חג שמייח לכולם

amickyaa

New member
../images/Emo172.gifחג שמייח לכולם ../images/Emo171.gif../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif

חג שמח לכולםםםםםםםםםםם ......אני כבר מפוצץ אחרי האוכללללל אוףףףףף פיצות בורקסים פשטידות וכו' טוב אני הולך לעוגות גבינה.......ביייייייי ביייייי חחחחחחחחחחח חה חה

amickyaa

New member
חג שמח ! חג שמח ! חג שמח !../images/Emo13.gif

מה לעשות ???? העוגות על השולחן לאכול או לאכול זאת השאלה ???? אני צריך לחשוב על זההההה נראה לי לאכול..........רגע,לאאאאאא נו,לא כן אוף......נראה טוב אני אוכללללללללללללללל

SupeRonit

New member
בתאבון כפרה.תאכל תאכל.בלי חשבון

עם הכרס תעשה חשבון אחר כך
אני מתגעגעת לילדודס שלך-זה לא יכול להיות ככה שהחג נופל לי על יומיים איתם

SupeRonit

New member
גם לכם ..חג שמח וטעים ממני

מנה ראשונה-בורקס עם גבינה מנת ביניים-פשטידת גבינות קינוח-עוגות גבינה (מישהו רואה פה תבנית מסוימת
) אכלתי עד כדי פיצוץ,בחברה נפלאה.. ומחר ארוחה אצל דודה שלי-ואני אזכה לראות לראשונה את דניאל

amickyaa

New member
../images/Emo173.gifחג שמח ! ממחר דיאטה ../images/Emo98.gif

וואלה.........אני כ-ב-ד וזה רק מגבינות כאילו אכלתי כבש עסיסי........ יאללה שיגמר החג הזה כברררררררררררררר טוב עכשיו קצת פיצוחים........חחחחחחחחחחחח סתאםםםםםםםםםםםםםםםםם............חה,חה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מוריד קלוריות בצחוקקקקקקקקקקקקקקק חחחחח חי חי חחחחחחחחח חה חחחחחחחחחחחחחחחחח חה עעעעעעעעעעעעעעעע עה עה חה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חה.....................חה חחחחחחחחחחחחח עעעעעחחחחחחחחח חה חההההההההההההההה

SupeRonit

New member
הוא משוגע

נראה לי הילד שלו כותב במחשב
מתאים לרמה
************************************************ CRAZY

amickyaa

New member
תירגעי רונית ,זה אני כתבתי.........

אני ורק אני כתבתי חחחחחחחחחחח חה חה חה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חי אני הולך לים עכשיו הכי טוב בים הכי טוב תשע מיליון הכי טוב חחחחחחחח

SupeRonit

New member
נו.טוב.אני אתן לך להנות מהספק

ו"אתנצל" ואומר שההתנהגות שלך מאוד "שפויה" .. חה חי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חה חי * שוב לא לקחת את מנת הכדורים היומית שלך *

dilan angel

New member
../images/Emo173.gif../images/Emo173.gifחג שמח../images/Emo70.gif../images/Emo173.gif../images/Emo173.gif

אומנם החג כבר אוטוטו נגמר לו

אבל לא הספקתי לאחל חג שמח. גם אלנו התפוצצנו כבר מאוכל , כמו בכל חג. ועכשיו מה??? אין חגים עד ראש השנה???

amickyaa

New member
היה כייף היום בחוף הים../images/Emo72.gif

הייתי חייב קצת כושר להוריד את האוכל אז עשיתי ארמון בחול ובור ג-דול,ג-דול אני חושב שזה מספיק פעילות ליום אחד......נכון ?????? חחחחחחחחחחחח חה חה חה

amickyaa

New member
באמת אחלה יום.........../images/Emo42.gif

עד הבורגר ראנץ בצהריים אכלתי רק לחמנייה אחת ודי

amickyaa

New member
חניתי ממש ליד המדרגות

פשוט היה חבל ללכת הרבה ברגללללללללל חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח

cobainos

New member
../images/Emo171.gif../images/Emo172.gif../images/Emo173.gifבהחלט חג שמח../images/Emo171.gif../images/Emo172.gif

שתי פשטידות גדולות ועוגת גבינה
(
לא כזאת) עם פירורים משהו טוב ואחרי זה נסעתי לחן ואכלתי מהפשטידות שאמא שלה הכינה והם שמרו לי(כי יום לפני זה השתגעתי שם מהריחות
) והיה מצויין אחלה חג

למעלה