חג שמח לבנות 1238

../images/Emo172.gif../images/Emo158.gif../images/Emo27.gifחג שמח לבנות 1238../images/Emo37.gif

חג שבועות שמח לפורום הכי סקסי ביקום
תמשיכו להיות מדהימות כמו שאתן, ולא להגזים עם מאכלי שבועות למינהם אחרת איך דני ישים עלינו ?
אוהבת אתכן !

Serena16

New member
עוד מישהי פה הייתה בארוחת שבועות?../images/Emo6.gif

לא ידעתי שיש כזה דבר בכלל
חג שבועות שמח לכולכן

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifכן אני! היו כל מיני

דברים מגבינה וחלביים וזה.. עשינו אצל דודה שלי, אני אכלתי פיצה, בורקס ואבטיח ולקינוח גלידת שוקולד
היה נחמד

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif ממ אני סגרתי חג בבסיס.. ../images/Emo3.gif

סתם היה נחמד ועבר מהר מקווה שהיה חג שמח

rachel malasa

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo206.gif../images/Emo207.gif../images/Emo206.gif בנות כנסו!

נכון בפייסבוק.. אלו שפירסמו פה לא מזמן על 'דני פוינטר' אז הם שולחים לכל המנויים שלהם כל מיני דברים כאלה.. רקעים וכו' במייל.. אז הפפעם הם שולחים מגה מיקס של מקפליי ועוד משו נראה לי.. מי שרוצה הרשמה אצלם בעמוד פיססבוק *ד"א, לא באתי לפרסם את המגזין.. פשוט רציתי ליידע כאן אנשים למקרה שתתעניינו.. :) חג שמח וסורי שנצל"שתי כאן, פשוט לא ידעתי איפה עוד כדי שתשימו לב.. האפי שבועות!!!

rachel malasa

New member
אוקיי, סורי

תגובה מוזגמת כשאני מסתכלת על זה עכשיו חחחח XDDDD שוב סורי על הניצלוש .. ושמעתי את הטרק.. נחמד.. די חובבני, חחחח אני מרגישה כמו מישהי בעלת פיצול אישיות! חחחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo207.gifמה לא בסדר בתמונה הזאת../images/Emo35.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה אדיר
SO CREEPY!!! *לקוח מהטאמבלר של טום. אגב, למישהי פה יש טאמבלר?? זה הדבר הכי ממכר בעולם
*

Serena16

New member
אמאלה!

דני בתור טום ודאגי בתור הארי נראים סתומים לגמרי
ארבעתם בעצם לא מציאה גדולה ככה
ולא. הסבירו לי כ"כ הרבה פעמים ועדיין לא הבנתי מה זה

חחחח האמת שגמאני אף פעם לא הבנתי כשהסבירו לי

אז פשוט נכנסתי וניסיתי לבד
בתכלס זה כמו טוויטר בדיוק, רק שבמקום סטטוסים של "מה אני עושה עכשיו", הדבר המרכזי כאן הוא שיתוף תמונות ומחשבות...(זה נשמע מפגר שמגדירים את זה ככה
) כל אחד עוקב אחרי כמה אנשים שהוא רוצה, וגם לך יש אנשים שעוקבים אחרייך. (FOLLOWERS) אם אני נכנסת נגיד לבלוג שלך ורואה תמונה שאהבתי אני יכולה לעשות לה REBLOG (כמו RETWEET בטוויטר) ואז התמונה תפורסם גם בבלוג שלי. אבל באותה מידה אפשר גם להעלות דברים מהמחשב או סתם להעלות טקסט כמו " I LOVE MCFLY " חחח
הסבר יותר ברור? ^^

Serena16

New member
האמת שזה היה הסבר ברור מאוד ../images/Emo6.gif

גם בטוויטר אני לא מבינה גדולה, רק פייסבוק היה לי טוב וגם ממנו נמאס לי בסוף

חחחח יאי D:

טוב אז לפי איך שזה נשמע את לא בדיוק הבנאדם של רשתות חברתיות
העיקר שתישארי בפורומים חחח

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif חחח ג'יזס! ../images/Emo6.gif מגניב וקריפי בו זמנית

RockinKeren