גבינה לבנה 5% או 9%, מיונז, חרדל, פפריקה מתוקה, טיפה של פפריקה חריפה, מלח, פלפל שחור, בצל קצוץ קטן מאוד. מערבבים היטב יחד, טועמים ומאפסנים במקרר. המהדרין מוציאים נןזלים מהגבינה לפי התיבול. מעולה עם לחם בית.
מערבבים חצי קילו גבינה לבנה עם 2 שמנת חמוצה, 1 אינסטנט וניל, 2 סוכר וניל, קצת סוכר (חום), קצת וניל. מערבבים היטב. שמים בתבנית ביסקויטים, על זה את תערובת הגבינה, על זה עוד סיקויטים ומעל קצפת מתוקה. לקצפת מתוקה ניתן להוסיף דברים או לצפות אותה בשוקולד.