שבועות ותרמילאים בתפוז אנשים

../images/Emo172.gifשבועות ותרמילאים בתפוז אנשים

לכבוד חג השבועות, מחר בשעה 21:00 יתארח השף טל כהן ממחלבות גד בפורום אוכל חלבי ויענה על שאלות הגולשים. אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו בפורום.
תחרות הסרטונים מחו"ל בפורום טיולי תרמילאים מגיעה לסיומה! בואו לצפות בסרטונים, להצביע ולעזור בהכרעה הגדולה.

PunK RocK 1o1

New member
נצל"ש

שאלון חביב
אתם טובים בלימודים? איך קוראים למורה? אוהבים לאכול? רזים או שמנים? מה אתם לובשים עכשיו? אוהבים להתקלח? אוהבים לישון? מה התחביב שלכם? יש לכם כתב יפה? אוהבים שאלונים? מתי בכית בפעם האחרונה? בגלל מה? מול מי? יש לכם חיה בבית? מה השם שלה(אם יש לכם)? האם את יודעת לצייר כיבשה? מהו נושא השיחה השנוא עליך? תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט.: איזו סוג מוזיקה היא החביבה עליכם? האם אתם מכירים מישהו/י בשם "דניאל"? אם כן, ספרו מעט עליו. יש לכם חתול? מה צבעו? האם אתם נהננים מהארוחות המשפחתיות? כתבתם אי פעם שיר? פורסם/למגירה? אתם אוהבת את הצחוק שלך? ואת הריח? הרית איי פעם/חשבת שהרית? האם הייתם רואה עצמכם כמישהו בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? האם אתם אנשים הרואים את עצמכם כטובים במערכות יחסים ארוכת טווח? במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? מהו דעתכם על הצבע כתום? אתם מדברים הרבה בטלפון? האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? האם אתם חיים את חייכם בחיפוש אחרי אהבת אמת? האם אתם מאמינים באהבת אמת? מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? מה המוטו שלכם בחיים? אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) האם אתם צלמים חובבנים? האם אתם נמשכים לאנשים שיש בהם מוזריות? בוכים בשירים? אוהבים את החדר שלכם? אוהבים את ההורים? מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול מישפחתי? את מי אתם הכי שונאים? והכי הכי אוהבים? חבר\ה יש? אתם מאוהבים במישו? רמקול ומצלמת אינטרנט יש? קראתם את סידרת הספרים סודות נעורים? (אגב.. סידרה מהממת של חני נחמיאס..) הארי פוטר... מחכים לשישי? אתם כותבים בעט או עיפרון? התקופה המאושרת בחיכים: יסודי,חטיבה או תיכון? מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? יש לכם חדר לבד? אתם חושבים שאתם חברים טובים? אתם חושבים שאתם מציקנים ונידבקים? אתם אוהבים מסיבות? אוהבים את יום שישי? ואת שבת? אוהבים את המורה? את בית ספר? את הדודות? מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים?? אתם לומדים ערבית? יש לכם מורה מעפנה? גם לכם יש מורה שמתלבשת מזעזע? שוקו או קפה? שמש או ירח? חם או קר? חולצה או גופיה? מחשב או טלוויזיה? טלפון או פלאפון? ללכת לישון או להתעורר? לילה או יום? חושך או אור? טיול בארך או בחו"ל? ים או ברכה? ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה?

PunK RocK 1o1

New member
אני

אתם טובים בלימודים? סביר.. איך קוראים למורה? קוראת להם "המורה" אוהבים לאכול? אהא
רזים או שמנים? סביר.. מה אתם לובשים עכשיו? מכנס, חולצה, גופיה וצריך להזכיר גרביים, תחתונים וחזיה? אוהבים להתקלח? אפשר להגיד שלא אכפת לי.. אוהבים לישון? מאוד!! מה התחביב שלכם? מוזיקה
יש לכם כתב יפה? בגלל שזה סוף השנה- לא בגלל שאין לי כבר כוח לכתוב אבל בדרך כלל לפני סוף השנה יש לי כתב דווקא נחמד
אוהבים שאלונים? כן, הם משעשעים מתי בכית בפעם האחרונה? מצחוק אתמול.. ומעצב לפני שבוע בערך.. בגלל מה? שיר שאני ואחותי עשינו על חצ'קונים
מעצב- בגלל שהייתי צריכה לפרוק הרבה דברים שהיו לי בפנים
מול מי? מצחוק- מול אחותי מעצב- לבד בחדר.. יש לכם חיה בבית? כן!! 2 כלבים, אוגרת ו-2 תוכונים
מה השם שלה(אם יש לכם)? כלב- שנרף [עזבו=/] כלבה- קייטי [זה פשוט השם המושלם לכלבה
] אוגרת- לולה פולנה או בשמה המלא דולרס פולניה זה פשוט עלה לי תוך שניה
האם את יודעת לצייר כיבשה? הא? חחח לא.. מהו נושא השיחה השנוא עליך? אני=/ תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט.: קטנות.. חברה שלי צוחקת על הזרת הקטנה שלי
איזו סוג מוזיקה היא החביבה עליכם? פאנק, פופ, רוק ואימו חביב לאחרונה האם אתם מכירים מישהו/י בשם "דניאל"? חחחח כן.. יש לי ילד בכיתה בשם דניאל.. אם כן, ספרו מעט עליו. מכוער.. מטומטמם ואלוף הארץ בטניס=/ יש לכם חתול? לא, אבל יש אחד שכל הזמן מתגנב לי הביתה מה צבעו? ג'ינג'י ולבן..
האם אתם נהננים מהארוחות המשפחתיות? חחחח כן זה משעשע.. אני צוחקת כל כך הרבה בארוחות משפחתיות כתבתם אי פעם שיר? אני תמיד לוקחת שירים של אנשים ומשנה את המילים למשעשעות יותר.. חחח.. פורסם/למגירה? סתם כדי לצחוק.. אתם אוהבת את הצחוק שלך? כן... אני צוחקת בשקט.. ואת הריח? את הריח שלי? אני אף פעם לא מריחה את עצמי.. לא יודעת למה..
הרית איי פעם/חשבת שהרית? הא? האם הייתם רואה עצמכם כמישהו בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? לא נראה לי..=/ האם אתם אנשים הרואים את עצמכם כטובים במערכות יחסים ארוכת טווח? כן..=] במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? כן חחח.. אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? בדרך כלל לא.. אני בזמן הארחון לא מוצאת דברים מעניינים אבל היום העברים 4 או 5 שעות שלל צפייה בטלנובלה בע"מ.. זה המיס לי את השכל.. חחח=/ מהו דעתכם על הצבע כתום? לא מתה עליו..=/ אתם מדברים הרבה בטלפון? לא.. האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? חוץ מהאנשים בפורום וחברים שעזבו אז כולם גרים בחיפה
האם אתם חיים את חייכם בחיפוש אחרי אהבת אמת? לא..=/ האם אתם מאמינים באהבת אמת? ברור=] מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? לא יודעת.. מה המוטו שלכם בחיים? "עדיף לאבד דקה בחיים מאשר את החיים בדקה" אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) לא..
האם אתם צלמים חובבנים? חחח לא.. אבל אני אוהבת לצלם.. אבל לא כצלמת.. סתם לכיף.. האם אתם נמשכים לאנשים שיש בהם מוזריות? חחחח תלוי.. בוכים בשירים? תלוי איזה... אוהבים את החדר שלכם? כן.. זה הבית שלי..
אוהבים את ההורים? כן מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול מישפחתי? פיייי לא זוכרת
את מי אתם הכי שונאים? יש כמה וכמה.. והכי הכי אוהבים? יש כמה וכמה חבר\ה יש? לא=[ אתם מאוהבים במישו? לא=/ רמקול ומצלמת אינטרנט יש? יאפ.. מצלמה לא מחוברת=/ קראתם את סידרת הספרים סודות נעורים? (אגב.. סידרה מהממת של חני נחמיאס..) נייט הארי פוטר... מחכים לשישי? לספר? לא חחח לא קראתי אף אחד לא היה לי כוח חחח.. אתם כותבים בעט או עיפרון? תלוי במה.. בערבית, מתמטיקה ולפעמים אנגלית- עיפרון כל השאר- עט
התקופה המאושרת בחיכים: יסודי,חטיבה או תיכון? מממ לא יודעת בדיוק.. אהבתי את הרוב..=]] מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? בחורף.. הייתי 4 ימים בבית חצי מתה=/ יש לכם חדר לבד? כן
אתם חושבים שאתם חברים טובים? נראה לי.. אתם חושבים שאתם מציקנים ונידבקים? לא.. אני יודעת לתת לבן אדם מרחב כשהוא צריך אותו אתם אוהבים מסיבות? טראנסים, אלכוהול ובאלגנים? מממ לא. אוהבים את יום שישי? כן.. יום שקט=] ואת שבת? כן... אוהבים את המורה? נייט את בית ספר? הוא בסדר
את הדודות? כן מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים?? עדיין לא החלטתי ויש לי מספיק זמן להחליט אתם לומדים ערבית? לצערי=/ יש לכם מורה מעפנה? לא, יש לי מורה זונה
גם לכם יש מורה שמתלבשת מזעזע? כן.. הבית ספר שלי בנוי מנשים שאוכלות הרבה ומתלבשות מכוער.. יש לי גם מורה גיי הוא מתלבש מצחיק
שוקו או קפה? שוקו! שמש או ירח? ירח
חם או קר? קרררררר
חולצה או גופיה? גופיה מתחת לחולצה.. חחח מחשב או טלוויזיה? מחשבבב
טלפון או פלאפון? תלוי.. ללכת לישון או להתעורר?לישון.. לילה או יום? "לילה ויום איפה הבית?" לא סתם.. לילה חושך או אור? חושך.. טיול בארך או בחו"ל? חו"ל
ים או ברכה? לא זה ולא זה..=/ ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? חחח בדיוק אחותי קראה לי לראות סרט.. אז אני הולכת לרואת סרט

beyonce3

New member
אני...

אתם טובים בלימודים?-אין תגובה- איך קוראים למורה?ללא שם אוהבים לאכול?לפעמים רזים או שמנים?שמנים... מה אתם לובשים עכשיו?פיג'מה אוהבים להתקלח?יס אוהבים לישון?חיובי!
מה התחביב שלכם?מוזיקה יש לכם כתב יפה?לא אוהבים שאלונים?כן מתי בכית בפעם האחרונה?יום העצמאות בגלל מה?הייתי לבד... מול מי?מולין רוז' יש לכם חיה בבית?כן מה השם שלה(אם יש לכם)?אלכס האם את יודעת לצייר כיבשה?לא מהו נושא השיחה השנוא עליך?אופנה תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט.:מוזרות בהחלט. איזו סוג מוזיקה היא החביבה עליכם?R&B האם אתם מכירים מישהו/י בשם "דניאל"?כן אם כן, ספרו מעט עליו.אמ..זה ילד שחיבבתי מכיתה ג'..עד סוף ד'...ואמ..הוא עבר ליוון,אז שכחתי ממנו... יש לכם חתול?לא מה צבעו?... האם אתם נהננים מהארוחות המשפחתיות?לאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלא!!!!!! כתבתם אי פעם שיר?כן פורסם/למגירה?מגירה אתם אוהבת את הצחוק שלך?לא ואת הריח?של מה? הרית איי פעם/חשבת שהרית?מה זה??? האם הייתם רואה עצמכם כמישהו בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר?לא האם אתם אנשים הרואים את עצמכם כטובים במערכות יחסים ארוכת טווח?לא במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה?לא אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב?בהחלט! מהו דעתכם על הצבע כתום?נשמע מצויין,נשמע אורנג'... אתם מדברים הרבה בטלפון?לא האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל?פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל האם אתם חיים את חייכם בחיפוש אחרי אהבת אמת?לא האם אתם מאמינים באהבת אמת?לא מהי האמונה החזקה ביותר שלכם?שכולנו נמות בסופו של דבר...? מה המוטו שלכם בחיים?אל תהיה צודק,תהיה חכם. אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?)לא האם אתם צלמים חובבנים?לא האם אתם נמשכים לאנשים שיש בהם מוזריות?אולי... בוכים בשירים?כן אוהבים את החדר שלכם?ברור! אוהבים את ההורים?אכן מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול מישפחתי?סוכות את מי אתם הכי שונאים?אותייייייייייייייייייייי! והכי הכי אוהבים?אף אחד... חבר\ה יש?לא אתם מאוהבים במישו?לא רמקול ומצלמת אינטרנט יש?לא ולא קראתם את סידרת הספרים סודות נעורים? (אגב.. סידרה מהממת של חני נחמיאס..)לא הארי פוטר... מחכים לשישי?כן..ולא מחכה... אתם כותבים בעט או עיפרון?עיפרון התקופה המאושרת בחיכים: יסודי,חטיבה או תיכון?גן מתי הייתם חולים בפעם האחרונה?בכיתה ו'... יש לכם חדר לבד?כן אתם חושבים שאתם חברים טובים?לא אתם חושבים שאתם מציקנים ונידבקים?כן אתם אוהבים מסיבות?לא אוהבים את יום שישי?כן ואת שבת?כן אוהבים את המורה?.... את בית ספר?................................... את הדודות?נראה לכם?! מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים??.................. אתם לומדים ערבית?לא יש לכם מורה מעפנה?......... גם לכם יש מורה שמתלבשת מזעזע?..................... שוקו או קפה?שוקווווווווווווווווו שמש או ירח?שמש חם או קר?חם חולצה או גופיה?חולצה מחשב או טלוויזיה?אהמ.......... טלפון או פלאפון?פון ללכת לישון או להתעורר?לישון לילה או יום?לילה חושך או אור?חושך טיול בארך או בחו"ל?חו"ל ים או ברכה?בריכה ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה?להגיד תודה לאיילין!ולשאול מאיפה היא מביאה את כל השאלונים האלה...?

loner in love

New member
It's all about me ../images/Emo3.gif

אתם טובים בלימודים? ככה ככה איך קוראים למורה? לאיזה מהם? למחנכת בלה (@$%^%$&^*%$*) אוהבים לאכול? כה רזים או שמנים? רזה מה אתם לובשים עכשיו? גופיה שחורה ומכנס טרנינג (פיג'מה נו!) אוהבים להתקלח? יס אוהבים לישון? מאוד מה התחביב שלכם? לשמוע מוזיקה יש לכם כתב יפה? לפעמים אוהבים שאלונים? תלוי באורך ובתוכן מתי בכית בפעם האחרונה? אתמול בגלל מה? שמו אוונסנס בסוף של טלנובלה בע"מ ובמילא היה פרק עצוב ואני תמיד בוכה בשיר הזה אז הכל התפרץ בבת אחת מול מי? מול הטלויזיה חח יש לכם חיה בבית? לא מה השם שלה(אם יש לכם)? אין האם את יודעת לצייר כיבשה? איי גס סו חח מהו נושא השיחה השנוא עליך? פוליטיקה תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט.: כפות הידיים שלי? איזו סוג מוזיקה היא החביבה עליכם? פאנק. וסוג זה זכר האם אתם מכירים מישהו/י בשם "דניאל"? כן אם כן, ספרו מעט עליו. היא גרה בג"ש והוא זמר מצליח
יש לכם חתול? לא מה צבעו? לא האם אתם נהננים מהארוחות המשפחתיות? כה כתבתם אי פעם שיר? כה פורסם/למגירה? למגירה אתם אוהבת את הצחוק שלך? לא שומעים אותו חח ואת הריח? כשאני יוצאת מהמקלחת כן
הרית איי פעם/חשבת שהרית? לא האם הייתם רואה עצמכם כמישהו בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? לא האם אתם אנשים הרואים את עצמכם כטובים במערכות יחסים ארוכת טווח? לא התנסתי במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? חחח כבר עברנו את השלב הזה אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? ברור מהו דעתכם על הצבע כתום? חביב אתם מדברים הרבה בטלפון? כה האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? גם וגם האם אתם חיים את חייכם בחיפוש אחרי אהבת אמת? לא האם אתם מאמינים באהבת אמת? כן מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? מוזיקה=חיים? מה המוטו שלכם בחיים? מוזיקה=חיים? אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) חס וחלילה האם אתם צלמים חובבנים? כן האם אתם נמשכים לאנשים שיש בהם מוזריות? חחחח כה בוכים בשירים? כן אוהבים את החדר שלכם? כן אוהבים את ההורים? מאוד מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול מישפחתי? לפני המון זמן את מי אתם הכי שונאים? לא שונאת והכי הכי אוהבים? משפחה חבר\ה יש? יש לי המון חברים. שחר תסביר לכם =] אתם מאוהבים במישו? לא רמקול ומצלמת אינטרנט יש? כה קראתם את סידרת הספרים סודות נעורים? (אגב.. סידרה מהממת של חני נחמיאס..) חח לא הארי פוטר... מחכים לשישי? אני מחכה לסרט אתם כותבים בעט או עיפרון? עט התקופה המאושרת בחיכים: יסודי,חטיבה או תיכון? עוד לא סיימתי תיכון תחזרו אליי עוד שנה מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? לפני 3 שבועות ככה יש לכם חדר לבד? כן אתם חושבים שאתם חברים טובים? כן אתם חושבים שאתם מציקנים ונידבקים? לא אתם אוהבים מסיבות? כן אוהבים את יום שישי? לפעמים ואת שבת? כשאין ביצפר יום אחרי כן אוהבים את המורה? ללללללללללללאאאאאאאאאאא את בית ספר? לא את הדודות? ממ כה מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים?? משו בתחום הקולנוע/טלויזיה אתם לומדים ערבית? למדתי לצערי יש לכם מורה מעפנה? מאוד גם לכם יש מורה שמתלבשת מזעזע? ברור שוקו או קפה? קפה שמש או ירח? ירח חם או קר? קר חולצה או גופיה? חולצה מחשב או טלוויזיה? שניהם טלפון או פלאפון? טלפון... לא סובלת את הקרינה הזאת ללכת לישון או להתעורר? ללכת לישון לילה או יום? תלוי במצב רוח חושך או אור? כנ"ל טיול בארך או בחו"ל? חו"ל ים או ברכה? שניהם ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה?להמשיך להתעדכן בפורום

McFLY freak

New member
me 2..

אתם טובים בלימודים? אמממ נראה לי שכן... איך קוראים למורה?יש לי כמה איזה את רוצה...חחחח אוהבים לאכול? יאפ ,למרות שלא רואים את זה עלי רזים או שמנים?רזה מה אתם לובשים עכשיו?פיג'מה.. עוד מוקדם בשביל להחליף בגדים אוהבים להתקלח? אף פעם לא אמרתי "לא" למקלחת אוהבים לישון?כן ברור!!!! מה התחביב שלכם?כל דבר שקשור באומנות ואיסוף פרות יש לכם כתב יפה?אם מותר לי להחמיא לעצמי... אז... כן אוהבים שאלונים?אם אני עונה על זה נראה לי שהתשובה ברורה מתי בכית בפעם האחרונה?נראה לי שזה היה לפני יומיים בגלל מה?אני ואח שלי הלכנו מכות (לא דבר חכם ביותר) מול מי?אף אחד יש לכם חיה בבית?אח שלי נחשב? מה השם שלה(אם יש לכם)? אם אח שלי נחשב לחיה אז קוראים לו אדיר האם את יודעת לצייר כיבשה?לא, אבל אני יודעת לצייר פרה... מהו נושא השיחה השנוא עליך?נושאים אישיים.. תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט.:טוב זאת שאלה מוזרה ביותר ,נו את יודעת... כמו כפות ידיים רגילות... איזו סוג מוזיקה היא החביבה עליכם? אין לי משהו ספציפי אני שומעת כל מה שנשמע לי נחמד. האם אתם מכירים מישהו/י בשם "דניאל"? אמממ.. לא. אם כן, ספרו מעט עליו. יש לכם חתול?לא מה צבעו? האם אתם נהננים מהארוחות המשפחתיות?או כן בטח תמיד מצחיק בארוחות האלה כתבתם אי פעם שיר?לא פורסם/למגירה? אתם אוהבת את הצחוק שלך? כן ואת הריח? ( הא?!) כן הרית איי פעם/חשבת שהרית? nop האם הייתם רואה עצמכם כמישהו בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? ממש ממש לא האם אתם אנשים הרואים את עצמכם כטובים במערכות יחסים ארוכת טווח? כן בהחלט במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה?חחחח כן אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? כן אני מחוברת עם אינפוזיה גם למחשב וגם לטלוויזיה. מהו דעתכם על הצבע כתום?תלוי בגוון שלו אתם מדברים הרבה בטלפון?בואי נגיד שאני מפרנסת את בזק. האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? בעיר שלי האם אתם חיים את חייכם בחיפוש אחרי אהבת אמת?לא האם אתם מאמינים באהבת אמת?כן נראה לי... מהי האמונה החזקה ביותר שלכם?תשובה לא ידועה... מה המוטו שלכם בחיים? why 2 be normal?! אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?)לא שידוע לי האם אתם צלמים חובבנים?כן בערך האם אתם נמשכים לאנשים שיש בהם מוזריות?חחחח יאפ בוכים בשירים?ממש לא!! אוהבים את החדר שלכם?יותר מדי אוהבים את ההורים?כן מן הסתם... מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול מישפחתי?לפני חודשיים בערך את מי אתם הכי שונאים?כרגע אף אחד.. והכי הכי אוהבים?אבא שלי!!! חבר\ה יש?לא כרגע... אתם מאוהבים במישו?יאפ רמקול ומצלמת אינטרנט יש?nop קראתם את סידרת הספרים סודות נעורים? (אגב.. סידרה מהממת של חני נחמיאס..)לא אבל תודה על ההמלצה הארי פוטר... מחכים לשישי? כן!!!! אתם כותבים בעט או עיפרון?גם וגם אבל עט עדיף.. התקופה המאושרת בחיכים: יסודי,חטיבה או תיכון?יסודי מתי הייתם חולים בפעם האחרונה?תחילת שנה יש לכם חדר לבד?יאפ אתם חושבים שאתם חברים טובים?זה ישמע מתלהב ביותר אבל כן אתם חושבים שאתם מציקנים ונידבקים?לא.. אתם אוהבים מסיבות?לא, אני בן אדם של מיטה אוהבים את יום שישי?כן ברור כי אחר כך יש יום שבת (חופש) ואת שבת? יאפ כי אני תמיד רואה את אחיינים שלי בשבת!!! אוהבים את המורה?תלוי איזה מורה את בית ספר?כן(מוזר להגיד את זה) את הדודות?יאפ!!!! מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים??אמממ מעצבת פנים.. אתם לומדים ערבית?למזלי הרב לא... יש לכם מורה מעפנה?אההה לא... גם לכם יש מורה שמתלבשת מזעזע?חחחח כן המורה שלי לתולדות האומנות שוקו או קפה?שוקו (במיוחד בחורף) שמש או ירח?ירח חם או קר?קר חולצה או גופיה?חולצה מחשב או טלוויזיה?גם וגם כי כשמשעמם עם אחד הולכים לשני. טלפון או פלאפון?טלפון ללכת לישון או להתעורר?לישון!!!!!!! לילה או יום?לילה חושך או אור?חושך טיול בארך או בחו"ל?חו"ל בלי שום ספק ים או ברכה?ים ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה?חחחח לראות טלוויזיה

yahli13

New member
אניי

אתם טובים בלימודים?בערך איך קוראים למורה?בשמה הפרטי אוהבים לאכול?כן רזים או שמנים?פילה אפריקאית מה אתם לובשים עכשיו?מכנסיים וחולצה אוהבים להתקלח?כן אוהבים לישון?מאוד
מה התחביב שלכם?לקרוא יש לכם כתב יפה?בערך אוהבים שאלונים?מאוד... מתי בכית בפעם האחרונה?לא זוכרת בגלל מה?לא זוכרת מול מי?כנ"ל יש לכם חיה בבית?כן מה השם שלה(אם יש לכם)?שלג האם את יודעת לצייר כיבשה?כן מהו נושא השיחה השנוא עליך?סקס תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט.:ציפוניים די ארוכות,כפות ידים רכות איזו סוג מוזיקה היא החביבה עליכם?פוק(פופ-רוק) האם אתם מכירים מישהו/י בשם "דניאל"?כן אם כן, ספרו מעט עליו.:הוא מזה חמוד......... יש לכם חתול?כן מה צבעו?לבן האם אתם נהננים מהארוחות המשפחתיות?כן כתבתם אי פעם שיר?כן פורסם/למגירה?למגירה אתם אוהבת את הצחוק שלך?כן ואת הריח?בערך הרית איי פעם/חשבת שהרית?לאאאאאאאאאא האם הייתם רואה עצמכם כמישהו בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? לא האם אתם אנשים הרואים את עצמכם כטובים במערכות יחסים ארוכת טווח?כן במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה?המון אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב?כן מהו דעתכם על הצבע כתום? תלוי איזה גוון אתם מדברים הרבה בטלפון?אפשר לומר שכן האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל?באזור שלי האם אתם חיים את חייכם בחיפוש אחרי אהבת אמת?אני עוד יותר מידיע קטנה לדאגות כאלה האם אתם מאמינים באהבת אמת?כן מהי האמונה החזקה ביותר שלכם?גילגול נשמות מה המוטו שלכם בחיים?תיאר בחיים,זה הדבר הכי חשוב" אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?):לאאאאא,בעזרת השם האם אתם צלמים חובבנים?לא האם אתם נמשכים לאנשים שיש בהם מוזריות?כן בוכים בשירים?כן אוהבים את החדר שלכם?לא אוהבים את ההורים?עד מוות מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול מישפחתי?לפני חודש את מי אתם הכי שונאים?יש כמה אנשים(ועיקרם היא רותם טרודל) והכי הכי אוהבים?אותי(
) חבר\ה יש?לא אתם מאוהבים במישו?כן... רמקול ומצלמת אינטרנט יש?לא קראתם את סידרת הספרים סודות נעורים? (אגב.. סידרה מהממת של חני נחמיאס..):לא הארי פוטר... מחכים לשישי?סופרת את השניות אתם כותבים בעט או עיפרון?שניהם(תלוי מה יש לי) התקופה המאושרת בחיכים: יסודי,חטיבה או תיכון?חטיבה מתי הייתם חולים בפעם האחרונה?בתחילת השנה הייתי ברוב הזמן חולה.. יש לכם חדר לבד?לא עם אחותי הקטנה אתם חושבים שאתם חברים טובים?כן אתם חושבים שאתם מציקנים ונידבקים?לא אתם אוהבים מסיבות?מאוד אוהבים את יום שישי?לא ואת שבת?בערך אוהבים את המורה?לא את בית ספר?לא את הדודות?בנשמה אני חולה עליהן מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים??תחזרו אלי בעוד כמה שנים אתם לומדים ערבית?כן יש לכם מורה מעפנה?מאוד(למרות שיש לה בגדים מגניבים) גם לכם יש מורה שמתלבשת מזעזע?ברור שוקו או קפה?תה שמש או ירח?ירח חם או קר?קר חולצה או גופיה?חולצה מחשב או טלוויזיה?מחשב טלפון או פלאפון?טלפון ללכת לישון או להתעורר?ללכת לישון לילה או יום?יום חושך או אור?אור טיול בארך או בחו"ל?חו"ל ים או ברכה?ברכה ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה?להמשיך להיות במחשב

../images/Emo172.gifעונהההההה../images/Emo172.gif ../images/Emo80.gif

אתם טובים בלימודים? יכול להיות בהרבה יותר טוב.... בעעע
איך קוראים למורה? נורית- המורה הכי שולטת בארץ!
אוהבים לאכול? מאודדדדד
רזים או שמנים? רזה.... מה אתם לובשים עכשיו? חולצה ומכנסיים....
אוהבים להתקלח? מאוד! אוהבים לישון? מאוד!
מה התחביב שלכם? לשמוע מוזיקה, חברות, לצייר, קניות וכו'
יש לכם כתב יפה? הרבה אומרים לי שכן.... ואני גם אוהבת אותו.... אוהבים שאלונים? אמממ כן....
מתי בכית בפעם האחרונה? לפני כמה ימים....
בגלל מה? סתם בגלל בעיה אישית....
מול מי? חברות שלי יש לכם חיה בבית? נופ מה השם שלה(אם יש לכם)? האם את יודעת לצייר כיבשה? חחחח כן....
מהו נושא השיחה השנוא עליך? בצפר וציונים.... זה מעיק!
תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט.: אצבעות לא ארוכות מידי ולא קצרות מידי ציפורניים גזורות והאצבעות לא רזות מידי ולא שמנות מידי....
איזו סוג מוזיקה היא החביבה עליכם? פאנק
האם אתם מכירים מישהו/י בשם "דניאל"? חחחחח כן.... אם כן, ספרו מעט עליו. סתם בת דודה שלי.... לא משו מיוחד....
יש לכם חתול? נופ מה צבעו? האם אתם נהננים מהארוחות המשפחתיות? רוב הפעמים כן.... כתבתם אי פעם שיר? ניסיתי.... בלעכס
פורסם/למגירה? לא זה ולא זה.... אתם אוהבת את הצחוק שלך? חחחחחח כן!
ואת הריח? אמממ כן.... הרית איי פעם/חשבת שהרית? לאאא
האם הייתם רואה עצמכם כמישהו בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? אמממ נראה לי שכן....
האם אתם אנשים הרואים את עצמכם כטובים במערכות יחסים ארוכת טווח? אמממ כן.... במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? בערך.... אנחנו מתווכחים המון! אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? כן....
מהו דעתכם על הצבע כתום? הצבע הכי מדהים בעולם!
אתם מדברים הרבה בטלפון? חחחחחח כן....
האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? הרוב בעיר שלי.... האם אתם חיים את חייכם בחיפוש אחרי אהבת אמת? לא.... כשהיא תגיע אז היא תגיע.... האם אתם מאמינים באהבת אמת? ברור!
מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? שיהיה טוב.... כי אם מאמינים שיהיה טוב אז יהיה טוב! מה המוטו שלכם בחיים? לנצל כל רגע בחיים כי החיים קצרים! אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) לא! חס וחלילה! האם אתם צלמים חובבנים? כן... אני אוהבת לצלם.... האם אתם נמשכים לאנשים שיש בהם מוזריות? לא נראה לי.... אבל גם יש מצב שכן....
בוכים בשירים? נופ אוהבים את החדר שלכם? מאוד!
אוהבים את ההורים? הכי בעולם!
מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול מישפחתי? לפני בערך חודש וחצי.... את מי אתם הכי שונאים? אנשים שעושים רע לאנשים אחרים בכוונה....
והכי הכי אוהבים? את כל האנשים שיקרים לי!
חבר\ה יש? לא כרגע.... אתם מאוהבים במישו? לא.... רמקול ומצלמת אינטרנט יש? לא.... בעעע קראתם את סידרת הספרים סודות נעורים? (אגב.. סידרה מהממת של חני נחמיאס..) רק ת'ספר הראשון.... הארי פוטר... מחכים לשישי? כן.... בטח! רק לזה אני מחכה כל השנה.... פחחחח
אתם כותבים בעט או עיפרון? עיפרון מכני.... יותר נוח לי.... התקופה המאושרת בחיכים: יסודי,חטיבה או תיכון? בתיכון....
מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? יום שני.... בעעע
יש לכם חדר לבד? אכן!
אתם חושבים שאתם חברים טובים? אמממ נראה לי שכן.... אתם חושבים שאתם מציקנים ונידבקים? נופ אתם אוהבים מסיבות? לא ממש אוהבים את יום שישי? אכן ואת שבת? אכן אוהבים את המורה? מאודדדד! הכי שולטת בארץ!
את בית ספר? יש ימים שכן ויש ימים שלא!
את הדודות? אכן מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים?? גרפיקאית
אתם לומדים ערבית? לא יש לכם מורה מעפנה? לא גם לכם יש מורה שמתלבשת מזעזע? חחחחחח כןןןןן!
שוקו או קפה? שוקו
שמש או ירח? שמש
חם או קר? תלוי במצב רוח חולצה או גופיה? חולצה מחשב או טלוויזיה? שניהם!
טלפון או פלאפון? פלאפון
ללכת לישון או להתעורר? ללכת לישון..... חחחח
לילה או יום? יום
חושך או אור? אור
טיול בארך או בחו"ל? בחו"ל
ים או ברכה? ברכה ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? אמממ לאכול.... חחחח

may90

New member
יאיי עוד אחדדדד

אתם טובים בלימודים? לא איך קוראים למורה? לירון אוהבים לאכול? מאוד
רזים או שמנים? רזים... מה אתם לובשים עכשיו? פיג'מה
אוהבים להתקלח? כן אוהבים לישון? מאוד מה התחביב שלכם? אממ... אין לי כ"כ יש לכם כתב יפה? לא אוהבים שאלונים? כן מתי בכית בפעם האחרונה? מאיפה לי... בגלל מה?
מול מי?
יש לכם חיה בבית? אח קטן מה השם שלה(אם יש לכם)? עדן האם את יודעת לצייר כיבשה? כן מהו נושא השיחה השנוא עליך? לימודים
תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט.: WTF!? איזו סוג מוזיקה היא החביבה עליכם? פאנק האם אתם מכירים מישהו/י בשם "דניאל"? כן אם כן, ספרו מעט עליו. הספר שלי יש לכם חתול? לא מה צבעו? לא האם אתם נהננים מהארוחות המשפחתיות? לא כתבתם אי פעם שיר? לא פורסם/למגירה? לא אתם אוהבת את הצחוק שלך? לא ואת הריח? אני לא מריחה את עצמי... הרית איי פעם/חשבת שהרית? למען השם אני כולה בת 15 האם הייתם רואה עצמכם כמישהו בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? אולי... יש בחיים שלי משהו... האם אתם אנשים הרואים את עצמכם כטובים במערכות יחסים ארוכת טווח? לא יודעת במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? יש לי 2 אחים-לאח הקטן אני לפעמים מרביצה-רק כשהוא תופס תחת אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? כן מהו דעתכם על הצבע כתום? נחמד אתם מדברים הרבה בטלפון? לא האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? פזורים-הם רחוקים-עברתי השנה-עוברת ביצפר רק בתחילת שנה הבאה האם אתם חיים את חייכם בחיפוש אחרי אהבת אמת? לא האם אתם מאמינים באהבת אמת? אולי מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? לא יודעת מה המוטו שלכם בחיים? לכל דבר טוב בא גם רע (ולהיפך) אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) חס וחלילה האם אתם צלמים חובבנים? לא האם אתם נמשכים לאנשים שיש בהם מוזריות? מחורפנים בוכים בשירים? לא אוהבים את החדר שלכם? הוא נחמד כן... אוהבים את ההורים? אכן מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול מישפחתי? שנה שעברה ללונדון... את מי אתם הכי שונאים? אין מישהו והכי הכי אוהבים? משפחה חבר\ה יש? לא אתם מאוהבים במישו? נואפ רמקול ומצלמת אינטרנט יש? רמקול? הכוונה למיקרופון? טוב את שלושתם יש לי... קראתם את סידרת הספרים סודות נעורים? (אגב.. סידרה מהממת של חני נחמיאס..)-רק את הספר הראשון הארי פוטר... מחכים לשישי? הסרט? אתם כותבים בעט או עיפרון? מה שבא ליד התקופה המאושרת בחיכים: יסודי,חטיבה או תיכון? יסודי-הצלחתי בלימודים
מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? התקררות יש לכם חדר לבד? כן אתם חושבים שאתם חברים טובים? אממ... כן
אתם חושבים שאתם מציקנים ונידבקים? לא אתם אוהבים מסיבות? לפעמים אוהבים את יום שישי? כן ואת שבת? פחות אוהבים את המורה? אין לי בעיה איתה את בית ספר? כנ"ל את הדודות? כן מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים?? סתם משו אתם לומדים ערבית? כן יש לכם מורה מעפנה? דווקא לא ממש גם לכם יש מורה שמתלבשת מזעזע? לא שוקו או קפה? שוקו שמש או ירח? שניהם חם או קר? שניהם חולצה או גופיה? חולצה מחשב או טלוויזיה? שניהם טלפון או פלאפון? שניהם ללכת לישון או להתעורר? שניהם לא אוהבת-אוהבת את השינה עצמה לילה או יום? שניהם חושך או אור? אור טיול בארך או בחו"ל? חו"ל ים או ברכה? ים ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? לשלוח

oriane0

New member
עונה

אתם טובים בלימודים? יחסית כן איך קוראים למורה? נאוה אבני אוהבים לאכול? תלוי מתי.. בזמן האחרון יש לי המון בחילות
רזים או שמנים? רזה
מה אתם לובשים עכשיו? גופיה שחורה ומכנס אדום אוהבים להתקלח? תלוי מתי.. אוהבים לישון? כעע!!! מה התחביב שלכם? לנגן בגיטרה ולהיות במחשב יש לכם כתב יפה? כן, אבל יש איזה מניאק אחד שאומר שהוא לא קריא
אוהבים שאלונים? כע :) מתי בכית בפעם האחרונה? לפני שעה וחצי ככה בגלל מה? כי ההורים שלי לא הרשו לי משהו מול מי? ההורים שלי? יש לכם חיה בבית? כן, חתול (טייגר) ועוד כמה חתולי רחוב שבאים לארוחת ערב. מה השם שלה(אם יש לכם)? טייגר (זכר) האם את יודעת לצייר כיבשה? כן, וחברה שלי יודעת לעשות אותה מזה חמודה :) מהו נושא השיחה השנוא עליך? פוליטיקה וספורט (כי אני גרועה בספורט) תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט.: יש לי כפות ידיים ממש מוזרות. הקו חיים שלי ישר לגמרי. ממש ממש ישר, לא פגשתי עוד אחד שיש לו כמוני.. :) איזו סוג מוזיקה היא החביבה עליכם? רוק ולפעמים פופ.. האם אתם מכירים מישהו/י בשם "דניאל"? כן, 6 אם כן, ספרו מעט עליו. אני אספר לך על חברה של אחותי. קוראים לה דניאל ואבא שלה ניסה להתקבל לרשות הממשלה (כאילו הערייה והכל) היא כל שניה אומרת "סרטט" וזהו :) חח יש לכם חתול? כן. מה צבעו? חום, לבן, שחור.... האם אתם נהננים מהארוחות המשפחתיות? ממש .. לא. כתבתם אי פעם שיר? כן. פורסם/למגירה? למגירה אתם אוהבת את הצחוק שלך? לפעמים .. ואת הריח?אם אני שמה בושם אז כן :):) הרית איי פעם/חשבת שהרית?את מה? האם הייתם רואה עצמכם כמישהו בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? יכול להיות.. לא יודעת :) אפשר שהוא יהיה עם המשך דמיוני? שאני יוצאת עם דאגי בלונדון ואז.. ואז.. אני מתעוררת :( האם אתם אנשים הרואים את עצמכם כטובים במערכות יחסים ארוכת טווח? אני מזל דגים, ככה שאני חושבת שכן, אבל המערכת יחסים הכי ארוכה שלי היתה בערך חודשיים. ועכשיו שאני שמה לב לא היה לי חבר המון המון זמן... ושנה שעברה היו לי 5 וגם בכיתה ד'.. חח במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? אח שלי נוהג להרביץ לי ולאחותי, ולהשאיר צלקות של כלבים.. אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? במחשב.. אני מעדיפה להיות במחשב ולדבר עם חברות מאשר לשבת מול הטלוויזיה. אלא אם כן יש לי את הDVD של סמולוויל :):) מהו דעתכם על הצבע כתום? צבע יפה לעלה. אתם מדברים הרבה בטלפון? תלוי עם מי האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? יש את לינע שהיא בחדרה, והיו לי המון חברות מרחובות וכאלו אבל אני כבר לא בקשר.. הרוב מהעיר שלי חוץ מלינע האם אתם חיים את חייכם בחיפוש אחרי אהבת אמת? אני חושבת.. האם אתם מאמינים באהבת אמת? כן. מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? מממ לא יודעת
מה המוטו שלכם בחיים? תעשה חיים בחיים כי בחיים לא תצא מהחיים בחיים. אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) לא האם אתם צלמים חובבנים? לפעמים האם אתם נמשכים לאנשים שיש בהם מוזריות? לא.. בוכים בשירים? לא.. אבל בסרטים :) אוהבים את החדר שלכם? כן אוהבים את ההורים? לפעמים מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול מישפחתי? מממ.. סבא וסבתא נחשב טיול משפחתי? אז היום. את מי אתם הכי שונאים? את טל שגב (לא הזמר) והכי הכי אוהבים? את המשפחה שלי, את לינע, ואת החברות שלי שהיו אתמול בערב פחד שעשינו :) חבר\ה יש? ממ לא.. אתם מאוהבים במישו? כן אבל הוא מחו"ל.. קוראים לו סשה רמקול ומצלמת אינטרנט יש? היה.. מתים.. קראתם את סידרת הספרים סודות נעורים? (אגב.. סידרה מהממת של חני נחמיאס..) סדרה פשוט פצצה מהלכת.. גועל נפשששש קראתי את 1 2 3 4 ואז החמישי לא.. אני פוחדת שהיא תהיה מטומטמת מדיי.. חח הארי פוטר... מחכים לשישי? כןןןןןןןןןןן אתם כותבים בעט או עיפרון? לפעמים בעט לפעמים בעיפרון התקופה המאושרת בחיכים: יסודי,חטיבה או תיכון? יסודי :( אבל עוד מעט חטיבה!! מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? מממ לפני כמה שבועות.. יש לכם חדר לבד? כן אתם חושבים שאתם חברים טובים? לפעמים. אתם חושבים שאתם מציקנים ונידבקים? כן.. אתם אוהבים מסיבות? לפעמים אוהבים את יום שישי? לפעמים ואת שבת? כןןןןןןןן אבל לא את הערב.. :( כי אז אני יודעת שמחר יש בצפר אוהבים את המורה? לאאאא את בית ספר? לאאאאאאא את הדודות? יש לי אחת :) והיא מותק של דודה :) מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים?? סולנית בלהקת רוק ונשואה לדאגי :) חחח או לג'יימס או לטום דה לונג (אז מה אם הוא נשוי?!) אתם לומדים ערבית? לא.. יש לכם מורה מעפנה? כןןןן הרבה.. גם לכם יש מורה שמתלבשת מזעזע? כן. שוקו או קפה? שוקו עם קפה שמש או ירח? שמש כי ירח זה מפחיד :( חם או קר? קר חולצה או גופיה? גופיה מחשב או טלוויזיה? מחשב טלפון או פלאפון? טלפון ללכת לישון או להתעורר? ללכת לישון לילה או יום? יום חושך או אור? אור טיול בארץ או בחו"ל? בחו"לל ים או בריכה? בריכה ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? להתאבד? סתם סתם. אני מתכתבת עם ידיד מצרפת ואח"כ אני פשוט אתפלל שמישהו מעניין יותר יתחבר או ידבר איתי כי אני נשארת בדד בבית :(:(

אני

אתם טובים בלימודים? סבירה בהחלא. איך קוראים למורה? מירי אוהבים לאכול? תלוי מה..אבל בכלליות כן
רזים או שמנים? באמצע מה אתם לובשים עכשיו? חצאית גופיה ומעל חולצה אוהבים להתקלח? מאוד אוהבים לישון? לא כ"כ, זה גוזל הרבה שעות ביום. מה התחביב שלכם? מוזיקה
סרטים, מחשב! יש לכם כתב יפה? כן, בערך. אוהבים שאלונים? כן מתי בכית בפעם האחרונה? אווווו, אני בוכה הרבה. אני לא זוכרת..חח בגלל מה? המון דברים מול מי? לפני כולם אני יכולה לבכות..חח יש לכם חיה בבית? לא מה השם שלה(אם יש לכם)? האם את יודעת לצייר כיבשה? חחחח כן, היא יוצאת מכוער אבל. מהו נושא השיחה השנוא עליך? פוליטיקה תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט.: חח לא יודעת איך לתאר...רגילות כאלה, אצבעות לא ארוכות ולא קצרות, בהירות. איזו סוג מוזיקה היא החביבה עליכם? פופ, רוק- הכל. mtv רק לא מוזיקה שחורה ומזרחית האם אתם מכירים מישהו/י בשם "דניאל"? כן, חברה. אם כן, ספרו מעט עליו. היא מאוד מתוקה, אני מתה עליה. יש לכם חתול? לא.. מה צבעו? האם אתם נהננים מהארוחות המשפחתיות? כשאחותי לא מעצבנת, אז כן
כתבתם אי פעם שיר? הרבה פורסם/למגירה? למגירה אתם אוהבת את הצחוק שלך? חח כן ואת הריח? תלוי, כשאני מזיעה לאאאא כשאני יוצאן כןן הרית איי פעם/חשבת שהרית? לאא האם הייתם רואה עצמכם כמישהו בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? לא, אני דיי משעממת. האם אתם אנשים הרואים את עצמכם כטובים במערכות יחסים ארוכת טווח? אפשר להגיד.. במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? חח יאפ אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? המוווווווווווון מהו דעתכם על הצבע כתום? מעצבן אתם מדברים הרבה בטלפון? מאז שיש אייסי, לא הרבה האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? רובם מרוכזים בקריית אתא, עיר מולדתי
האם אתם חיים את חייכם בחיפוש אחרי אהבת אמת? לא בדיוק האם אתם מאמינים באהבת אמת? יאפ מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? בקב"ה (כה, אני דתייה..חח) מה המוטו שלכם בחיים? חיה ותן לחיות אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) ב"ה לאאאא! בלי עין הרע האם אתם צלמים חובבנים? לא האם אתם נמשכים לאנשים שיש בהם מוזריות? חח לא בוכים בשירים? כן אוהבים את החדר שלכם? מאוד אוהבים את ההורים? מאווווווד מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול מישפחתי? חנוכה את מי אתם הכי שונאים? פלסטינאים והכי הכי אוהבים? משפחה, חברות חבר\ה יש? לא אתם מאוהבים במישו? אמממ
רמקול ומצלמת אינטרנט יש? רמקול דפוק
קראתם את סידרת הספרים סודות נעורים? (אגב.. סידרה מהממת של חני נחמיאס..) כן, "ציון ובתיה" כזה יפההה הארי פוטר... מחכים לשישי? בכיליון עיניים!!!!! אתם כותבים בעט או עיפרון? עט התקופה המאושרת בחיכים: יסודי,חטיבה או תיכון? חטיבה ותיכון..בעצם הכל. ב"ה. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? עכשיו..
יש לכם חדר לבד? לא
אתם חושבים שאתם חברים טובים? כן אתם חושבים שאתם מציקנים ונידבקים? לפעמים חח אתם אוהבים מסיבות? תלוי אוהבים את יום שישי? מאוד ואת שבת? כן אוהבים את המורה? כה את בית ספר? לפעמים את הדודות? תלוי מי מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים?? לאדעת אתם לומדים ערבית? לא בעע יש לכם מורה מעפנה? יש כמה גם לכם יש מורה שמתלבשת מזעזע? רק אחת? שוקו או קפה? שוקו שמש או ירח? ירח חם או קר? קר חולצה או גופיה? חולצה מחשב או טלוויזיה? מחשב טלפון או פלאפון? פלא ללכת לישון או להתעורר? שניהם לילה או יום? לילה חושך או אור? חושך טיול בארך או בחו"ל? גם וגם ים או ברכה? ים ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? לאכול...

sarahhh

New member
אני../images/Emo11.gif

אתם טובים בלימודים?לא איך קוראים למורה?ציפי סמט בלעעעעעעעעעעעעעע אוהבים לאכול?פיצה רזים או שמנים?רזה מה אתם לובשים עכשיו?חצאית לבנה וסוודר אפור אוהבים להתקלח?לא אוהבת להישאר מלוכלכת...סתם ברור אוהבים לישון?מאאאוד מה התחביב שלכם?מחשב,TV יש לכם כתב יפה?לא אוהבים שאלונים?תלוי מתי בכית בפעם האחרונה?אתמול בגלל מה?ביגלל הקליפ שעשו לשראס כדי שישאר מול מי?המחשב יש לכם חיה בבית?היה לי 4 תוקים מה השם שלה(אם יש לכם)?קוקו ,קוקות,קטן,וקטנה, האם את יודעת לצייר כיבשה?ניראה לי מהו נושא השיחה השנוא עליך?אממממממממממ איין לי אני מדברת הרבה ועל הכל תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט.:רגילות איזו סוג מוזיקה היא החביבה עליכם?אני אוהבת כימעט הכל האם אתם מכירים מישהו/י בשם "דניאל"?כן אם כן, ספרו מעט עליו. דוד שלי יש לכם חתול?לא מה צבעו? \\\\\ האם אתם נהננים מהארוחות המשפחתיות?ממש אבל ממש לא כתבתם אי פעם שיר?כן פורסם/למגירה?לזבל אתם אוהבת את הצחוק שלך?כן ואת הריח?כן הרית איי פעם/חשבת שהרית?לא לא לא טנקס גאד נווו האם הייתם רואה עצמכם כמישהו בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? לא האם אתם אנשים הרואים את עצמכם כטובים במערכות יחסים ארוכת טווח?אולי במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה?פעם כשאח שלי היה בבית עכשיו לא אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? יאאפפ מהו דעתכם על הצבע כתום?חביב אתם מדברים הרבה בטלפון?אממ לא ממש האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל?בעיר האם אתם חיים את חייכם בחיפוש אחרי אהבת אמת?לא האם אתם מאמינים באהבת אמת?כן מהי האמונה החזקה ביותר שלכם?דונט נו מה המוטו שלכם בחיים? אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?)לא טנקס גאד נו האם אתם צלמים חובבנים?כן האם אתם נמשכים לאנשים שיש בהם מוזריות?לא שידוע לי בוכים בשירים?אממממ לא אוהבים את החדר שלכם?ליפני יומים עברתי חדר וכככככככככככככן אוהבים את ההורים?כן מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול מישפחתי?ליפני שנה בקיץ לשבועיים את מי אתם הכי שונאים?את חבר שלי לשעבר והכי הכי אוהבים?חברה שלי מיכל ואת אח שלי חבר\ה יש?איין אתם מאוהבים במישו?לא רמקול ומצלמת אינטרנט יש?כן קראתם את סידרת הספרים סודות נעורים? (אגב.. סידרה מהממת של חני נחמיאס..)לא הארי פוטר... מחכים לשישי?דיי כן אתם כותבים בעט או עיפרון?תמיד היתי כותבת בעט ובזמן האחרון היתלתי בעיפרון התקופה המאושרת בחיכים: יסודי,חטיבה או תיכון?תיכון מתי הייתם חולים בפעם האחרונה?לא זוכרת יש לכם חדר לבד?יאפ אתם חושבים שאתם חברים טובים?לא יודעת תישאלו את החברים שלי אתם חושבים שאתם מציקנים ונידבקים?כן אתם אוהבים מסיבות?תלוי אוהבים את יום שישי?לא ואת שבת?כשיש לימודים בשבוע כן אם לא אז לא אוהבים את המורה?לאאאאאאא איכסססססססססס את בית ספר?פסדר את הדודות?שונאאאאת אותן מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים??לא יודעת אתם לומדים ערבית?לא לא לא יש לכם מורה מעפנה? גם לכם יש מורה שמתלבשת מזעזע?קודם אני ימצא מורה שמיתלבשת נורמלי שוקו או קפה?שוקו שמש או ירח?שמש חם או קר?קר חולצה או גופיה?חולצה מחשב או טלוויזיה?תלוי טלפון או פלאפון?פלאפון ללכת לישון או להתעורר?ללכת לישון לילה או יום?יום חושך או אור?אור טיול בארך או בחו"ל?חו"ל ים או ברכה?ים ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? ניראה לי לישון כבר מאוחר מאודדדדדדד

Billy4

New member
Moi

אתם טובים בלימודים?כן איך קוראים למורה?אורי אוהבים לאכול?לא רזים או שמנים?אממ..משהו באמצע מה אתם לובשים עכשיו?פיג'מה אוהבים להתקלח?יאק.אבל אין ברירה אוהבים לישון?לא מה התחביב שלכם?לשמוע מוזיקה...אם אפשר לקרוא לזה תחביב יש לכם כתב יפה?כן אוהבים שאלונים?כן מתי בכית בפעם האחרונה?אמממ...עכשיו ירדו לי דמעות.. בגלל מה?עשיתי אפצ'י =] מול מי?המחשב יש לכם חיה בבית?לא מה השם שלה(אם יש לכם)? האם את יודעת לצייר כיבשה?לא מהו נושא השיחה השנוא עליך?מה חדש? תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט.:כמו של תינוק.יש לי אצבעות בגודל של חצי סנטימטר איזו סוג מוזיקה היא החביבה עליכם?רוק האם אתם מכירים מישהו/י בשם "דניאל"?כן אם כן, ספרו מעט עליו.אתם לא רוצמים לשמוע עליה סיפור יש לכם חתול?איכ מה צבעו?שחור=חתול פריק האם אתם נהננים מהארוחות המשפחתיות?לא כתבתם אי פעם שיר?כן פורסם/למגירה?למגירה אתם אוהבת את הצחוק שלך?כן ואת הריח?? הרית איי פעם/חשבת שהרית?לא האם הייתם רואה עצמכם כמישהו בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר?לא האם אתם אנשים הרואים את עצמכם כטובים במערכות יחסים ארוכת טווח? במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה?חיחיח כן אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב?כן מהו דעתכם על הצבע כתום?
אתם מדברים הרבה בטלפון?כן האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? האם אתם חיים את חייכם בחיפוש אחרי אהבת אמת?לא האם אתם מאמינים באהבת אמת?כן מהי האמונה החזקה ביותר שלכם?אין לי אמונות מה המוטו שלכם בחיים? אם יש לכם נכות פיזית כלשהי?לאמחלה/נכות?) האם אתם צלמים חובבנים?לא האם אתם נמשכים לאנשים שיש בהם מוזריות?לא בוכים בשירים?לא אוהבים את החדר שלכם?כן אוהבים את ההורים?כן מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול מישפחתי?פוייי מזמן את מי אתם הכי שונאים?מחנך והכי הכי אוהבים?חן חבר\ה יש?לא אתם מאוהבים במישו?כן רמקול ומצלמת אינטרנט יש?לא קראתם את סידרת הספרים סודות נעורים?לא (אגב.. סידרה מהממת של חני נחמיאס..) הארי פוטר... מחכים לשישי?לא אתם כותבים בעט או עיפרון?עיפרון התקופה המאושרת בחיכים: יסודי,חטיבה או תיכון?יסודי מתי הייתם חולים בפעם האחרונה?לפני יומיים יש לכם חדר לבד?בשלבים אתם חושבים שאתם חברים טובים?כן אתם חושבים שאתם מציקנים ונידבקים?אם הייתי כזאת עכשיו לא היו לי חברות אתם אוהבים מסיבות?לא ממש אוהבים את יום שישי?לא ואת שבת?כן אוהבים את המורה?לא את בית ספר?כן את הדודות?כן מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים?לא חושבת על העתיד אתם לומדים ערבית?לא יש לכם מורה מעפנה?יש לי מחנך מעפן גם לכם יש מורה שמתלבשת מזעזע?לא..יש לי מחנך שיש לו חולצה אחת בארון שוקו או קפה?שוקו שמש או ירח?שמש חם או קר?קר חולצה או גופיה?גופיה מחשב או טלוויזיה?מחשב טלפון או פלאפון?טלפון ללכת לישון או להתעורר?להתעורר לילה או יום?יום חושך או אור?אור טיול בארך או בחו"ל?חו"ל ים או ברכה?ים ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה?לראות טלוויזיה

mari 89

New member
אני עונה...

אתם טובים בלימודים? אמממ דיי טובה איך קוראים למורה? יעקב אוהבים לאכול? אממממ דיי רזים או שמנים? רזה מה אתם לובשים עכשיו? גופייה וג'ינס אוהבים להתקלח? כן אוהבים לישון? במיוחד בבוקר מה התחביב שלכם? לצאת עם חברות, לצאת לקניות, להיות במחשב, וכו'... יש לכם כתב יפה? אמממ אומרים לי שכן... אוהבים שאלונים? יאפ מתי בכית בפעם האחרונה? לא זוכרת בגלל מה? לא זוכרת מול מי? לא זוכרת האם את יודעת לצייר כיבשה? אממממ כן מהו נושא השיחה השנוא עליך? יש הרבה... תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט.:אצבעות לא ארוכות ולא קצרות ציפורניים דיי ארוכות ואצבעות לא שמנות... איזו סוג מוזיקה היא החביבה עליכם? הכל האם אתם מכירים מישהו/י בשם "דניאל"? כן אם כן, ספרו מעט עליו. אני מכירה 3 דניאלים... אחת חברה שלי ילדה ממש ממש ממש ממש חמודה!!! והשניים האחרים ידידים שלי יש לכם חתול? יאפ מה צבעו? לבן עם כתמים האם אתם נהננים מהארוחות המשפחתיות? כן כתבתם אי פעם שיר? אממממ כן פורסם/למגירה? למגירה אתם אוהבת את הצחוק שלך? אמממ ככה ככה הרית איי פעם/חשבת שהרית? לאאא האם הייתם רואה עצמכם כמישהו בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? אממממ לא האם אתם אנשים הרואים את עצמכם כטובים במערכות יחסים ארוכת טווח? יאפ במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? אין לי... אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? כן... מהו דעתכם על הצבע כתום? צבע נחמד אתם מדברים הרבה בטלפון? כן האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? יש לי חברים בהרבה מקומות... אבל רובם בעיר שלי האם אתם מאמינים באהבת אמת? ברור!! אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) לא האם אתם צלמים חובבנים? כןןן!!! האם אתם נמשכים לאנשים שיש בהם מוזריות? אמממ מזתומרת? בוכים בשירים? לא אוהבים את החדר שלכם? יאפי מאוד!! אוהבים את ההורים? יאפי!!!! מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול מישפחתי? לפני איזה חודש את מי אתם הכי שונאים? הרבה אנשים... והכי הכי אוהבים? הרבה אנשים... חבר\ה יש? לא רמקול ומצלמת אינטרנט יש? כן קראתם את סידרת הספרים סודות נעורים? (אגב.. סידרה מהממת של חני נחמיאס..)לא.. הארי פוטר... מחכים לשישי? דיי אתם כותבים בעט או עיפרון? גם וגם.. התקופה המאושרת בחיכים: יסודי,חטיבה או תיכון? חטיבה ותיכון מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? לא זוכרת... יש לכם חדר לבד? כן אתם חושבים שאתם חברים טובים? יאפ אתם חושבים שאתם מציקנים ונידבקים? אממממ לא נראלי אתם אוהבים מסיבות? יאפ אוהבים את יום שישי? מאוד!!!!הכי הרבה מכל ימי השבוע!!!!! ואת שבת?גם... אבל את יום שישי יותר... אוהבים את המורה? לא... את בית ספר? לא... את הדודות? כן... מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים?? רופאה... אתם לומדים ערבית? לא למדתי... קיבלתי כבר ציון פנימי לתעודת בגרות... יש לכם מורה מעפנה? כן גם לכם יש מורה שמתלבשת מזעזע? כן שוקו או קפה? קפה שמש או ירח? ירח חם או קר? פעם זה... פעם זה... חולצה או גופיה? גופייה מחשב או טלוויזיה? מחשב טלפון או פלאפון? שניהם.. ללכת לישון או להתעורר? ללכת לישון... לילה או יום? שניהם חושך או אור? שניהם.... טיול בארך או בחו"ל? שניהם... ים או ברכה? שניהם... ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? להמשיך להתכתב עם חברות...

M c F l y

New member
Me

שאלון חביב אתם טובים בלימודים?תלוי, אם אני משקיעה אז כן ואם אני מזלזלת אז לא.. אבל בד"כ כע.. איך קוראים למורה?בשם שלה.. אוהבים לאכול? מאוד... רזים או שמנים? לא מקל אבל גם לא בטטה מה אתם לובשים עכשיו?מכנס וחולצה אוהבים להתקלח?לא אוהבים לישון?מאוד.. מה התחביב שלכם?הרבה.. לישון, לשמוע מוזיקה, לצפות בטלוויזיה ולשיר.. יש לכם כתב יפה? כע אוהבים שאלונים?כע מתי בכית בפעם האחרונה?לפני כמה ימים.. בגלל מה?בגלל בן.. בעע מול מי? חברה שלי.. יש לכם חיה בבית?היה.. הכלב שלי נדרס לפני שלושה חודשים :\ מה השם שלה(אם יש לכם)? השם שלה היה מוֹרי... האם את יודעת לצייר כיבשה? לא מהו נושא השיחה השנוא עליך?לא יודעת.. תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט.:יד עם קווים.. ו5 אצבעות עם צפורניים.. מה זאת השאלה הזאת? איזו סוג מוזיקה היא החביבה עליכם?אממ אני שומעת הכל.. פופ, פאנק, מעורב, רוק, מטאל..=] האם אתם מכירים מישהו/י בשם "דניאל"?כן אם כן, ספרו מעט עליו. ילדה חמודה עם העיניים הכי יפות בעולם.. יש לכם חתול? לא מה צבעו? אם היה לי אני משערת שהוא היה צהוב (ג'ינג'י) האם אתם נהננים מהארוחות המשפחתיות?לא כתבתם אי פעם שיר?כל הזמן.. פורסם/למגירה?חלק למגירה חלק אני מפרסמת.. אתם אוהבת את הצחוק שלך?בערך.. ואת הריח?של הפה? לא יודעת הרית איי פעם/חשבת שהרית?אפילו לא עשיתי סקס האם הייתם רואה עצמכם כמישהו בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? לא האם אתם אנשים הרואים את עצמכם כטובים במערכות יחסים ארוכת טווח?נו מה השאלות האלו במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה?כן.. ארר קרציה אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? כן.. מינימום 6 שעות ביום מהו דעתכם על הצבע כתום? מדהים אתם מדברים הרבה בטלפון?שונאת טלפונים.. האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? מרוכזים בעירי האם אתם חיים את חייכם בחיפוש אחרי אהבת אמת?חח כן האם אתם מאמינים באהבת אמת?כן מהי האמונה החזקה ביותר שלכם?לא יודעת מה המוטו שלכם בחיים?להשאר אני עצמי ולא להשתנות בגלל אפ'חד.. מי שאוהב אותי שיאהב אותי כמו שאני ומי שלא שלא יאהב אותי.. זה מוטו בכלל? (נהייתי דאגי חעחע
) אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?)חס וחלילה האם אתם צלמים חובבנים?כן האם אתם נמשכים לאנשים שיש בהם מוזריות?כן בוכים בשירים?כן אוהבים את החדר שלכם?לא אוהבים את ההורים?בטח מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול מישפחתי?מזמן את מי אתם הכי שונאים?ילדה מהשכבה והכי הכי אוהבים? אותו חבר\ה יש?לא אתם מאוהבים במישו?כן רמקול ומצלמת אינטרנט יש?יש מיקרופון ורמקולים.. קראתם את סידרת הספרים סודות נעורים? (אגב.. סידרה מהממת של חני נחמיאס..)בטח!!! הארי פוטר... מחכים לשישי?לא אתם כותבים בעט או עיפרון?עט התקופה המאושרת בחיכים: יסודי,חטיבה או תיכון?שום אחת.. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה?לפני חצי שנה יש לכם חדר לבד?כן אתם חושבים שאתם חברים טובים?כן אתם חושבים שאתם מציקנים ונידבקים?לא יודעת אתם אוהבים מסיבות?בטח אוהבים את יום שישי?כן ואת שבת?כן אוהבים את המורה?לא את בית ספר?בערך את הדודות?הם באמריקה כל המשפחה מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים??זמרת.. אתם לומדים ערבית?צרפתית יש לכם מורה מעפנה?כן גם לכם יש מורה שמתלבשת מזעזע?כן שוקו או קפה?שוקו יאמיי וקפה רק נס שמש או ירח? ירח חם או קר?קר חולצה או גופיה?גופיה מחשב או טלוויזיה?מחשב טלפון או פלאפון?פלא ללכת לישון או להתעורר?לישון לילה או יום?לילה חושך או אור?חושך טיול בארך או בחו"ל?חו"ל ים או ברכה? ים ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה?נאדה

M c F l y

New member
פאק

לא שרשרתי למקום הנכון.. לא לזעום עליי זה היה בטעות

PunK RocK 1o1

New member
זה בסדר..

גם לי זה קורה כשמנצל"שים.. אני לאפעמים משרשרת להודעה הראשית..
ולפחות את מבינה איך משרשרים עכשיו..

למעלה