שאלון

נקודונת

New member
../images/Emo172.gifשאלון../images/Emo172.gif

נורא יבש פה, אז הנה שאלון ארוך מאוד. (לא אני חיברתי, גנבתי מאיזה בלוג..) שאלות כלליות: שם: גיל: יומולדת: גובה: צבע שיער: צבע עיניים: דברים אהובים: |סגדש| להקה: זמר/ת: שחקן/ית: . אוכל: בגד: . סתם חפץ בחדר: דיסק: סרט: חדר בבית: מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: שמעת מוזיקה: נפגשת עם חברים: הסרט האחרון שראית: הריח האחרון שהרחת: הרעש האחרון ששמעת: הספר האחרון שקראת: המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: הבנאדם האחרון שחשבת עליו: תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? מה אתה לובש כרגע? מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון (למרות שלעולם לא תסיים אותו כי הוא ארוך כאורך הגלות)? איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: קפה אתה שותה: ואיזה תה: משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: יומן יש לך לבצפר (אם יש): מחשב יש לך: מצלמה יש לך: פלאפון יש לך: סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? עם מי אתה מדבר בטלפון? מה אתה שומע? איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מה עשית לפני שענית על השאלון? נהגת: התנשקת: טסת לחו"ל: ביזבזת את כל הכסף שלך: עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: נשארת ער לילה שלם: עבדת במשהו והרווחת כסף: או/או יס או הוט? מסנג'ר או אייסיקיו? קיץ/אביב או חורף/סתיו? שחור או לבן? מחשב או טלויזיה? ספה או כורסה? ארנק או קופה? המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? כסא מסתובב או כסא רגיל? כסא עם ידיות או בלי ידיות? בשר או חלב? פסטה או סלט? שניצל טופו או שניצל רגיל? אמריקה או אנגליה? ישראל או מקום אחר? רוק או פופ? פוסטרים או קירות חלקים? דיסקמן או MP3 ? סתם שאלות יש לך חבר/ה? מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? יש לך חשבון פלאפון גבוה? מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? אתה מרגיש יפה? אתה ביישן או פתוח? מה הצבע האהוב עליך? מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? אתה מאושר? היית פעם מאוהב? שיחקת פעם בסימס 2? מה אתה חושב על העם הבריטי? מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: אוכל כל/צמחוני/טבעוני: ספר על משהו שגרם לך אושר: מאמין ב- אלוהים? רוחות? חיים שלאחר המוות? גלגול נשמות? פיות? מלאכים? ערפדים? אהבה ממבט ראשון?

נקודונת

New member
עונה לעצמי, משועממת עד מוות

שאלות כלליות: שם: שיר גיל: 15 (עוד חודשיים 16..
) יומולדת: מתי היומולדת שלי? 2.7 גובה: 1.70 בערך צבע שיער: חום-שטני-ג'ינג'י (הוא לא סגור על עצמו) צבע עיניים: ירוק | דברים אהובים: |סגדש| להקה: הביטלס זמר/ת: קרן אן שחקן/ית: . יבגניה דודינה המדהימה אוכל: איטלקי בגד: שמלות צבעוניות ומתנפנפות סתם חפץ בחדר: שידה יפיפה שאני הולכת לשפץ לחדר החדש.. דיסק: יש הרבה, כרגע אני דיי דבוקה לפסקול של Jesus Christ Superstar סרט: יש הרבה, אבל נגיד.. משהו ישראלי - מבצע סבתא חדר בבית: החדר שלי
מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: היום בבוקר, עם חברה של אבא שלי.. שמעת מוזיקה: אמ.. עכשיו? נפגשת עם חברים: יום שבת בערב הסרט האחרון שראית: חלק מ"בורות" הריח האחרון שהרחת: אני לא מריחה כלום כרגע, אני מצוננת הרעש האחרון ששמעת: מכונית עוברת ברחוב הספר האחרון שקראת: "הספה המעופפת של מואו" המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: אני חייבת ללמוד היסטוריה הבנאדם האחרון שחשבת עליו: אבא
תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך של המחשב? תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? בקיר מצד שמאל ובשולחן מצד ימין. קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? חווה אלברשטיין, משום מה. קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? אבא קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? מילון אוקספורד מה אתה לובש כרגע? חולצה צהובה וטרינינג מגעיל מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון (למרות שלעולם לא תסיים אותו כי הוא ארוך כאורך הגלות)? ללמוד היסטוריה לקראת המתכונת (ביום רביעי!
) איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: מנטה עדין קפה אתה שותה: מה שיש. תנו לי כל דבר. ואיזה תה: מנטה או נענע משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: לא משחקת במחשב יומן יש לך לבצפר (אם יש): יומן ירוק. מחשב יש לך: מחשב דפוק. מצלמה יש לך: Canon A540, אהובתי האחת והיחידה. פלאפון יש לך: ממש דפוק. סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: כרטיסים ל"המלט" בקאמרי ביוני!
כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? עם אף אחד. כולם לומדים למתכונת. עם מי אתה מדבר בטלפון? עם אף אחד. מה אתה שומע? JESUS CHRIST SUPERSTAR איזה חלונות פתוחים לך במחשב? החלון הזה.. מה עשית לפני שענית על השאלון? למדתי היסטוריה נהגת: מתי נהגתי? עדיין לא. התנשקת: הלוואי
טסת לחו"ל: לפני שנתיים ביזבזת את כל הכסף שלך: אמ.. כל הזמן? עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: בהפקות. נשארת ער לילה שלם: אתמול בלילה. עבדת במשהו והרווחת כסף: בקיץ. בייביסיטר. או/או יס או הוט? הוט. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר. קיץ/אביב או חורף/סתיו? חורף!
שחור או לבן? שחור בחורף, לבן בקיץ. מחשב או טלויזיה? מחשב. ספה או כורסה? תלוי איזה מהן יותר נוחה. ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? לא משנה ממש. כסא מסתובב או כסא רגיל? מתסתובב
כסא עם ידיות או בלי ידיות? בלי בשר או חלב? חלב (צמחונית שכמותי.. ) פסטה או סלט? פסטה, כמובן. שניצל טופו או שניצל רגיל? טופו! אמריקה או אנגליה? אנגליה, דה. ישראל או מקום אחר? מקום אחר. רוק או פופ? רוק. פוסטרים או קירות חלקים? קירות חלקים. דיסקמן או MP3 ? MP3. נכנעתי לטכנולוגיה. סתם שאלות יש לך חבר/ה? הלוואי
מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? אומנות. יש לך חשבון פלאפון גבוה? ככה-ככה. מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? SMS אתה מרגיש יפה? עכשיו? לא. אתה ביישן או פתוח? באמצע. מה הצבע האהוב עליך? ירוק מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? פחות עצלנית. מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? כמה קילו פחות לא יזיק. אתה מאושר? בדרך כלל. היית פעם מאוהב? לצערי. שיחקת פעם בסימס 2? לצערי. מה אתה חושב על העם הבריטי? מבטא סקסי מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? שכל אחד יעשה מה שטוב לו. מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? טוב שהייתה. ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: שמאלית, וגאה בזה! אוכל כל/צמחוני/טבעוני: צמחונית ספר על משהו שגרם לך אושר: להתקבל לבית הספר, הפקות שעולות, דברים שקשורים לתפאורה. מאמין ב- אלוהים? לא רוחות? לא חיים שלאחר המוות? הייתי רוצה, אבל אני פסימית מידי. גלגול נשמות? לא פיות? לא מלאכים? לא ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? לא (אני דיי חסרת אמונה)

Plaztyk

New member
פאק. לא הייתי פה המון זמן.

שאלות כלליות: שם: אייריס גיל: 16 יומולדת: ספטמבר גובה: 165 צבע שיער: ג'ינג'י צבע עיניים: חום דברים אהובים: להקה: tokyo hotel,placebo,incubus,lostprophets זמר/ת: כריסטינה אגילרה, גוון סטפאני שחקן/ית: ג'וני דפ אוכל: mam's food בגד: נעליים![ממה שיש לי, הנעלי בובה] סתם חפץ בחדר: cannon eos300 דיסק: The Fake Sound Of Progress - Lostprophets סרט: שודדי הקאריבים הראשון, שלוש-עשרה, טיטאניק. חדר בבית: מטבח מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: הבוקר שמעת מוזיקה: עכשיו נפגשת עם חברים: אתמול בערב הסרט האחרון שראית: אמריקן פאי הריח האחרון שהרחת: סיגריות הרעש האחרון ששמעת: החתולה הספר האחרון שקראת: ורוניקה מחליטה למות המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: כוסעמק יש מתכונת הבנאדם האחרון שחשבת עליו: אור תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? בקבוק מים תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? שמאלית בקיר, ימנית בכלום. קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? queen קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? אבא, אמא קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? הספר סקיצות שלי. מה אתה לובש כרגע? טי שרט אדום ומכנס ספורט מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? ארוחת בוקר, וללמוד למתכונת. איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: מנטה קפה אתה שותה: קפוצ'ינו. ואיזה תה: פרות יער משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: הירוס מצלמה יש לך: canon eos300 <3 פלאפון יש לך: סמסונג משו.. כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? אפחד עם מי אתה מדבר בטלפון? אפחד מה אתה שומע? טוקיו הוטל איזה חלונות פתוחים לך במחשב? ווינאמפ, ואקספלורר מה עשית לפני שענית על השאלון? כלום. התנשקת: כן טסת לחו"ל: כן ביזבזת את כל הכסף שלך:כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: לא נשארת ער לילה שלם:כן עבדת במשהו והרווחת כסף: כן או/או יס או הוט? הוט! מסנג'ר או אייסיקיו? מסן קיץ/אביב או חורף/סתיו? אביב שחור או לבן? אפור מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? אחר. כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? בשר פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל?רגיל אמריקה או אנגליה? אנגליה ישראל או מקום אחר? אחר רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? חלקים דיסקמן או MP ? MP3 סתם שאלות יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? צילום, ציור, מוזיקה יש לך חשבון פלאפון גבוה? בינוני מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? SMS אתה מרגיש יפה? לפעמים אתה ביישן או פתוח? פתוח מה הצבע האהוב עליך? אפור מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? לא מתעמקת בזה מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? גם בזה לא. אתה מאושר? לפעמים. היית פעם מאוהב? לא שיחקת פעם בסימס 2? כן מה אתה חושב על העם הבריטי? יאמי. מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? מעדיפה שלא. מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? אין לי אחת ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: שמאלית אוכל כל/צמחוני/טבעוני: בשר. ספר על משהו שגרם לך אושר:my cat מאמין ב- אלוהים? לא רוחות? לא חיים שלאחר המוות? לא גלגול נשמות? לא פיות? לא מלאכים?לא ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון?לא

עונה../images/Emo9.gif

שאלות כלליות: שם:סיון,סיו בקיצור
צבע שיער:חום-שחור
צבע עיניים:חום דבש בהיר כזה
דברים אהובים: |סגדש| להקה:סינרגיה
זמר/ת:אין
אני מקשיבה יותר ללהקות רוב לא לזמרת או זמר. שחקן/ית:קרן ברגר שולטת
אבל יאאלה אני אמציא עוד שאלה: מפורסמ\ת\דוגמנ\ית\מנחה:קים סטולז
אהובת ליבי! אוכל:שניצל תירס! וכל הדברים שטבעול מייצרים
[ואל תטעו אני לא צמחונית] בגד:מכנסי ברך וחולצות מגניבות! סתם חפץ בחדר:מחשב
דיסק:אימיול כפרה עליכם
הדיסק האהוב עליי
סרט:A Walk to remember חדר בבית:החדר שלי מן הסתם
וגם המפרסת,היא נחשבת חדר לי?
מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו:עם חברה שלי לפני כמה דקות בטלפון
שמעת מוזיקה:אני תמיד שומעת מוזיקה,אפילו ברגע זה עכשיו! נפגשת עם חברים:בבצפר
הסרט האחרון שראית:מעודדות צמודות 3 הריח האחרון שהרחת:של הבושם שפיזרתי בחדר לפני כמה דקות סתם בשביל הכיף
הרעש האחרון ששמעת:רוק כבד שאני בדיוק שומעת
אבל זה לא רעש בייבי,זאת מוזיקה
הספר האחרון שקראת:נעמת לי מאוד,אני עדיין באמצע
המחשבה האחרונה שעברה לך בראש:"אני לא כזאת"
...עזבו אני והתסבוכים שלי. הבנאדם האחרון שחשבת עליו:חשבתי על משהו מסוים ועל מישהי מסויימת,עזבו לא בא לי להגיד
תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע?במיני שידה שיושבת פה ליופי על הסיפרייה שלי
תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן?ביד הראשון בקיר
וביד השנייה באוויר
קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה?דיסקט נחשב?אם כן אז זה דיסקט של עבודה מצגת במדעים
קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?אין לי פלאפון
הוא טבע במים לא מזמן. קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה?נעמת לי מאוד. הספר היחיד שקראתי מרצון. אני לא סובלת ספרים באמת
מה אתה לובש כרגע?פ'יגמת דובונים חביבה ביותר
מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון (למרות שלעולם לא תסיים אותו כי הוא ארוך כאורך הגלות)?עד שאני אסיים את השאלון הזה אלוהים גדול.....יא ווארדי
איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס:אסור לי יש לי גשר
אבל בד"כ אורביט.... קפה אתה שותה:פויה,שוקו רולז! ואיזה תה:גם פויה,רק נס טי אוליי
משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו:לא משחקת במשחקי מחשב
יומן יש לך לבצפר (אם יש):של בובספוג
מחשב יש לך:איזה שאלה מטומטמת
מצלמה יש לך:כן
פלאפון יש לך:לא
טבע בים כמו שאמרתי. סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:MP4
אבל הוא קצת נהרס לי
כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים?עם מאי חברה שלי
עם מי אתה מדבר בטלפון?אפאחד... מה אתה שומע?מוזיקה:face down של the red jumpsuit ושומעת+רואה האלופה
איזה חלונות פתוחים לך במחשב?של מייספייס,וואלה,דלת פתוחה,ושל פורום טופ מודל מן הסתם
מה עשית לפני שענית על השאלון?גלשתי במייספייס
נהגת:לא
התנשקת:גם לא
טסת לחו"ל:הרבה פעמים
ביזבזת את כל הכסף שלך:כל כסף שנמצא לידי מתבזבז בתוך רגעים ספורים
עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה:בטח,ספרט זה חשוב!!!! נשארת ער לילה שלם:
כן...לילה לפני שהלכתי לסופרלנד ולא הייתי עייפה
וגם ביום של הסופרלנד לא הייתי...כן אני יודעת אני היפראקאיבית בצורה מטורפת!!! אבל אחרי היום של הסופרלנד ישנתי כמו תינוק...איזה 6 שעות ביום ובלילה עד 1 בצהריים. עבדת במשהו והרווחת כסף:עדיין לא כי רק לפני כמה זמן נהייתי בת 14 ועדיין לא הגיע החופש הגדול אבל יש לי עבודה בחופש עם כסף טוב
או/או יס או הוט?הוט
מסנג'ר או אייסיקיו?איי סי קיו
למרות שיש לי גם מסן. קיץ/אביב או חורף/סתיו?חורף
שחור או לבן?שחור
מחשב או טלויזיה?אממ שאלה קשה...מחשב
ספה או כורסה?כורסה יותר כיף!! ארנק או קופה?ארנק
המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר?המקום שאני גרה בו כרגע,אני אוהבת את הבית שלי 3> כסא מסתובב או כסא רגיל?כסא מסתובב!!! כסא עם ידיות או בלי ידיות?בלי,זה סתם מציק עם ידיות. בשר או חלב?חלב
פסטה או סלט?פסטה
שניצל טופו או שניצל רגיל?טופו,הפייבוריט פוד שלי
אמריקה או אנגליה?אמריקה
ישראל או מקום אחר?ישראל ורק ישראל. "אין לי ארץ אחרת גם אם עדמתי בוערת" רוק או פופ?רוק רולזזזזזזזזזזזזזז
פוסטרים או קירות חלקים?קירות חלקים! פוסטרים זה סתם חרטא. דיסקמן או MP3 ?מן הסתם MP3 סתם שאלות יש לך חבר/ה? מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? יש לך חשבון פלאפון גבוה? מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? אתה מרגיש יפה? אתה ביישן או פתוח? מה הצבע האהוב עליך? מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? אתה מאושר? היית פעם מאוהב? שיחקת פעם בסימס 2? מה אתה חושב על העם הבריטי? מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: אוכל כל/צמחוני/טבעוני: ספר על משהו שגרם לך אושר: מאמין ב- אלוהים? רוחות? חיים שלאחר המוות? גלגול נשמות? פיות? מלאכים? ערפדים? אהבה ממבט ראשון?

אוופס שכחתי לענות על הסוף...המשך../images/Emo26.gif

סתם שאלות יש לך חבר/ה?נפרדנו =/ מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי?מחשב מחשב ושוב מחשב
יש לך חשבון פלאפון גבוה?אין לי פלאפון
מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים?אין לי
וכשיהיה לי בעתיד אז שיחות!
אתה מרגיש יפה?אממ לא יודעת
אתה ביישן או פתוח?פותחה,אני הכי לא ביישנית בעולם כולו
מה הצבע האהוב עליך?רוב הצבעים חוץ מורוד
מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי?שאני לוקחת דברים ללב לפעמים,אבל אני הובדת על זה
מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה?שיער קצר קצר קצר,כמו של קים ועיניים ירוקות
אתה מאושר?לא ממש,מאוד מבולבלת
היית פעם מאוהב?אווווווווווווו,ועוד איך.......
שיחקת פעם בסימס 2?היה לי פעם
מה אתה חושב על העם הבריטי?לא יודעת.אין לי שום מחשבה
מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס?זה חשוב להתגייס
אחותי חיילת כפרעלייה 3> מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות?אני בעד המנתחלים [: ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים:ימנית ועם שמאל אני כותבת כמו הצרות שלי
אוכל כל/צמחוני/טבעוני:לא צמחונית אבל אוהבת אוכלת צמחוני
ספר על משהו שגרם לך אושר:לא זוכרת... מאמין ב- אלוהים?בלי ספק אפילו
רוחות?לא יודעת. חיים שלאחר המוות?כנ"ל גלגול נשמות? כנ"ל פיות?לא.. מלאכים?כן 3> ערפדים?אממ לא.. אהבה ממבט ראשון?ממש לא,אי אפשר לאהוב בלי להכיר את האופי של הבן האדם!

randu

New member
"ליתיום,דונאאוונא פורגט האו איט פילז..."

שאלות כלליות:
שם: רני.
אבל רן, בעיקרון.
גיל: 14 וחצי. יומולדת: 28.11. גובה: מטר 73. צבע שיער: חום כזה.
צבע עיניים: חום כזה.
דברים אהובים:
להקה: אוונסנס, תמיד.
זמר/ת: עברי.
שחקן/ית: .לא ברור? עפר שכטר וטלי שרון.
אוכל:הכל. בעיקר שניצל וצ'יפס.
בגד: .טרנינג וקפוצון.
סתם חפץ בחדר: עוד מעט הקיר שלי יהיה הכי אוהב עליי.
דיסק: אין לי דיסקים. אבל כל שירי אוונסנס, נגיד שהם על דיסק. סרט: שנים לא ראיתי סרט.
חדר בבית: של אחותי.
מתי בפעם האחרונה...
דיברת עם מישהו: בטלפון? לפני שעה ככה.
שמעת מוזיקה: השנייה. נפגשת עם חברים: אתמול. הסרט האחרון שראית: אמריקן פאי 5.
הריח האחרון שהרחת: של אוכל של שישי.
הרעש האחרון ששמעת: רוח.
הספר האחרון שקראת: "ננצח ביחד", או משהו. של ליאת רוטנר. השניים שלפניו היו מעולים. אותו לא סיימתי לקרוא מרוב שהוא משעמם. המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: על ידידה.
הבנאדם האחרון שחשבת עליו: על ידידה.
תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך?
תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? באוויר, אבל אם הן היו ארוכות הרבה יותר, הייתי ונגע ביד ימין בסיפרייה, וביד שמאל בקיר.
קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? אין לי דיסקים.
קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? ג'ון גרישם, "עת להרוג"
. מה אתה לובש כרגע? טרנינג שחור, וחולצה כחולה.
מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון (למרות שלעולם לא תסיים אותו כי הוא ארוך כאורך הגלות)? לטלוויזיה.
איזה...
מסטיק אתה בד"כ לועס:בזווווווקה.
קפה אתה שותה:
ואיזה תה:
משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו:
יומן יש לך לבצפר (אם יש):
מחשב יש לך: פנטיום הרבה. 589 מגה בית. מסך 9535 TY עם רזולוציה 1296 KJ. נו באמת, מאיפה אני יודע?
מצלמה יש לך:
פלאפון יש לך:מוטורלה סקסי שכזה.
סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:בקבוק מים של מי עדן! אעהעעה.
כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? ירדני.
ידידה. עם מי אתה מדבר בטלפון?
מה אתה שומע?
איזה חלונות פתוחים לך במחשב? 4 של מסנ', 1 של אייסי, מדגישומטיק, וזה. ואחד של שירונט. ואחד של מדיה פלייר, ואחד של הרשימה של המסנ'. מה עשית לפני שענית על השאלון? בפורום של עפר.
נהגת:
התנשקת:
טסת לחו"ל: כן, לפני שנתיים. ביזבזת את כל הכסף שלך:הוהו, המון פעמים. עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה:
נשארת ער לילה שלם:המון פעמים. הפעם האחרונה, שישי שעבר. עבדת במשהו והרווחת כסף: פסח.
או/או
יס או הוט? הוט!
מסנג'ר או אייסיקיו? מסנ'. קיץ/אביב או חורף/סתיו?קיץ.
שחור או לבן? שחור. מחשב או טלויזיה? מחשב. ספה או כורסה?ספה. ארנק או קופה? ארנק. המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? כרגע. כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב. כסא עם ידיות או בלי ידיות?עם. בשר או חלב? חלב. פסטה או סלט? סלט. שניצל טופו או שניצל רגיל?רגיל. אמריקה או אנגליה? אמריקה. ישראל או מקום אחר? ישראל. רוק או פופ? רוק. פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים. דיסקמן או MP3 ?אמפי.
סתם שאלות
יש לך חבר/ה?
מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לשיר. למשוע מוזיקה. טלויזיה. מחשב. יש לך חשבון פלאפון גבוה? טוקמן. חה. מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות
. אתה מרגיש יפה?
אתה ביישן או פתוח?ביישן. אחרי כמה שעות עם אנשים מסוימים-הכי פתוח בעולם.
מה הצבע האהוב עליך? כחול.
מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? פחות קנאה. מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? הכל. אתה מאושר? נכון לעכשיו? כן.
היית פעם מאוהב?
שיחקת פעם בסימס 2?לא.
אני כ"כ רוצה! מה אתה חושב על העם הבריטי? שהוא נתן לנו מנד"ט? מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? אין לי ספק, להתגייס!
מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? לא מגובשת. ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימני. אוכל כל/צמחוני/טבעוני: אוכל הככככככל.
ספר על משהו שגרם לך אושר:עזבו אותי, באמכם.
מאמין ב-
אלוהים? לחלוטין.
רוחות?
. חיים שלאחר המוות?
. גלגול נשמות?
. פיות?
. מלאכים?
. ערפדים?
. אהבה ממבט ראשון?
היה מהנה.

randu

New member
../images/Emo99.gif תעשי לי קים.../images/Emo23.gif

או שמא- תעשי את קים?
.

randu

New member
נו, אל תהיי קטנונית.../images/Emo3.gif

אני אפילו רשמתי "או משהו", אחרי ה-,ננצח ביחד". מיכלי.
מה נסגר? שנים לא דיברנו.

ברררר

New member
הממ

שאלות כלליות: שם: בר גיל: 18 יומולדת:6.1.89 גובה: 1.67 צבע שיער:שטני צבע עיניים: ירוק דברים אהובים: |סגדש| להקה: קולדפליי, אינקיובס, אר.אי.אמ זמר/ת: דנה ברגר, עברי לידר, אביתר בנאי שחקן/ית: רנה זולגר, הית' לאדג'ר אוכל:הרבה בגד: הוממ סתם חפץ בחדר:פוסטר של קולדפליי דיסק: כרגע מייק יורסף סרט: פורסט גאמפ חדר בבית: מטבח מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני דקה שמעת מוזיקה: לפני כמה שעות נפגשת עם חברים: היום הסרט האחרון שראית: קאזנובה הריח האחרון שהרחת: ריח של אוכל הרעש האחרון ששמעת: מים זורמים הספר האחרון שקראת: צלה של הרוח המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: חח הבנאדם האחרון שחשבת עליו: אבא תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע?בכלום תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? כלום קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? של עברי הדיסק השלישי קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?אתם לא מכירים קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? מילון עברי אנגלי חח מה אתה לובש כרגע? בוקסר מסאטן וחולצה גזורה מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון (למרות שלעולם לא תסיים אותו כי הוא ארוך כאורך הגלות)?לעבוד איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: מסט ירוק קפה אתה שותה: קפוצ'ינו ואיזה תה: תפוחים/ לימון ודבש משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו:- יומן יש לך לבצפר (אם יש): של פו מחשב יש לך: SP מצלמה יש לך:אולימפוס פלאפון יש לך:מוטורולה V3C הורוד סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:אני אדם צנוע כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? כן עם חברה באייסיקיו עם מי אתה מדבר בטלפון? אפאחד מה אתה שומע? כלום איזה חלונות פתוחים לך במחשב? זה וזהו מה עשית לפני שענית על השאלון? ישנתי נהגת: כן התנשקת:כן טסת לחו"ל:כן ביזבזת את כל הכסף שלך:כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה:ישמצב נשארת ער לילה שלם:כן עבדת במשהו והרווחת כסף:כן או/או יס או הוט? יס מסנג'ר או אייסיקיו?איציק קיץ/אביב או חורף/סתיו?חורף שחור או לבן? שחור ולבן מחשב או טלויזיה? גם וגם ספה או כורסה?כורסא ארנק או קופה? ארנק וקופה המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? כרגע כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות?תלוי בשר או חלב? מממ פסטה או סלט? גם וגם שניצל טופו או שניצל רגיל? תירס אמריקה או אנגליה? מממ ישראל או מקום אחר? מממ רוק או פופ? רוק ופופ פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים וקירות חלקים דיסקמן או MP3 ?אייפוד סתם שאלות יש לך חבר/ה? כרגע לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? נו מה זה צבא פה? יש לך חשבון פלאפון גבוה? כן מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים?SMS אתה מרגיש יפה? כן למה לא אתה ביישן או פתוח?פתוחה מה הצבע האהוב עליך? טורקיז מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? דאי מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה?אוזניים אתה מאושר?לא היית פעם מאוהב?כן שיחקת פעם בסימס 2? בסימס, לא 2 מה אתה חושב על העם הבריטי? מבטא חמוד מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? בואו לא נפתח את זה מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? בעד ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: שמאלית אוכל כל/צמחוני/טבעוני: הכל ספר על משהו שגרם לך אושר:מממ מאמין ב- אלוהים? כן רוחות? לא חיים שלאחר המוות?כן גלגול נשמות? לא פיות? לא מלאכים?לא ממש ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? כן

Fashion Slut

New member
../images/Emo47.gif

שאלות כלליות: שם: דרינה. גיל: עוד חודש 15. יומולדת: 25.6
גובה: 36 ככה. צבע שיער: שטני. צבע עיניים: תכלת. דברים אהובים: |סגדש| להקה: כל מיני. זמר/ת: איימי לי. שחקן/ית: אורלנדו בלום. אוכל: דיאטטי
בגד: חצאיות מיניייייייי
סתם חפץ בחדר: המיטה. דיסק: אין ספציפי. סרט: 13. חדר בבית: שלי. מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: עכשיו. שמעת מוזיקה: כרגע. נפגשת עם חברים: בבצפר? חח הסרט האחרון שראית: ממ לא זוכרת. הריח האחרון שהרחת: של הדיאודורנט חח הרעש האחרון ששמעת: המוזיקה שאני שומעת? הספר האחרון שקראת: ספר לספרות.. המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: חלול. הבנאדם האחרון שחשבת עליו: ל'דעת תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? פאלפון חחח תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? אויר. קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? - קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? ידיד. קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? אירופה אירופה ZZ מה אתה לובש כרגע? חצאית מיני ג'ינס וחולצת בצפר. מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון (למרות שלעולם לא תסיים אותו כי הוא ארוך כאורך הגלות)? ללכת להביא מים. איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: מנטה. קפה אתה שותה: נמס.*-* ואיזה תה: רגיל כזה חח משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: אני לא. יומן יש לך לבצפר (אם יש): אין. מחשב יש לך: כן. מצלמה יש לך: כן. פלאפון יש לך:כן. סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: אנערף. כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? חברים? חח עם מי אתה מדבר בטלפון? עכשיו? עם אף אחד. מה אתה שומע? סיסטם אוף א דאון. איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מדיה, מסנ' וזה. מה עשית לפני שענית על השאלון? שומדבר מיוחד. נהגת: לא. התנשקת: יאפ. טסת לחו"ל: יאפ. ביזבזת את כל הכסף שלך: כזו אני חחחח עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: פיכס לא. נשארת ער לילה שלם: כן. עבדת במשהו והרווחת כסף: לא XD או/או יס או הוט? הוט. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנ'. קיץ/אביב או חורף/סתיו? אביב. שחור או לבן? שחור. מחשב או טלויזיה? מחשב. ספה או כורסה? ספה. ארנק או קופה? ארנק חח המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? אחר כסא מסתובב או כסא רגיל? רגיל יותר טוב חחח לי יש מסתובב XD כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? סלט. שניצל טופו או שניצל רגיל? תירס. אמריקה או אנגליה? אנגליה דעעע ישראל או מקום אחר? אחר. שונאת את ישראל. רוק או פופ? הכל אני אוהבת. פוסטרים או קירות חלקים? חלק. דיסקמן או MP3 ? אמפי. סתם שאלות יש לך חבר/ה? יאפ
מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לצאת.. יש לך חשבון פלאפון גבוה? ל'דעת מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? SMS אתה מרגיש יפה? תלוי במצב רוח. אתה ביישן או פתוח? פתוחה מה הצבע האהוב עליך? אדום. מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? להיות פחות רעה ויותר נחמדה? XD מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? מממ 20 קילו פחות XDD אתה מאושר? לפעמים. היית פעם מאוהב? בערך. שיחקת פעם בסימס 2? כןןן כאפןת XDDD מה אתה חושב על העם הבריטי?
מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? ל'דעת. מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? לא אכפת לי. ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית. אוכל כל/צמחוני/טבעוני: צמחונית. ספר על משהו שגרם לך אושר: מממ סתם חחח מאמין ב- אלוהים? לא. רוחות? לא. חיים שלאחר המוות? לא. גלגול נשמות? לא. פיות? בטחחחחח D: מלאכים? לא. ערפדים? יאפפפ
אהבה ממבט ראשון? לאאא X:

TimeToDance

New member
עונה..

שאלות כלליות: שם: מירי גיל: 16 יומולדת: 4/1/1991 גובה: 1.54 צבע שיער: חום צבע עיניים: חום כחול ירוק דברים אהובים: |סגדש| להקה: אין זמר/ת: אין שחקן/ית: . אנג'לינה ג'ולי אוכל: מרק תירס בגד: חולצה רגילה סתם חפץ בחדר: מיטה דיסק: אין סרט: טיטאניק חדר בבית: הזה עם הטלוויזיה מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני 5 דק' שמעת מוזיקה: אתמול נפגשת עם חברים: אתמול הסרט האחרון שראית: דמייני אותנו ביחד הריח האחרון שהרחת: בושם שלי הרעש האחרון ששמעת: ים הספר האחרון שקראת: מיסטי המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: איזה כייף היום הבנאדם האחרון שחשבת עליו: אף אחד תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? מסך מחשב תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? קיר ואוויר קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? זיסק חשבון שנמצא בקופסא רגילה קח הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? אין לי כוח קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? התיכופוניסט מה אתה לובש כרגע? בגדים מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון (למרות שלעולם לא תסיים אותו כי הוא ארוך כאורך הגלות)? לסדר חדר איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: מנטה קפה אתה שותה: לא ואיזה תה: תה צמחים משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: טאקי יומן יש לך לבצפר (אם יש): אין מחשב יש לך: כן מצלמה יש לך: לא פלאפון יש לך: דה סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: מ... לא יודעת כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? אין ת'דבר הזה עם מי אתה מדבר בטלפון? עם מי שמתקשר אלי מה אתה שומע? מוזיקה איזה חלונות פתוחים לך במחשב? רק הפורום הזה מה עשית לפני שענית על השאלון? חשבתי נהגת: לא התנשקת: לא טסת לחו"ל: כן ביזבזת את כל הכסף שלך: חס ושלום עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: כן נשארת ער לילה שלם: כן עבדת במשהו והרווחת כסף: לא או/או יס או הוט? חם מסנג'ר או אייסיקיו? לא ולא קיץ/אביב או חורף/סתיו? סתיו ואביב שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? טלוויזיה ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? מקום אחר כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? סלט שניצל טופו או שניצל רגיל? טופו אמריקה או אנגליה? אנגליה ישראל או מקום אחר? מקום אחר רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? קירות חלקים דיסקמן או MP3 ? לא ולא סתם שאלות יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לישון יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא, ברוך השם מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות אתה מרגיש יפה? לא אתה ביישן או פתוח? פתוח מה הצבע האהוב עליך? סגול מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? כלום מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? הכל אתה מאושר? כן היית פעם מאוהב? לא שיחקת פעם בסימס 2? לא מה אתה חושב על העם הבריטי?אוהבת אותו מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? לא להתגייס מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? אין לי ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימני אוכל כל/צמחוני/טבעוני: צמחוני ספר על משהו שגרם לך אושר: טיול מאמין ב- אלוהים? כן רוחות? כן חיים שלאחר המוות? כן גלגול נשמות? כן פיות? כן מלאכים? כן ערפדים? כן אהבה ממבט ראשון? לא חייזרים? כן!!!!!!!!!

Tinkit16

New member
עניתי על זה פעם, אאל"ט, אבל../images/Emo9.gif

אנסה למצוא את זה. הכי הרבה נענה שוב, אביטל - חדל עצלת!

למעלה