חג השבועות ואימון אישי

tlingit

New member
../images/Emo172.gif חג השבועות ואימון אישי

עוד שלושה ימים נחגוג את אחד החגים האהובים עלי ביותר
זהו השני בשלושת הרגלים ומן הסתם שמתם לב שיש לו המון שמות: חג שבועות, חג הקציר, חג החמישים, עצרת, חג הביכורים, חג מתן תורה, חג המים. (שכחתי משהו?) יש גם הרבה מושגים הקשורים לחג: טנא, ביכורים, חיטה, שיבולים, קציר, גורן, צבע לבן, חלב ודבש, גבינות, ספירת עומר, עולי רגל, סלים, זרים, תיקון ליל, דוד המלך, קשר לאדמה, טבע, תנובת הארץ, פירות, בלינצ'ס, טקס.. (אתם מוזמנים להוסיף
)
לאילו מושגים אתם ו/או המתאמנים שלכם מתחברים באימון
איזה מהשמות מתקשר למתרחש עכשיו באימונים שלכם
איך אתם מתכוונים להתייחס לחג ומשמעויותיו באימונים השבוע

אוריק3

New member
מנשנשים יחדיו עוגת גבינה עם פרורים....

מעבר לזה אני לא בדיוק רואה קשר..

isaacm

New member
בעולם המיסטיקה

חג השבועות מהווה מעֵין שיא לשבעת הספירות. והן חסד, גבורה, תפארת, נצח, הוד, יסוד ומלכות. נפתלי פרום מסביר באתר שלו את המבנה המורכב (ויחד עם זה פשוט) של שילוב הספירות. עבודה מדהימה. אז, נו, מה הקשר? ובכן הספירות הן בהחלט חומר למחשבה, השילוב של הספירות גם הוא חומר למחשבה. בצורה דומה ניתן לסקור את סביבותיו של האדם ואת השילוב שלהן האחת בתוך השניה.

אוריק3

New member
חומר למחשבה למי שחושב שיש שם חומר למחשבה

עבורו.. רק אומר לך איציק ידידי, שלאחר למוד של כ שלוש שנים בערך של קבלה, ללא הסכמה לתשתית האמונתית.

isaacm

New member
הפואנטה יושבת בסקירת הסביבות האישיות של השחקן

כיון שעד לפני כ-28 שנה הייתי חרדי, אני נוטה להיזכר ולקשר. ראוי היה לי לשים לב שיתכן והקשר לנושא דתי יעורר תחושות אחרות. אני מתנצל שנגעתי בנקודה כל כך רגישה. אני מקווה שנוכל להמשיך ולהתמקד בענייני האימון. חשוב לי להתמקד באימון ולא לעורר גרויים מיותרים.
איציק

אוריק3

New member
סיבה להתנצל, וזכותך המלאה לדבוק בדעתך

ניתן לקבל את דעתך ולהסכים לה או לא, זאת עדיין דעתך... אבל דעתך מכובדת עלי ולכן אין מקום להתנצלות

isaacm

New member
../images/Emo13.gif לא מרגיש צורך מיוחד לדבוק בדעתי . . .

למעלה