../images/Emo172.gifעונהההההה../images/Emo172.gif ../images/Emo80.gif
אתם טובים בלימודים? יכול להיות בהרבה יותר טוב.... בעעע
איך קוראים למורה? נורית- המורה הכי שולטת בארץ!
אוהבים לאכול? מאודדדדד
רזים או שמנים? רזה.... מה אתם לובשים עכשיו? חולצה ומכנסיים....
אוהבים להתקלח? מאוד! אוהבים לישון? מאוד!
מה התחביב שלכם? לשמוע מוזיקה, חברות, לצייר, קניות וכו'
יש לכם כתב יפה? הרבה אומרים לי שכן.... ואני גם אוהבת אותו.... אוהבים שאלונים? אמממ כן....
מתי בכית בפעם האחרונה? לפני כמה ימים....
בגלל מה? סתם בגלל בעיה אישית....
מול מי? חברות שלי יש לכם חיה בבית? נופ מה השם שלה(אם יש לכם)? האם את יודעת לצייר כיבשה? חחחח כן....
מהו נושא השיחה השנוא עליך? בצפר וציונים.... זה מעיק!
תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט.: אצבעות לא ארוכות מידי ולא קצרות מידי ציפורניים גזורות והאצבעות לא רזות מידי ולא שמנות מידי....
איזו סוג מוזיקה היא החביבה עליכם? פאנק
האם אתם מכירים מישהו/י בשם "דניאל"? חחחחח כן.... אם כן, ספרו מעט עליו. סתם בת דודה שלי.... לא משו מיוחד....
יש לכם חתול? נופ מה צבעו? האם אתם נהננים מהארוחות המשפחתיות? רוב הפעמים כן.... כתבתם אי פעם שיר? ניסיתי.... בלעכס
פורסם/למגירה? לא זה ולא זה.... אתם אוהבת את הצחוק שלך? חחחחחח כן!
ואת הריח? אמממ כן.... הרית איי פעם/חשבת שהרית? לאאא
האם הייתם רואה עצמכם כמישהו בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? אמממ נראה לי שכן....
האם אתם אנשים הרואים את עצמכם כטובים במערכות יחסים ארוכת טווח? אמממ כן.... במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? בערך.... אנחנו מתווכחים המון! אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? כן....
מהו דעתכם על הצבע כתום? הצבע הכי מדהים בעולם!
אתם מדברים הרבה בטלפון? חחחחחח כן....
האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? הרוב בעיר שלי.... האם אתם חיים את חייכם בחיפוש אחרי אהבת אמת? לא.... כשהיא תגיע אז היא תגיע.... האם אתם מאמינים באהבת אמת? ברור!
מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? שיהיה טוב.... כי אם מאמינים שיהיה טוב אז יהיה טוב! מה המוטו שלכם בחיים? לנצל כל רגע בחיים כי החיים קצרים! אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) לא! חס וחלילה! האם אתם צלמים חובבנים? כן... אני אוהבת לצלם.... האם אתם נמשכים לאנשים שיש בהם מוזריות? לא נראה לי.... אבל גם יש מצב שכן....
בוכים בשירים? נופ אוהבים את החדר שלכם? מאוד!
אוהבים את ההורים? הכי בעולם!
מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול מישפחתי? לפני בערך חודש וחצי.... את מי אתם הכי שונאים? אנשים שעושים רע לאנשים אחרים בכוונה....
והכי הכי אוהבים? את כל האנשים שיקרים לי!
חבר\ה יש? לא כרגע.... אתם מאוהבים במישו? לא.... רמקול ומצלמת אינטרנט יש? לא.... בעעע קראתם את סידרת הספרים סודות נעורים? (אגב.. סידרה מהממת של חני נחמיאס..) רק ת'ספר הראשון.... הארי פוטר... מחכים לשישי? כן.... בטח! רק לזה אני מחכה כל השנה.... פחחחח
אתם כותבים בעט או עיפרון? עיפרון מכני.... יותר נוח לי.... התקופה המאושרת בחיכים: יסודי,חטיבה או תיכון? בתיכון....
מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? יום שני.... בעעע
יש לכם חדר לבד? אכן!
אתם חושבים שאתם חברים טובים? אמממ נראה לי שכן.... אתם חושבים שאתם מציקנים ונידבקים? נופ אתם אוהבים מסיבות? לא ממש אוהבים את יום שישי? אכן ואת שבת? אכן אוהבים את המורה? מאודדדד! הכי שולטת בארץ!
את בית ספר? יש ימים שכן ויש ימים שלא!
את הדודות? אכן מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים?? גרפיקאית
אתם לומדים ערבית? לא יש לכם מורה מעפנה? לא גם לכם יש מורה שמתלבשת מזעזע? חחחחחח כןןןןן!
שוקו או קפה? שוקו
שמש או ירח? שמש
חם או קר? תלוי במצב רוח חולצה או גופיה? חולצה מחשב או טלוויזיה? שניהם!
טלפון או פלאפון? פלאפון
ללכת לישון או להתעורר? ללכת לישון..... חחחח
לילה או יום? יום
חושך או אור? אור
טיול בארך או בחו"ל? בחו"ל
ים או ברכה? ברכה ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? אמממ לאכול.... חחחח