שלום, אני חדשה |4u|

../images/Emo172.gif שלום, אני חדשה |4u|

אני קוראת כאן כבר כמה זמן, ונהנית מאוד מהדיונים והשרשורים, אז החלטתי להצטרף באופן פורמלי
. למי שלא מכיר אותי מפורומים אחרים, אז אני זוהרה, בת 32 וחצי, נשואה, גרה ברמת גן, ואמא לתאומים, בן ובת בני כמעט ארבעה חודשים. אני עובדת בחברת היי טק כיועצת ארגונית וחוזרת בעוד כשבוע לעבודה. לקח לי הרבה זמן להגיע לסטטוס הזה של "אמא לשניים", דרך ארוכה ומאבק קשה בטבע. הם נולדו אחרי הריון קשה שהגיע אחרי 10 הפריות ושני אובדני הריון קשים. זה לקח יותר מחמש שנים, אבל עכשיו זה מאחורינו. הנה סיפור ההריון ולידה למי שמתעניינת. חשבתי, שעכשיו כשאני חוזרת לעבודה, אני צריכה לחשוב גם על עצמי. החודשיים הראשונים איתם בבית היו מאוד אינטנסיביים
,אבל מזה כחודש וקצת יש לנו מטפלת, כך שיש לי קצת זמן לעצמי. אני שמחה לחזור לעבודה, אם כי קצת חוששת איך ומה יהיה. זה לא שאני לא סומכת על המטפלת, אני פשוט לא יודעת איך זה יהיה לעבוד בשתי משרות (בית+עבודה) והאם בכלל יישאר לי קצת זמן לעצמי, לחברות שלי, לתחביבים שלי וכו'. יצא קצת מבולבל, אבל זו טיבה של התחלה חדשה. אני מקווה להשתלב, ולהנות מהפורום ומהדיונים בו. וחג ביכורים שמח (השנה, החג הזה מלא משמעות, כי סוף סוף גם לי יש ביכורים).

מאוד שמחה לראות אותך כאן

ברוכה הבאה! קראתי את הסיפור שלך מייד לאחר הלידה ומאוד התרגשתי, בלשון המעטה. אני מרגישה שאין לי זכות להגיד לאם לתאומים איך יראו חייה מכאן ואילך (בתור אם לאחת), אבל יש לי הרגשה שמוטיב האינטנסיביות לא יעלם...

sipor

New member
ראשית ברוכה הבאה...

החששות ברורים, אבל אני מניחה שהתשובה תהיה בעוד מספר שבועות שתראי איך את מסתדרת. הצעה שלי קחי יום ביומו בלי להחליט החלטות ארוכות טווח. תאומים זה הרבה עבודה, אבל טוב גם לצאת קצת מהבית.. לאט לאט הם ילמדו ללכת לישון יחסית מוקדם ואז יהיו לך כמה שעות עם עצמך או עם אישך.. בכל מקרה. עזרה אפשר לקנות קצת כדי לצאת קצת עם חברות. לעולם המצב לא יחזור למה שהיה פעם, הרי עכשיו יש לך תאומים קטנים וזקוקים לך כל כך . מקווה שישאר לך זמן קצת לעצמך וגם לחברות בסופו של דבר, אבל נראה לי שהוא באמת יהיה קצת.. כי בחיים כאלו אינטנסיבים סביר להניח שבשעות שיהיה לך זמן תעדיפי לישון...

ו שתי

New member
ברוכה הבאה וחגשמח

מבינה את החששות, אבל לצערי אין לי תובנות מבריקות בנושא, כי אני (עדיין, רב הזמן) בבית. מחה לקרוא שהספקת להתאושש קצת מההריון והלידה. שהחזרה לעבודה תעבור בקלילות, ואם יורשה לי לצטט את קרובת משפחתי, אם לשניים ובעלת תפקיד בכיר באסם: "היתרון בחזרה לעבודה, שיש לך את חמש הדקות שלך, לשתות את הקפה טרי וחם"

נונינקה

New member
ברוכה המצטרפת.

התרגשתי לקרוא שלא הרמת ידיים ושיש לך תאומים. קטונתי מלתת עצות. יש לי תינוקי אחד ואני גם עובדת וגם לומדת ולפעמים זה נראה בלתי אפשרי, אבל עם עזרה (מרובה יש לציין)צולחים הכל. החזרה לעבודה עשתה לי טוב ואני לא מצטערת גם אם החופשה הייתה קצרה מדי. את תראי שעם הזמן הדברים יסתדרו.

עמית@

New member
שלום שלום ../images/Emo13.gif

נעים מאוד, אנחנו מכירות מהיכן שהוא?

מעיןבר

New member
ברוכה הבאה שלינו ../images/Emo140.gif

אני בטוחה שתגלי כאן כמה פנים מוכרים

rona25

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo180.gif../images/Emo175.gif../images/Emo172.gif

נשמע שעברת חתיכת דרך להגיע למנוחה ונחלה, עכשיו צריך לנוח כמה שניים (תאומים זה כ"כ מעייף אבל כיף!)... לגבי חזרה לעבודה, תראי שיהיה קשה בהתחלה ותמותי מגעגועים אבל זה גם כיף לשוב ולקבל את ה"עצמי" שלך חזרה עם הזמן ואם אני מבינה נכון יש לך גם תפקיד מאוד בכיר ומאתגר??? שיהיה לך בהצלחה ותעדכני אותנו איך הולך

מעין26

New member
ברוכה הבאה, קראתי והתרגשתי מאוד

מסיפורך, הייתי בעבר גם בפורום של פוריות וזוכרת אותך משם, קראתי את הסיפור ונזכרתי איך זה היה פעם(משום מה שכחתי מהר את הקשיים שהיו לי להיכנס להריון), הסיפור מרגש כל כך. שמחה לשמוע שאתם חובקים תאומים והם כבר בני 4 חודשים. מאחלת לך חזרה נעימה וקלה לעבודה וכמובן ברוכה הבאה.

ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

איזה סיפור מרגש! לגבי חזרה לעבודה, זה באמת כניסה למצב חדש. וכמו מצבים חדשים אחרים - גם אליו מתרגלים ואחרי זה שוכחים איך היה קודם... מסירה את הכובע בפני כל מי שמגדלת תאומים (אני תאומה בעצמי ועשינו את המוות להורים שלי...). חג שמח לך ותרגישי ב
!

lcילנה

New member
מנצלת את ההזדמנות להצטרף מחדש

פעם, מזמן כשעוד הייתי לחוצה (ואני עדיין צפונית
) הצטרפתי לפורום המקסים שלכן. חזרתי לעבודה והתמעט הזמן ולמרות שהמשכתי להציץ כסמויה לא יצא לכתוב הרבה. לאחרונה קצת הצטערתי על זה והחלטתי שזה הזמן להציג את עצמי שנית. אני אילנה (מפתיע מאוד), בת 30 (
) אמא של שקד בן שנה וכמעט שלושה חודשים. במקצועי אני עמית מחקר במעבדה לביולוגיה מולקולרית לאחר שלאחרונה סיימתי את הדוקטורט שלי בתחום. נעים להכיר.

למעלה