חג שמח

חןשסק

New member
חג שמח לכולם ../images/Emo13.gif

היום הולכת להיות ארוחת חג מאוווווד גדולה וטעימה אצלנו... אחרי היום ומחר- יחשבו שאני פרה וירצו לחלוב ממני חלב לגבינות :|

חג שבועות שמח !!!

ומי שלא יודע חוגגים את החג כי אלוהים העניק לעם ישראל את התורה בשבועות, זה אחד משלושת הרגלים.. שנהגו לעלות לרגל לבית המקדש בירושלים הקדושה .... אם מישהו יודע מאיזה שנה התחילה כל המסורת של הגבינות בחג שיאמר ומי התחיל ולמה ...?

cobainos

New member
../images/Emo173.gifחג שמח ילדים../images/Emo172.gif

גם אצלינו הייתה ארוחה משהו אדיר פשטידות, פסטות, לביבות,דג, עוגות גבינה ועוד 1000 דברים בכל מיני נסחים יצאתי מפוצץ, אני נראה כמו כדור פורח. וגם אתמול בצבא המדור שלי אירגן הפקה אדירה לכל היחידה עם עיצוב אדיר, קטעים מצחיקים והמוווןן אוכל שבועות היפה ביותר שהיה לי עד כה

כנ"ל..

אשתו של בנדוד שלי הכינה ארוחה שלא הייתה מביישת אף מסעדת יוקרה.. מזמן לא ראיתי השקעה כזאת מטורפת.. אפילו בקטע היצירתי מלא נרות והכל היה במושב שלהם והבית שלהם מדהים.. והיה תפריט מיוחד מעוצב בכזה קלף על השולחנות ועל כל צלחת פתקון כזה עומד חג שבועות שמח והאוכל מטורףףףף .......באמת שבועות הכי מאגניב שהיה לי גם !!!

לא נורא...

הכדורגל היה מגעיל השנה גם הגביע העולמי הסתיים בטעם לא הכי משו.. וגם בישראל בית"ר לקחה אליפות מגעילה.. וגם ליגת האלופות הסתיימה באקורד מצ'עמם מי יודע מה.. לדעתי ארבעת הקבוצות שהיו צריכות להגיע לחצי הגמר הן: בארסה, מנצ'סטר, מילאן, ליברפול, צ'לסי.. 4 מתוך ה 5 האלו.. ובגמר היו צריכות להיות בארסה, מנצ'סטר או מילאן .. כל הכבוד לליברפול על ההישג בעצם העליה לגמר ואני גם רציתי שהם יזכו אבל בתכלס לפי כדורגל(לא לפי משחק הגמר נטו אלא כל העונה) לא מגיע להם גביע האלופות.. לא שלמילאן מגיע.. מנצ'סטר ראויה הכי הרבה לדעתי.

cobainos

New member
תכל'ס

המשחק אתמול לא היה כה גרוע. מחצית ראשונה די טובה של ליברפול, פנאנט היה נהדר ותקפנו..אבל יש להם הגנה חזקה לבארסה לא הגיע השנה, תשלים עם זה כמו שאני השלמתי עם זה...ליברפול הייתה טובה יותר. למנצ'סטר הגיע לפי הליגה ולפי רומא, אבל במפגש ביניהן מילאן אכלו אותם ולפי השלבים האחרונים בסה"כ מגיע למילאן רק שאתמול מילאן שיחקה מגעיל וגנבה שער עם היד...למרות שמשחק מגעיל זה לא האומדן, ניצחו אז ניצחו זה בכלל לא משנה איך, משנה שאני אוהב את ליברפול ונשבר לי הלב (פעם שנייה השבוע) בינתיים ליברפול הולכת לשנות את פניה בעונה הבאה...מתעניינים בטבז, ועכשיו יש גם כסף לשחקנים מהדרג שלו. יהיה מעניין, אבל פה זה לא פורום כדורגל

למעלה