הופעה משותפת עם עברי לידר המשגב אהלן לכולם. משהו הולך להופעה במשגב? אני כבר קניתי זוג כרטיסים
S shay61 New member 18/5/04 #1 הופעה משותפת עם עברי לידר המשגב אהלן לכולם. משהו הולך להופעה במשגב? אני כבר קניתי זוג כרטיסים
G Golden apple New member 21/5/04 #4 ../images/Emo73.gif ../images/Emo50.gif כרטיסים חינם לפסטיבל משגב >>>כאן<<<
D darksideonline New member 23/5/04 #6 ריטה מדברת אצל דידי לקראת ההופעה שלה בשבועות, הייתי בטוח שמישהו ירשום את זה לפניי
Y yoramor11 New member 24/5/04 #10 ריטה - פסטיבל משגב, יום שישי לכל החברים, סוף סוף אני יוכל לפגוש אתכם ולהכיר את הפנים שמאחורי המילים, אז מי שיגיע להופעה במשגב אני אשמח לפגוש אותו. להתראות ושבועות שמח לכולכם.
ריטה - פסטיבל משגב, יום שישי לכל החברים, סוף סוף אני יוכל לפגוש אתכם ולהכיר את הפנים שמאחורי המילים, אז מי שיגיע להופעה במשגב אני אשמח לפגוש אותו. להתראות ושבועות שמח לכולכם.
S sharonyle New member 25/5/04 #17 מדברת על פסטיבל משגב...... היא עכשיו בגלי צה"ל, מדברת על ההופעה שתהיה עם עברי....
D dori9 New member 27/5/04 #24 ב:22:00 בגלגלצ ריטה תתראיין בגלגלצ לגבי ההופעה במשגב ויכול להיות ש"רגע פרטי" מכוכב נולד יצא כסינגל? שמעתי את זה הצהריים בגלגלצ.
ב:22:00 בגלגלצ ריטה תתראיין בגלגלצ לגבי ההופעה במשגב ויכול להיות ש"רגע פרטי" מכוכב נולד יצא כסינגל? שמעתי את זה הצהריים בגלגלצ.
T The Juck New member 28/5/04 #30 ../images/Emo19.gifלכל אלה ששלחו לי מסרים בקשר ל.. הנחות להופעה של ריטה מחר בפסטיבל משגב, קיימת הנחה לחברי ישראכרט: 50 ש"ח הנחה תמורת 260 כוכבים (הנחה מ-150 ש"ח= מחיר רגיל) הנה הפרטים המלאים להזמנות >
../images/Emo19.gifלכל אלה ששלחו לי מסרים בקשר ל.. הנחות להופעה של ריטה מחר בפסטיבל משגב, קיימת הנחה לחברי ישראכרט: 50 ש"ח הנחה תמורת 260 כוכבים (הנחה מ-150 ש"ח= מחיר רגיל) הנה הפרטים המלאים להזמנות >
T The Juck New member 29/5/04 #31 ../images/Emo19.gifדווח ממשגב../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif שמעתי חלק מההופעה בפלא דרך המרגלים הנאמנים שלי שם ועברי עלה לפני חצי שעה ככה לשיר עם ריטה את סינדרלה רוקפלה ובמקום ההפסקה עברי שר בינתיים את הכוס הכחולה..... הביצוע של רוקפלה היה יפה עם הפסנתר בלבד ... ואם שמעתי נכון היא נתנה ביצוע אנפלגד לערב כחול עמוק
../images/Emo19.gifדווח ממשגב../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif שמעתי חלק מההופעה בפלא דרך המרגלים הנאמנים שלי שם ועברי עלה לפני חצי שעה ככה לשיר עם ריטה את סינדרלה רוקפלה ובמקום ההפסקה עברי שר בינתיים את הכוס הכחולה..... הביצוע של רוקפלה היה יפה עם הפסנתר בלבד ... ואם שמעתי נכון היא נתנה ביצוע אנפלגד לערב כחול עמוק
D d a n d o s h 10 New member 24/5/04 #12 ../images/Emo4.gif הייתי אמורה לבוא אבל בסוף זה לא יסתדג לי... לא נורא בפעם הבאה...
T The Juck New member 29/5/04 #32 ../images/Emo19.gifשווח מאחת שגם שמעה מהפלא > כמובן שגם שרו את בוא.....
T The Juck New member 27/5/04 #26 ../images/Emo19.gif../images/Emo51.gif ו...... יש מישהו שיכול להקליט למחשב?
D dori9 New member 27/5/04 #29 סיוון, אני שיקרתי לך פעם????../images/Emo9.gif ויקיר, נראה לי שזה דווקא מעלה את הסיכוי שזה יכלל בדיסק. הבעיה- שאחת הזמרות שם די זייפה (ובאמת נופתה באותה תוכנית)
סיוון, אני שיקרתי לך פעם????../images/Emo9.gif ויקיר, נראה לי שזה דווקא מעלה את הסיכוי שזה יכלל בדיסק. הבעיה- שאחת הזמרות שם די זייפה (ובאמת נופתה באותה תוכנית)