הופ הופ טרללה לגיא!!

../images/Emo171.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif הופ הופ טרללה לגיא!!

סופסופ זה הגיע! ה ת א ר י ך לגיא ולאמא שלו המון מזל טוב (אמנם מחר אבל בסופ"ש אני מנותקת...) שתגדל ותשמין ותביא לאמא הרבה נחת ואושר והמון חיוכים מדהימים כמו שאתה יודע (אני אגלה לך סוד - היא נמסה כשהיא רואה אותך מחייך). מ ז ל ט ו ב

תודה מתוקה. עכשיו אני בוכה.

את התאריך הזה אני מעדיפה לזכור - העשרים לספטמבר. זה תאריך שמח בשבילי. את התאריך העברי אני מעדיפה לשכוח כי זה מזכיר לי את ראש השנה השחור. אמא שלי אומרת שאת בר המצווה של גיא נחגוג בתאריך העברי ואני לא אוכל להתחמק. אני מאמינה שעוד 12 שנה הפצעים כבר יגלידו. חוצמזה כמובן שיהיו עד אז לגיא עוד איזה שלושה או ארבעה אחים, לא?

לגיא הגיבור המון מזל טוב כי מחר אתה

בן שנה!!!!!! אז יומולדת שמח ילד מקסים שכמותך, שגרם לי לבכות כל פעם שקראתי או שמעתי את הסיפורים של אמא שלך עליך. וחיבוק גדול גם להורים הגיבורים שלו, שלמרות שאני מצטערת שלא יהיו במפגש אני שמחה בשבילם שהם נוסעים ללונדון!!!! וטיפים ללונדון: יש 3 מוזיאונים של צעצועים: היפה מבינהם הוא מוזיאון הדגמים והצעצועים, בנוסף אליו יש את מוזיאון הצעצועים ואת מוזיאון הילדות. והכי הכי כדאי, אם כי יקר ללכת לחנות הצעצועים "המליס" ברחוב ריג´נט ולקנות לגיא מתנות ליומולדת.....

מכתב לגיא.

אהוב ליבי היפה... לכבוד יום ההולדת הראשון שלך אני רוצה לאחל לך שתמשיך להיות כזה מקסים, שתגדל, שתתפתח, שתפרח ותהיה מאושר ושמח ובריא בריא בריא. כשאני חושבת על השנה שעברה עליך - בא לי לצרוח. בא לי לצרוח ולבכות ולבקש סליחה ממך על כל מה שעברת, על החולי, על הכאב, על השנה הראשונה בחייך שהיתה אמורה להיות מאושרתאך היתה שזורה בכל כך הרבה סבל. מי שרואה אותך היום לא יכול לשער מה עבר עליך. רק הצלקות בגופך יעידו. ילדי הטהור - מהרגע הראשון שראיתי אותך, התאהבתי. אומנם נראית אז כמו ייצור ולא כמו תינוק אבל היית שלי וידעתי באותו הרגע שאוהב אותך בכל כולי, לא משנה מה יהיה. ואכן, מ-600 גרם גדלת והפכת להיות התינוק הכי מקסים. הילד שלי שממיס אותי בחיוכו, שובה אותי בצחוקו, גורם לי להיות מאושרת. אומנם היו המון מיכשולים בדרך, אך עברת אותם בגאווה, נאבקת בכל הכח, התעקשת וכמובן הצלחת. אני גאה בך, ילדי היקר. גאה בך על שניצחת, גאה בך על כל צעד שאתה עושה, גאה בך כל כך על שגדלת והתפתחת כאשר נקודת המוצא שלך היתה כל כך נמוכה. גיא הגיבור של אמא ואבא - חיכינו כל כך לבואך, סבלנו, בכינו, התעצבנו אך הכל היה שווה. אתה הדבר הכי טוב שקרה לנו בחיים. בזכותך חיינו מלאים, מאושרים ונפלאים. תודה לך ילדי היקר, על שנאחזת - בחיים. ממני אמא שאוהבת אותך כל כך...

../images/Emo7.gif מרגש עד בלי די...

מה אוסיף? - יושבת , קוראת ומוחה דמעה. חיים מאושרים לגיא ולכם. הכי מאושרים שאפשר להעלות על הדעת.
ענת.

מזל טוב גיא הגיבור../images/Emo65.gif

וואוו, עברה שנה. לנו זה עבר מהר ולכם בטח כאילו יובל. שיגדל לתפארת עם הרבה בריאות בדרך. שתמשיכו להנות ממנו ולשאוב כוחות מהיכולות שלו. הרבה שנים טובות ומאושרות.

ligo

New member
משי יקרה-אמא של גיא

אני נורא נרגשת לקרוא מה שכתבת עברתם שנה לא קלה בכלל אני מאחלת לכם שהשנה השנייה לחייו של גיא תהיה מלאה ברגעי אושר, שגיא הקטן לא ידע עוד סבל ושימשיך להביא לכם רק נחת נשיקות לילד מומולדת

רומי^^

New member
משי - גרמת לי לצמרמורת ודמעות

כמה מרגש. מאחלת לכם, לשלושתכם, חיים מאושרים, אוהבים ורגועים, עם המון המון שמחה בתוכם. מזל-טוב
מזל-טוב
מזל-טוב

noh1

New member
אוף אני בוכה

אני לא שמעתי את הסיפורים, אבל רק מהמכתב שלך אני יכולה להשלים את הפערים. אני מאחלת לכולכם שנים ארוכות ארוכות מלאות בחיוכים. מזל טוב, ואושר!!! המון אושר

חידודים חידודים

נעשה העור שלי למקרא המילים שלך. שהשנים הבאות יהיו הרבה יותר קלות ומאושרות, לגיא הגיבור ולאמא הגיבורה שלו.

יומולדת שמח לגיא

שתהיה תמיד מאושר
שהשמש תזרח
גם כשקר שתגדל
ותצמח
ותפרח
נאהב אותך גם אם תהיה פרחח
("נתקע" לי החרוז בראש) גיבור קטן של אבא
ואמא
שתמיד תצעד
קדימה אוהבים אותך הכי בעולם
נשיקות
וחיבוקים
מכולם.

מזל טוב גיא

חיכיתי לתאריך כפי שאימא מסרה והתאריכים הם לועזיים אז ברכות להגיעך לשנה וזו הייתה השנה הכי מוצלחת שלך עד כה!!! כמתנה קטנה שמתי בטאג ליין את השיר היפה שאימא כתבה לך נשיקות וכל האיחולים ליאור

נירית1

New member
../images/Emo49.gif לגיא המתוק../images/Emo171.gif

משי כלכך מרגש מה שכתבת והכי חשוב שגיא גדל לתפארת ומאושר ההתחלה היתה קשה ואני מקווה שהשנה הבאה תהיה נהדרת ונפלאה. אז גיא אנחנו "מכירים" אותך כשרק היית 600 ג´ (האמת שעוד מקודם!) וכבר אז ידענו שאתה גיבור אז תגדל תשמין תאכל תשחק תחכים ותהיה ילד נהדר להורים, כי זכית להורים מדהימים והם זכו בך. שנה טובה ויום הולדת שמח

../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif לגיא המתוק והגיבור

וגם לאמא משי ואבא הנרי, רק בריאות ואושר. מאוד מרגש אותי שגיא בן שנה. נשיקות בשמי ובשם זיו (וגם בן זוגי שאמר שהוא מאוד חמוד).

../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif

לגיא הגיבור שלנו, לרגל יום-הולדתו הראשון. מאחלים לך אושר, בריאות וגרימת נחת מרובה להוריך שאוהבים אותך עד כלות.
ות מאיתנו,

למעלה