דו"ח שבועי

• פותח הנושא m L m
  • פורסם בתאריך

m L m

New member
../images/Emo172.gif דו"ח שבועי ../images/Emo172.gif

- עד היום לא עשיתי דו"ח שבועי בגלל שלא הייתה כמעט פעילות אבל לשמחתי בשבועות האחרונים הייתה פעילות (אני גאה להגיד שאפילו עברנו דף!
) ולכן אני מתחילה במסורת... אהה... ואם אני טועה בשמות או משהו תתקנו אותי כי יש לי בעיה קטנה עם שמות
- תמונת השבוע שאנייה במופע יחד עם סטיבי וונדר
- גל סיפרה לנו על מסיבת פיג'מות שברטני עשתה ובה הביעה את הערצתה לשאנייה.
- למי שתהה- אני שניתי את הניק שלי מ-mprb ל-m L m
- ניר שאל אם שאנייה עבדה פעם במקדולנדס- והתשובה היא - כן
תודה לIm The Sun על התשובה...
- גל סיפרה לנו שבשיר של סליןIf walls could talk שומעים את שאנייה ברקע וגלינו שגם בשיר goodbey שומעים אותה...שווה עוגיה
- Caeser שואל מי מאיתנו מתכנן לטוס ללונדון להופעה של שאנייה...באמת. מי
- Im The Sun סיפר לנו שהוא צריך לנתח את השיר ka-ching לשיעור אנגלית...למה כשאני למדתי לא היו נותנים לנו שיעורים כאלה מעניינים
ד"א- אני אשמח אם תעדכן אותנו - מה המורה אמרה????
- נסיתי לפתוח בשרשור התמונות האהובות ביותר... אבל זה לא כ"כ הצליח
לא נורא. עוד חודשיים אני אנסה שוב.
- ניר איבד את הUP! שלו
... מצאת כבר
- דני מצא באתר של nmc את המופע של DIVA 98 ואני שמחתי
עד כדי כך שפתחתי בשרשור תמונות של שאנייה מהמופע
- גל סיפרה לנו שכנראה יהיו לה קטעים של ראינות של שאנייה וקטע של 4 דקות ששאניה מגישה מטקס ה JUNO - את באמת שואלת מי רוצה
- fan of Gary הצטרפה אלינו לפורום... ברוכה הבאה!
- צחי סיפר לנו ששאנייה במקום השישי במצעד בYES... האמת שאין לי מושג מה הולך שם.
- DIVA 2003 נפתחו הרבה שירשורים בנושא... הדבר העיקרי- שאנייה הייתה ה-כי חמודה
וממש הצילה את המופע!
- נטע הביאה לנו שומר מסך של שאנייה! מעולה!!! אצלי הוא כבר רץ...
- אנדי סיפר לנו שהוא ראה את fafa בVH1 - הקינאה.... הקינאה... סתם! אני בטוחה שהם ישימו את הקליפ הרבה כי הוא מהמם! זהו! תראו איזה שבוע פורה היה לנו... אני ממש גאה בכם
תמשיכו כך. אוהבת, מירי

m L m

New member
אהה... ושכחתי.

פורומים חדשים: פורום מס' 768 – מישל בראנץ' בהנהלת אנדראה קור פורום מס' 769 – ראש העין – בהנהלת גוד פורום מס' 767 – ניו מטאל בהנהלת קטיקט פורום מס' 770 – חשמל ותאורה – בהנהלת רז חשמל. פורום מס' 771 – אוכל חלבי – בהנהלת מעין (בחסות מחלבות גד) פורום מס' 773 – נטלי אימברוליה – בהנהלת טורן פורום מס' 774 – עשה זאת במו ידיך – בהנהלת יוסי פולק

ישר כוח לך מירי ולכולנו!

ועצה קטנה: היום ראיתי שוב את FAFA ב-VH-1 בתוכנית Then&Now (שודר לאחר You're Still The One האולטימטיבי). המלצתי היא שתיצפו בתוכנית הזו השבוע, שכן גם את קה-צ'ינג ראיתי לראשונה בתוכנית הזו, כך שלבטח ישדרו את FAFA שם לפחות בכל השבוע הזה. התוכנית משודרת ב-VH-1 בשעות 21:00 ו-11:00

Caeser

New member
פעם שעברה

כשרציתי לתפוס את KA CHING בVH1 ראיתי ממש הרבה זמן ולא היה ותמיד חברים שלי היו רואים את זה ומתקשרים אליי והייתי רואה איזה 40 שניות. אז מה עשיתי? הקלטתי את הערוץ כשהיה את התכנית "להיטי VH1" ולמזלי היה את הקליפ...הכל מקרה זה מה שאני מתכוון לעשות עכשיו...(שנעתי שהיא נראית שם מעולה!). חבל שאת הקליפ UP לא שיחררו באירופה...(מזל שיש אינטרנט...)

cutie pooh

New member
וואו! ../images/Emo171.gif (אימצתי אותו ../images/Emo9.gif)

באמת היה לנו שבוע שווה
Go forum, go!

i love gina

New member
../images/Emo7.gif שכחת להוסיף לסיכום

שאריה קפץ לומר שלום............
החיים מרים!!!!!! נו טוב, אני ישמע love gets me every time ומצב רוחי ישתפר.....

m L m

New member
אז למה בחתימה שלך

כתוב דני? פשוט בלבלבלבלבלבלת אותי

mmhbk

New member
מוזר

דידי הררי דאג לכך שהרבה אנשים ישמעו את השם. בטוח שמעת את זה אבל לא ייחסת חשיבות. בכל מקרה, דני הרוש מאילת לא קיים, דידי הררי המציא אותו ומכריח את כל הסלבריטיז בארץ למסור לו ד"שים פומביים בכל הזדמנות.

m L m

New member
בגלל זה אני לא מכירה אותו

כי אני לא שומעת דידי הררי
אני לא אוהבת דיבורים ברדיו ולכן אני שומעת רק מוזיקה (אבל לא גלגל"ץ) אתה רואה- כל יום לומדים דבר חדש

למעלה