לtygger

tygger

New member
תודה רבה לך ../images/Emo13.gif

היות והפיקולו עסוק עד אין קץ, אז אני החלפתי אותו. תודה נתונה לו על פתיחת הפורום שלנו. אני מקווה שנוכל לשמור על הפורום בלי הודעות מיותרות של אותם מחפשי . . .

reneg

New member
ווווייי.... מה קרה פה?

פתאום כל אחד יכול לנהל פורום?
מזל טוב טייגר!!! יש קומבינות למי שבא למפגשים?

tygger

New member
עוד לא התחלתי וכבר רוצים קומבינות?

אחי תן זמן. אני צריך לראות איך הולך כל הסיפור פה. צריך לארגן את המקום עם לוחות כמו שצריך. גם יותר אנשים רצוי . . .

tygger

New member
לא נורא.

יש פה את החברים הטובים וזה מה שמשנה לא? אנשים נחמדים, פרדס חיפאי קטן. מה רע? רע לך במשהו? גם אתה רוצה אגב להעביר את האופנועים לנירוונה? אני לא ממש בעד היות ויש שם כל מני דברים שאני לא ממש בא לי לראות. אבל חוות דעת תתקבל בברכה. מה אתה אומר?

סקסי שלי ../images/Emo25.gif

מזל טוב על הפורום
עכשיו אתה יכול לבוא לבקר גם בפורום שלי כולם מוזמנים... בעצם רק הגדולים, אופס... הכוונה לגדולים זה מעל 18.
אגב, היה אחלה היום ואנחנו נשארים באותו המקום! נוAה יועצת ופסיכוסקסולוגית בגרוש... וזה בדוק!

Miss Mor

New member
באמת היה אחלה ../images/Emo9.gif

מזל טוף
ולמי שלא יודע על מה אנחנו מדברים... הנה הזמנה

tygger

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif

זה בערך מה שאני חשבתי בקריאת ההודעה . . . לרגע כבר פחדתי שתהיה לי עוד אחת מהדפיקות על הדלת בשלוש בלילה. נו נו נו נוAה! ככה לעשות לי התקפי לב! לא יפה. מת עליך, כפרת עוונות שלי. תמיד שם להזכיר לי את שחור נשמתי
ואני אבוא לבקר. או פה או שם . . . קדימה חומץ, אני רוצה לראות אותך כבר על שתיים. כמה אפשר לראות אותך על ארבע? הממ, זה לא נשמע טוב . . . לא נורא. אני מצפה לשמוע חדשות פעם הבאה! אגב, אני מחר בתל אביב. חיפוש בן זוג לאפי שלי ואולי בן זוג חדש בשבילי. מוכר את הווירגו ואת אפי. הלאה לTDM ולבורגמן(לא סגור על כלום עדיין. . .) חדשות מחר.

וואלה? באמת הגיע הזמן...

ומה קורה בערב? ממשיך למסיבה? אני כניראה אהייה שם וגם נשארת ל... ונוAה רוצה להבין, מה רע על ארבע? נוAה דווקא אוהבת
אנחנו מדברים כאילו שזה איזה מינימום...
בעצם שיחשבו ויקנאו, מחכה לראות אותך אצלי

tygger

New member
איזה מסיבה?

אחותי, אני מה זה לא שמעתי כלום. הייתי היום אצל הרופא שאמר לי שהשבר שלי מתאחה לו לאיטו אבל זה מסתדר. איזה כיף. הוא אמנם כעס קצת (קצת הרבה) על זה שהורדתי את הקיבוע אבל קיבל את זה בסופו של דבר. לא הפסקתי להקרע לו מצחוק כל הזמן.

tygger

New member
קבלי שלילי.

הייתי כל היום בתא אביב. ממש אין לי כוח לראות כמה פלצנים מסתובבים ומקשקשים בינם לבין עצמם. חוץ מזה, לא ממש בא לי לראות את איזי/אורית/.../.../.../.../.../.../... חסרים לי כמה שמות אבל זה רק בגלל שהם לא ממש חשובים בשביל לזכור אותם. תהני.

tygger

New member
היה מעניין.

קיבלתי הצעות מחיר מעניינות. דעות שונות ומשונות. אחד אומר שאי אפשר למכור, השני אומר שאין כל בעיה. חצוף אחד החליט שהוא איזה איש חשוב והתעלם מאיתנו (אני וחבר). הוא לא ממש הבין שאני כן מכיר את רוב החברה של האופנועים. היה נחמד לראות אותו מחוויר כאשר הגיעו הסוכנים של סוכנויות אופנועים וציוד וישר פנו אלי. פגשתי חברים ישנים. ראיתי אופנועים נחמדים. אני צריך עכשיו לחשוב איך אני מעביר את האופנוע לתל אביב ומה אני מסדר כדי למכור אותו כמו שצריך בלי הרבה בלאגן (בלי להוציא יותר מדי כסף . . .).

למעלה