפלאה, אתה אחד המקסימים שהכרתי.

מזל טוב../images/Emo70.gif (לא מאוד מקורי אבל בכ"ז)

יומולדת שמח!
עד 150 שנה!
טאשה

G.O.D

New member
תודה חברים יקרים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ריגשתם אותי
אני גם חייב לציין שהיום הגשתי את פרוייקט הסיום שלי ובזה סיימתי כמעט את כל החובות האקדמיות שלי. אני מקווה שזו תחילתה של תקופה נפלאה וחדשה בחיי
שוב תודה למאחלים, גילי (G.O.D)

למעלה