- העדכון השבועי...

King Of Kromags

New member
../images/Emo172.gif../images/Emo171.gif - העדכון השבועי...

דבר ראשון, חג שבועות שמח לכו-לם. תהנו מהחג ובעיקר מהחופש. דבר שני, המון המון מזל טוב לניצן (
), ליום הולדתה.
ועכשיו, לעדכון...
תחרות בפורום בקרוב, תחל תחרות (עם פרסים, כמובן) בפורום. משך התחרות יהיה כחודש, מלבד התחרות הראשונה שתערך מאמצע החודש הזה (כמובן, עדיין שום דבר עוד לא נקבע לגמרי, והכל ניתן לשינוי). כל כמה ימים תהיה תחרות באתר שנבנה במיוחד וכל מי שפותר חידה מקבל 5 נקודות לנקודות החודשיות המצטברות. בסוף כל חודש, יחולק פרס למקום הראשון (תודות להנהלת תפוז). לחץ כאן כדי להגיע לשרשור המקורי בנושא.
גולשים בזמן, פעם אחרונה. כידוע לכם, אנו נמצאים באמצע העונה החמישית בערוץ הילדים. אם אתם רוצים לראות שוב את העונות הראשונות ואין לכם אותן מוקלטות, זה מאוד חבל. שלחנו אי-מייל לדגנית, האחראית על לוח השידורים בערוץ הילדים ונאמר לנו שהשידרוים האלו הם האחרונים והסדרה לא תשודר שוב. אנחנו לא יודעים אם בכלל, או רק בערוץ הילדים, אבל רק שתדעו.
פינת המחמאה הקטנה והפעם, לחבר הפורום "ברינסלי", על התשובה הנהדרת לשאלה:"פספסתי המון פרקים של העונה החדשה בגולשים בזמן ואני ממש לא יודעת מה קורה שם.. לאן נעלם קווין? לאן נעלם אחיו? מי החברה החדשים שהצטרפו לגלישה? ומה קרה להיא שהצטרפה בהתחלה לגלישה?". מאחר והתשובה הייתה מפורטת, היא נכנסה למאמרים. כן, יש לנו מאמר.
אני אנצל ת'רגע ואוסיף שאתם מוזמנים להוסיף מאמרים לסדרה. כניסה למאמר.
קצת סטטיסטיקות... -הצביעו בסקר כבר 88 אנשים. -יש לנו 7 דפים פעילים. -הפורום פתוח כבר שבועיים ויום. -מאמר אחד ושתי גלריות. -לוח ימי הולדת (מי שלא נרשם, זה הזמן!).
הפרופסור ארטורו לא מת! "בראיון שנערך עם כוכב הסדרה קְלִיבֵנְט דֶרִיקְס (רמברנדט) ומובא באתר Earth Prime המוקדש לסדרה, קליבנט חולק עם המראיין את הסוד השמור של כותבי הסדרה, ומצהיר בוודאות שבפרק המדובר מהעונה השנייה, "תסמונת גלישה פוסט-טראומתית" (העולם דמוי-הבית), החבורה לקחה את ארטורו הלא-נכון, אותו חוטף מנוול שרצה להציג את הגלישה כפרי המצאתו. כך שארטורו האמיתי, האחד והיחיד, עודנו כפי הנראה חי וקיים בעולם ה"גולדן-גייט" הכחול!" נלקח מתוך השרשור הזה.
בסך הכל, עבר עלינו שבוע נפלא בפורום. בלי מחיקות וחסימות, בלי צעקות, ריבים וכעסים מיותרים. אנחנו מקווים שזה ימשיך כך תמיד. סופשבוע רגוע וחג שמח.
נדב ויינר [email protected] ICQ: 150736676
ניצן כהן [email protected] ICQ: 103032538

Witchcraft Girl

New member
ברור שאנחנו קוראים!!!

(אני לפחות) זה מגניב בהחלט, העידכון השבועי!!!

rocket

New member
אגב,

יש לי וידוי לגבי הקטע של "הארטורו הלא נכון" .... אני כל כך הייתי במתח האם זה הנכון או הלא נכון שאני צפיתי בקע הסופי בוידאו על slow motion כדי לתפוס מי מהם מי ....

rocket

New member
האמת...

אם הארטורו שהיה נעול במחסן הוא האמיתי אז הזה שהם לקחו אכן מזוייף. אבל כל פעם מחדש קשה לי לדעת האם באמת היה זה ארטורו האמיתי נעול או שהוא באמת הצליח להשתחרר וקשר את הכפיל שלו אני מנחה שבכל זאת התעלומה תישאר תעלומה. =(

למעלה