עדכונים--עדכונים

KaRiNushit

New member
../images/Emo172.gif../images/Emo171.gifעדכונים--עדכונים../images/Emo171.gif../images/Emo172.gif

טוב אז הגענו לעדכון הראשון של הפורום והפעם - ברוח
שבועות
אפילו שאני לא מנהלת כאן בפורום רק רציתי להודיע כמה דברים:
טוב אז דבר ראשון יש את הגלריות הולכות להתווסף עוד כמה תיקיות לגלריות, ואני הולכת להוסיף להם את התמונות המתאימות, הן פשוט עדיין לא עלו, אז תיכנסו מדי פעם כדי לבדוק.
ולרוח החג, הבאתי לכם את הקליפ המדהים "Air hostess" להורדה.
כל מה שאתם צריכים לעשות זה פשוט ללחוץ כאן!

SShiRaS

New member
הממ ...

הוספתי בעצמי כמה תמונות לגלריה נוסיף אח"כ עוד.. די קשה כשיש מעל ל1500 תמונות של באסטד על המחשב... חחח בכל מקרה סחטיין על הלינק למרות שהיה לי את הקליפ ממתי שהוא יצא בערך חח אבל כל הכבוד!

13usted

New member
תודה!!!../images/Emo153.gif

יש למישהי את הוז דיויד????עוד לא ראיתי את הקליפ...

DawnR

New member
לי יש....

יש לי את כל הקליפים למי שרוצה- דרך המסנג'ר\אייסיקיו... יש אותם באחד השרשורים... שחר.

KaRiNushit

New member
../images/Emo172.gif../images/Emo171.gifתודה רבה../images/Emo70.gif../images/Emo171.gif../images/Emo172.gif

ממש לא ציפיתי לתגובות כאלה מפרגנות (טוב האמת היא שלא ציפיתי תלגובות בכלל...), וממש תודה! אני ניחשתי שלכולכם יש את הקליפ אבל בכל מקרה, למי שלא היה... ובקשר לקליפ השני אין לי אותו אפילו שהוא אחד השירים האהובים עליי אבל אני אנסה למצוא לך אותו... טוב לילה טוב פרשתי לראות גיא פינססס

lovecrime

New member
אם כבר גיא פינס...

איזה מצחיק היה? הוא כזה מופרע...יואו כמה צחקתי...

DesertRose7

New member
היה לי משעמם היום!

אז הוספתי מ2 עמודים וקצת.. ל5 עמודים מלאים!! ממש שעמם לי!

MolsBolsRules

New member
את גדולה!!!תודה על העידכון

ואני כבר פותחת לכן עוד תיקיות לתמונות שיהיה יותר נוח

KaRiNushit

New member
../images/Emo171.gifטוב אז...../images/Emo171.gif

טוב העלתי את כל התמונות לתיקיות שפתחת לי ותודה רבה... יש לי עוד תמונות יותר חדשות ובאיכות הרבה יותר טובה והגודל הרבה יותר גדול כמובן אבל לא נראה לי שיהיה לך כוח לפתוח לי עוד גלריות...

למעלה