חג שבועות וביכורים שמח

zs1957

New member
חברים יקרים חג שמח

לכם ולמשפחותיכם. רפואה שלמה לאמא של ענתי זהבה שחם

אירילה

New member
../images/Emo172.gifחג שבועות וביכורים שמח ../images/Emo171.gif

חג ביכורים שמח ,ובחג מתן תורה נמשיך לקיים את מצוות כבד את אביך ואת אמך , לדעתי החשוב ביותר מכל עשרת הדיברות ושנשכיל להעביר לדור שאחרינו לקיים מצווה זו במסירות אין קץ. וכשמגעי חג השבועות מעלים את הביכורים ,והביכורים שלנו הם המצטרפים החדשים לפורום ולכם ברכותי למצטרפים החדשים: catrider dinnnagod super max ndaniel הבת האוהבת צביצב3 דהוז ברית 10 ואם חלילה וחס השמטתי גולש חדש התנצלותי מראש. ונאחל כולנו כי חוקרי המחלה יביאו לנו לחג הביכורים הבא (עדיף גם לפני...)את התרופה הגואלת למחלת האלצהיימר. ובהזדמנות זו שלוחה בשמכם ובשמי ברכת החלמה מהירה לאמא של ענת. הרבה בריאות ובשורות טובות. חג שמח גרשון/מנהל הפורום

ענתי44

New member
חג שמח ../images/Emo158.gif

אתה יודע גרשון החג של התורה ובמרכזה עשרת הדיברות עם הדיבר על כיבוד הורים כל כך בולט בבית חולים.אני רואה לא מעט מקרים של הורים שסועדים את ילדם בן העשרה+ ובני זוג את אהובם.... אבל מעט ילדים שממש מטפלים בהורה החולה.העובדים הזרים שם בהמוניהם. וכבר ראיתי ילדים שמגיעים לכמה דקות, לא ממש מקשיבים לנדנודים של בן המשפחה הרוטן שלא קיבל אוכל או שלא מתייחסים אליו( כמובן שזה לא נכון) ועסוקים בפלאפון ממשיכים לנהל את העולם.רק את העולם הפנימי של מי שהביא אותם לעולם הם מזניחים. אבל גם ראיתי מקרים רבים של מסירות. של בנים ובנות שבאים, מטפלים, מחזיקים יד ומרעיפים אהבה. שנותנים להורה את התרופה הטובה ביותר אהבה. אני מנסה לעמוד בקצב של העובדות הזרות, ולהיות בשביל אמא כמה שיותר... אבל בלילה כשאני נאלצת לעזוב אותה הלב נקרע ואני חשה רגשות אשמה שאני לא מספיק שם. ובכל זאת ... מצטרפת לדבריך ומברכת את כולם בחג שמח

קורנית

New member
חג שמח

לכולם, ולענתי במיוחד שמחתי לראות אותך פה, ולו לשמן קצר החלמה מהירה ומלאה לאמא

למעלה