טלאים מקורדרוי וגי'נס

ohio star

New member
../images/Emo172.gifטלאים מקורדרוי וגי'נס

בוקר טוב לכולם, אני עושה סדר בבית ויש לי המון מכנסי ג'ינס וקורדרוי מיותרים. חשבתי אולי לעשות שמיכה חורפית. יש לי כבר דוגמא מהממת שבמקור היא מפלנל. האם למישהי יש נסיון בתפירה של בדים מהסוג הזה? התיפורים יהיו בתפירת צלב בנקודות מרכזיות. מה דעתכן? חג שמח
שרון

איריס ב1

New member
התלבטתי גם כן, עם השאריות שלי וחשבתי שלשמיכה

הג'ינס די כבד.עבה לתפירה, במיוחד עם ע"י קיפולים צריך לתפור מספר שכבות. המכונה תתפור, הקושי הוא לשמור על תפר ישר ויפה. חוששת ששמיכה שכל כולה ג'ינס תהיה כבדה לשימוש. ראי בפליקר שלי תפרתי תיק curved quilt משאריות ג'ינס, ללא ריפוד ועם מעט תיפורים במכונה. התפרים נתפרו פעמיים, אין לי ספק שהתיק חזק.

ayala26

New member
ראיתי כזה בבלוג כלשהו באנגלית

אבל זו היתה שמיכה לפיקניק שפורשים ויושבים עליה ולא בשביל להתכסות. זה כבד.

chayahd99

New member
אולי שטיח לבית ../images/Emo82.gif

באירוע פסח האחרון של פיסות, במושב קדרון, מישהי הציגה שמיכה שהיא בעצם שטיח רצפה שעשויה מחומרים די כבדים. אני לא זוכרת שהיה שם ג'ינס אך כדאי לנסות ליצור קשר איתה ולברר לגבי העבודה עם בדים עבים שכאלה. בתמונה ניתן לראות את השטיח. אולי מישהי פה תזהה של מי העבודה

ohio star

New member
תודה על כל העצות

אני מתארת לעצמי שהתפירה של בד עבה היא קשה. באיזה מחט אני צריכה להשתמש? מצאתי הסברים לעבודה יפה עם ג'ינס - נראה לי שבדי הכותנה הם אפליקציה מעל הג'ינס. אני לא טועה? שרון

איריס ב1

New member
חושבת שבמרכז כל עיגול מניחים ריבוע ומקפלים

את 4 שולי העיגול מעל הריבוע, ותופרים מלמעלה, בזיגזג, על שולי העיגול. מין גירסה מעניינת שמזכירה את "חלונות הקתדרלה". מחט רגילה תתפור יפה. תלוי יותר בכישורי המכונה מאשר בכישורי המחט...

למעלה