התפקדות יוני!

BaRbiK

New member
../images/Emo172.gifהתפקדות יוני!

(הפעם לא שחכתי!)
שם:
דרך ליצירות קשר: מיוחד לחודש:
התוכניות שלי לשבועות:
משהו מיוחד שהולך לקרות החודש:
(האחרון זה כי סתם לא היה לי מה לרשום XD) שבועות שמח

hodayoyo

New member
יא../images/Emo3.gif../images/Emo60.gif

שם: הודיה
מקום מגורים: מודיעין וכאלה
דרך ליצירות קשר: מסר זה הכי טוב
מיוחד לחודש:
התוכניות שלי לשבועות: לישון, אולי ללמוד קצת לתנ"ך
משהו מיוחד שהולך לקרות החודש: אני אסיים עם בצפר אחת ולתמיד

BaRbiK

New member
../images/Emo39.gif

שם:בר
מקום מגורים:חיפה
דרך ליצירות קשר: מצטרפת להודיה- מסרים זה הכי אחי
התוכניות שלי לשבועות: מרתון מתמטיקה מטורף
משהו מיוחד שהולך לקרות החודש: יומולדת ומסיימים ט'

november rains

New member
../images/Emo42.gif

שם:טל גיל:15.7 מקום מגורים:צורן
דרך ליצירות קשר:327252380 מיוחד לחודש: התוכניות שלי לשבועות:לישון וללמוד לאומנות=\ משהו מיוחד שהולך לקרות החודש:בסיומו יהיה חופש!!!!!!!!!!!!!! ו..אמ,אם תיהיה לי עבודה אז אני אלך לכמה הופעות שממש בא לי עליהם. הסוויצ' הזונות האלה
מותר לי לבוא רק מי 8 וחצי בבוקר עד 6 וחצי בערב,כי אני קטינה

bzuya

New member
../images/Emo176.gif

שם:טל מקום מגורים:ת''א-יפו דרך ליצירות קשר:268364683 מיוחד לחודש: התוכניות שלי לשבועות:אמ..לא יודעת משהו מיוחד שהולך לקרות החודש:סיום הלימודים!!

S h A b i T

New member
קישש קישש, טורבינה.

שם: אלמוג. גיל: 17. מקום מגורים: ראש העין. דרך ליצירות קשר:166762078. מיוחד לחודש: התוכניות שלי לשבועות: חברים.. משהו מיוחד שהולך לקרות החודש: בגרות אחרונה יום חמישי.

י yuval

New member
מתפקדת=)

שם: יובל גיל: 14 ומשהו מקום מגורים: חיפה דרך ליצירות קשר: 274007372 מיוחד לחודש: התוכניות שלי לשבועות: אממ המאת שבעיקר חברים וחזרות ממש מפרחות לטקס משהו מיוחד שהולך לקרות החודש: מסיימים ביצפר?..?

ori239

New member
אני

אור עומר (דרום) איסי # 162265688 החודש מתחיל לעבוד סוף סוף בשבועות לומד (בראשון מתכונת) חג שמח

Kalleemero

New member
חג שמח אנשים!! ../images/Emo173.gif

שם: יוני גיל: 18.5 מקום מגורים: בשרון דרך ליצירת קשר: מסנג'ר מיוחד לחודש: התוכניות שלי לשבועות: מסיבה, ללמוד למגן בספרות...=( משהו מיוחד שהולך לקרות החודש: נראה...אני ספונטני...=)

A duli T

New member
../images/Emo80.gif

שם: עדי גיל: 16 מקום מגורים: חור דרך ליצירות קשר: 232732099# מיוחד לחודש: התוכניות שלי לשבועות: כבר עבר. בכל מקרה- חורשת לביולוגיה משהו מיוחד שהולך לקרות החודש: שאלה טובה. נחייה ונראה

למעלה