סופשבוע פרוע

little WhiSper

New member
../images/Emo172.gif../images/Emo173.gifסופשבוע פרוע../images/Emo173.gif../images/Emo172.gif

שבוע שעבר: שיר השבוע של HIM : שיר השבוע כללי: להקת\אמן השבוע: אלבום השבוע: אדם שעשה לכם את השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: מאכל השבוע: משהו חדש השבוע?: ציטוט שמאפיין את השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע: משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה: אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: שיר שפתחתם איתו את השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: ו...תמונת השבוע!

5ifi

New member
עוד-מעט-חג-שמח!!!

שבוע שעבר: שיר השבוע של HIM : אה........ ביטרסוויט. (זה עם לאורי ואפוקליפטיקה, כאילו?) שיר השבוע כללי: cancer- MCR להקת\אמן השבוע: MCR אלבום השבוע: none אדם שעשה לכם את השבוע: מועעע וויזלי. משהו טוב שקרה השבוע: הכל! (+ השווצה): קיבלתי 93 במתכונת בהיסטוריה- ייאיי מי!!! משהו רע שקרה השבוע: כלום, כן ירבו. מאכל השבוע: גלידה טריפל שוקולד- מוש-למת. משהו חדש השבוע?: ספרים!!! שומרת אחותי (ג'סי לשלטון!!) והפרינצ'יפסה. ציטוט שמאפיין את השבוע: "ניצחתי את הביצ'ז מהכיתה השנייה!!" ציטוט שעשה לכם את השבוע: "ניצחתי את הביצ'ז מהכיתה השנייה!!!" לינק/אתר השבוע: אין. סרט/סדרה/ספר השבוע: שר הטבעות/-/ הפרינצ'יפסה. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: נייניי נייניינייניי סוכריות עליי. אמאלה. עוד שבעה שבועות אני מסיימת י"ב. שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע: חג שמח! משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: בגרות באנגלית. יואווווו משהו שאתם מקווים שיקרה: שיהיה נושא נורמלי בחיבור באנגלית. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: לא בוחני בגרות. בטוח. שיר שפתחתם איתו את השבוע: fix you- coldplay סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: לומדלומדלומד. ו...תמונת השבוע!

5ifi

New member
ותמונה...

וילה והחתיך של נגטיב בגודל נמלה...

RockStar2

New member
גוד! הוא ניראה כמו בחורה P:

חחחחחחחחחחחחחחח,טוב עכשיו לפחות אני לא מקנאת D:

FFTL

New member
חג שמח!:]

שבוע שעבר: שיר השבוע של HIM :
שיר השבוע כללי: הירו - ניקלבאק...ועוד כמה של אהוד בנאי. :] להקת\אמן השבוע: ניקלבאק, סית'ר, אהוד בנאי. :) אלבום השבוע:
אדם שעשה לכם את השבוע: פיצ שלי:) משהו טוב שקרה השבוע: עבודה עברית, לילות שכאלה:], יומולדת. משהו רע שקרה השבוע: וויכוחים. >: מאכל השבוע: אבטיח...>< משהו חדש השבוע?:
ציטוט שמאפיין את השבוע:
ציטוט שעשה לכם את השבוע:
לינק/אתר השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע:
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:

RockStar2

New member
חג שמח :)

שבוע שעבר: שיר השבוע של And Love Said No :HIM שיר השבוע הכללי:McFLY - that Girl להקת השבוע:McFLY אלבום השבוע:wonderland :) אדם שעשה לכם את השבוע:וואו.....ירון! משהו טוב שקרה השבוע:דיברתי עם ירון הוא נגע בי והסביר לי על הצפרדע~!!!!(עזבו זה חלק מהסטיות שלי) *חולמת על ירון* משהו רע שקרה השבוע:לא היה שומדבר רע תודה לאל D: מאכל השבוע:ההמבורגר של המסעדה מוסז,טעים! משהו חדש השבוע:ממממ...כלום בנתיים XD ציטוט שמאפיין את השבוע:"I Can't stop,I can't stop loving HIM" מהשיר של מקפליי,Sorry's not good enough ציטוט שעשה לי את השבוע:"הצפרדע קופצת לבאר,יוצאת ממנה מקיפה את העץ וחוזרת לבאר" וואו! אתר השבוע:youtube.com סדרת השבוע:דרייק וג'וש! חחח זה קורע :) סתם עוד משהו שבא לי לספר על השבוע ואין עליו שאלה:בא לי לקנות פוסטר של HIM! אבל בתומר הזה אין! שבוע הבא: משהו שאני מחכה לו השבוע:למכבי צעיר(זקן) :) משהו שאני לא מחכה לו שבוע הבא:למיצ"ב במתמטיקה...עדיין לא עשיתי :O משהו שאני מקווה שיקרה:שיבטלו את האנסינים ואת במבחן בלשון וככה לא יהיו יותר מבחנים D: אדם שרוצים\חושקים\מקווים לראות שבוע הבא:את ירון! שיר שפתחתם איתו את השבוע:McFLY - Transyvlania סתם עוד משהו שבא לי לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:הלוואי שHIM יבואו לארץ!+אבריל ומיי כמיקל רומנס תמונת השבוע:

inbal287

New member
עונה

שבוע שעבר: שיר השבוע של HIM : Bleed Well Sleepwalking past hope שיר השבוע כללי: John Legend - Someday להקת\אמן השבוע: - אלבום השבוע: Love Metal אדם שעשה לכם את השבוע: עינבי
משהו טוב שקרה השבוע: נסעתי לבקר את עינבי בבסיס כי היא קיבלה ריתוק של 21 ונשארה ביומולדת שלה [אתמול], והיה נהדר לראות אותה אחרי חודש וחצי שלא התראינו. אפילו שהייתי צריכה להגיע לסוף העולם שמאלה [הכור]. משהו רע שקרה השבוע: שבוע נורא... מתי אני אפסיק לבכות/להתעצבן/לרצות לעוף מכאן וכו'? יש לי יותר מדי בלאגן על הראש, ואני כ"כ לא טובה בהתמודדות. מאכל השבוע: עוגת גבינה, פשטידות ובעצם כל הארוחת חג. משהו חדש השבוע?: בגדים ותיק ונעליים וסיכות ושרשרת וספרים
ציטוט שמאפיין את השבוע: "את לא מרגישה טוב?"
ציטוט שעשה לכם את השבוע: - לינק/אתר השבוע: באופן מפתיע, תפוז סרט/סדרה/ספר השבוע: הארי פוטר 5/-/מוזיקה שקולה סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: אדווה, אני אוהבת אותך
שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע: סופ"ש
. כמה נורא זה לחיות מסופ"ש לסופ"ש... משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: סוגרת לילה [מחר
] משהו שאתם מקווים שיקרה: כל דבר שישחרר אותי מההרגשה שאני נמצאת בה אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: עינבי, תרצה... כ"כ אבל
שיר שפתחתם איתו את השבוע: עזבו, לא פתחתי את השבוע סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:

למעלה