התפקדות חודש יוני

DesertRose7

New member
../images/Emo172.gif התפקדות חודש יוני ../images/Emo172.gif

שם: תאריך יומולדת: דבר טוב שקרה לכם בחוד הקודם: דבר רע שקרה לכם בחודש הקודם: משהו שאתם מצפים לו בחודש הקרוב: סרט החודש: שיר החודש:

לושהה

New member
אני כאן ^^

*העתק הדבק* (?)
שם: יובל.
תאריך מומולדת: 29.9.93
דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם: נמ..למרות שזה היה די החודש הזה אבל מילא..השבועות הכלכך שולט במושב שלנוו!
עשינו מלחמת מים ואז העיפו אותנו
וחזרתי ספוגה לגמרי
מלחמת מים זה כה שולט
מחר עודפעם
משהו שאתם מצפים לו בחודש הקרוב: ההופעה של הBEP מחר
וסיום הלימודים כמובן
סרט החודש: נמ..חמש ילדות יפות (?) שיר החודש: The Click Five-Just The Girl.
כל החודש חרשתי עליו

Bartal j

New member
אני../images/Emo13.gif

שם:ברטל תאריך יומולדת:22 אוגוסט 1987 דבר טוב שקרה לכם בחוד הקודם: אמממ לא זוכרת... דבר רע שקרה לכם בחודש הקודם: גם לא זוכרת.. משהו שאתם מצפים לו בחודש הקרוב: שהמלווה שלי יגמר כבר עוד כמה ימים סרט החודש: הסרט היחידי שראיתי החודש היה מת לצעוק 4 וזה סרט כזה מפגר ברמות. שיר החודש: של מאט כמובן up all night

m i c k e y 15

New member
פה פה

שם: מיכל תאריך יומולדת: 9.8.90 כןן עוד חודשיים ו-8 ימים יומולדתת
דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם: אממ היה כיף בביצפר דווקא..עם ילד מיוחד מאוד חחח..והתמונה הזאתיייי
אהאה מושייי דבר רע שקרה לכם בחודש הקודם: הרבה מבחנים ובגרויות אוףף משהו שאתם מצפים לו בחודש הקרוב: אממ שכל הבגרויות יגמרו כבר..ושאני אוכל לצאת קצת למסיבות וכאלה!! חחח סרט החודש: אממ ראיתי היומן..ו גם מדגסקר..קורעע שיר החודש:Blink 182 - Adam's Song כ"כ..הוא פשוט מזכיר לי משו..

just jenny

New member
../images/Emo205.gifמי מי^^

שם: ג'ני
תאריך יומולדת: 27.5.90
דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם: מסיבת הפתעה שהחברים עשו לי^^
דבר רע שקרה לכם בחודש הקודם: מגן בהיסטוריה
מחר ציונים:X
משהו שאתם מצפים לו בחודש הקרוב: לסיים את הבגרויות ואת המגן בלשון, וכמובן החופש הגדול:D
סרט החודש: ואן הלסינג, פעם שנייה שראיתי
שיר החודש: Shayne Ward- No Promises

DesertRose7

New member
נוכחת../images/Emo140.gif

שם: שחר תאריך יומולדת: 8/7 דבר טוב שקרה לכם בחוד הקודם: קרה לי משהו מעולה מעולה מעולה אבל בנתיים אני אסתום דבר רע שקרה לכם בחודש הקודם: רע?! אממ.. התחילו הגרויות?! משהו שאתם מצפים לו בחודש הקרוב: לסיים בית ספר סרט החודש: אקס מן 3 שיר החודש: Lostprophets - Rooftops |סגידה|

ליטלושי

New member
אני =]

שם: ליטל תאריך יומולדת: 28.6 =] דבר טוב שקרה לכם בחוד הקודם: היה הרבה =] דבר רע שקרה לכם בחודש הקודם: סבתא בבי"ח =\ משהו שאתם מצפים לו בחודש הקרוב: כ"כ המון דברים! אבל בעיקר יומולדת =] סרט החודש: היומן שיר החודש: יש הרבה =]

shanibu

New member
../images/Emo127.gif אני פההההההה ../images/Emo9.gif

שם: שני תאריך יומולדת: 8.12.92 דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם: קיבלתי את הדיוידי של העונה החמישית של CSI
דבר רע שקרה לכם בחודש הקודם: הרדימו את הכלבה שלי
משהו שאתם מצפים לו בחודש הקרוב: ההופעה של הBEP, לקנות את הדיוידי של באסטד ולסיים את הבצפר!! סרט החודש: המממ...... ספיידרמן 2 שיר החודש: let's get retarded של ה BEP

Emo Kid

New member
../images/Emo214.gif ../images/Emo3.gif

שם: שחר תאריך יומולדת: 22.3.92 דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם: ישנתי אצל נינה [חברה שלי מכפר סבא] דבר רע שקרה לכם בחודש הקודם: הגשתי בוחן ריק במתמטיקה. זאת אומרת שקיבלתי 0 משהו שאתם מצפים לו בחודש הקרוב: סיום הלימודים!!! ואז עזריאלי מלא מלא בחופש
סרט החודש: נעורים במבחן [ראיתי היום. זה ממש עצוב..] שיר החודש: MakeDamnSure - Taking Back Sunday

Yely

New member
אני =]

העתקתי מפורום מקפליי
שם:איילת
או יאלי איך שבאלכם תאריך יומולדת: 22.12 דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם: התאהבתי
אהבה ראשונה
דבר רע שקרה לכם בחודש הקודם: האהבה הרגה אותי
אבל התגברתי
משהו שאתם מצפים לו בחודש הקרוב: בת מצווה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מסיבה עם החברה הכי טובה! לא יכולתי בתאריך שלי כי סבא שלי נפטר
סרט החודש: רומיאו ויוליה+טיטאניק עם ליאונרדו דיקפריו
שיר החודש: נממ כלמיני של ווסטליף
ממכר !!!!

LeeR4Ever

New member
|קרמבו|פה../images/Emo9.gif

שם: ענת תאריך יומולדת: 21.05
אנלי מושג על כל השאר

loner in love

New member
|v|

שם: חן תאריך יומולדת: 13.7 דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם: אממ אני לא יכולה להגיד אבל נראה לי שמישהי מפה תבין
דבר רע שקרה לכם בחודש הקודם: סשה! כל מילה נוספת מיותרת! משהו שאתם מצפים לו בחודש הקרוב: מסיבת סיום
סרט החודש: בן ערובה שיר החודש: The Fray - Cable Car

LovE BuSTeD

New member
אני פה.......

שם:חיה תאריך יומולדת:7.7.87 דבר טוב שקרה לכם בחוד הקודם:לא זוכרת דבר רע שקרה לכם בחודש הקודם:לא זוכרת משהו שאתם מצפים לו בחודש הקרוב:שיתנו לחברה שלי אישור יציאה מהארץ סרט החודש:אין שיר החודש:ballad of paul k

Bleed for Me

New member
../images/Emo127.gif

שם:דניאל תאריך יומולדת: 4.5.89 דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם:הסרט שלי זכה בפרס! דבר רע שקרה לכם בחודש הקודם: הבגרות במתמטיקה משהו שאתם מצפים לו בחודש הקרוב:רק לסיים אותו כבר.. סרט החודש: X מן 3 שיר החודש: Arctic Monkeys-The view from the afternoon

alexistar

New member
../images/Emo189.gif

שם:סנדי תאריך יופ הולדת: 19 ביוני 1989 דבר טוב שקרה בחודש הקודם: סוף סוף יש לי צודב במחשב וצרבתי את כל השירים של באסטד וסאן אוף דורק ורבים אחרים... דבר רע שקרה לי בחודש הקודם: מגן בהסטוריה (תודה לאל עברתי אותו) משהו שאני מצפה לו בחודש הקרוב: לסיים בהצלחה את הבגרויות סרט החודש: יש 2 "רוקדים" ו "צופן דה וינצ'י" שיר החודש: יש הרבה אבל נראה לי We're Not Alone

vered131

New member
באיחור אבל עדין פה D:

שם: ורד תאריך יומולדת: 1.5.92 דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם: יומולדת דבר רע שקרה לכם בחודש הקודם: מממ.. לחץ!11 משהו שאתם מצפים לו בחודש הקרוב: חופש!!!!!11111 סרט החודש: ממ.. לא יודעת שיר החודש: SON OF DORK- LITTLE THING

באיחור=\

שם: שרון תאריך יומולדת: 5.5 דבר טוב שקרה לכם בחוד הקודם: הורידו לי ת'גשר דבר רע שקרה לכם בחודש הקודם:מממ כלום משהו שאתם מצפים לו בחודש הקרוב: היה כבר- ההופעה של BEP סרט החודש: אין כמו בבית שיר החודש: יש הרבה

may90

New member
דגעאדגערגדע

שם: מאי תאריך יומולדת: 1.6 -im sixteennnnnn דבר טוב שקרה לכם בחוד הקודם: ההכנות ליומולדת? ^^ דבר רע שקרה לכם בחודש הקודם: המתכונות משהו שאתם מצפים לו בחודש הקרוב: באססססס יש לי כסף יש לי כסף יש לי כסף לזהההה סרט החודש: DUNNO שיר החודש:אין

למעלה