אני רק שאלה...

בובה232

New member
שלוםם לכם..יש לי שאלה

מישו יודע אם יהיה אפשר להשיג תסינגל של קארי בארץ? זה חשובבבבב!

טלולית1

New member
שאלה!!

היי לכולם! יש לי שאלה ואני אשמח אם מישו יוכל לתת לי תשובה: באיזה שהוא פרק קונסטנטין שיר שר שקוראים לו hard to handle מישו יודע מי שר אותו במקור ואיפה אני יכולה למצוא את המילים שלו? תודה

Juliann

New member
היום בערוץ 33? מה היה?.......

היה את הגמר??????? או התוצאות של הגמר?.............

Deanb

New member
וידאוס של בו

למי שיש, בבקשה שלחו לי במסר קישור או הודעה עם הקובץ WITHIN A DREAM שבו ביצע בשלושת הסופיים. תודה רבה!

sarad24

New member
רנדי ג'קסון זה אח של מייקל?

ומה התפקיד שלו? מפיק מוזיקלי?

ששוניקו

New member
מישהו יודע אם שרו בעונה כל-שהיא

את crazy little thing called love? ואם כן אז מי ובאיזו עונה וכמובן איך היה הביצוע?

השיר במקור ../images/Emo140.gif

הוא של ה BLACK CROWES ואלה הליריקס שלו:Baby here I am I'm the man on the scene I can give you what you want But you gotta' come home with me I have got some good old lovin' And I got some more in store When I get through throwin' it on you You gotta' come back for more (Chorus) Boys and things that come by the dozen That ain't nothin' but drugstore lovin' Hey little thing let me light your candle 'Cause mama I'm sure hard to handle, now, Gets around Action speaks louder than words And I'm a man of great experience I know you've got another man But I can love you better than him Take my hand don't be afraid I'm gonna prove every word I say I'm advertising love for free So you can place your ad with me (Chorus) Boys come along a dime by the dozen That ain't nothing but ten cent lovin' Hey little thing let me light your candle 'Cause mama I'm sure hard to handle, now, Gets around (Repeat Verse 1) (Repeat Chorus 1) אה והביצוע של קונסטנטין הרבה יותר טוב מהמקור

whatever4

New member
היה את הגמר....../images/Emo178.gif

ושוב: ההופעות של הטופ3 היו כל כך יותר טובות מההופעות של הגמר. הגמר היה פשוט גרוע
.

darklighter

New member
חחח לא איך הגעת לזה../images/Emo6.gif../images/Emo115.gif

טוב שניהם ג'קסון ורנדי שחור אבל אין קשר ג'קסון זה שם נפוץ... ורנדי הוא מפיק מוסיקלי יש לו חברת תקליטים.

MoGanC

New member
פנטזיה בעונה השלישית

ביצוע היה סביר פלוס מינוס.(משום מה היא שרה את זה בערב ביג בנד <.<)

14מתן

New member
../images/Emo6.gif

אז את "סאמרטיים" אתה בטח ממש אוהב יווו כמה אני שונא את הביצוע הזה גרררררררררררר

SHTRUDIDI

New member
היה ביצוע חביב ביותר

אבל אני קצת משוחדת,היא רק השתפרה מרגע לרגע לדעתי והיא הייתה מדהימה כבר מההתחלה.

למעלה