הסיכום השבועי

linoy7

New member
../images/Emo173.gifהסיכום השבועי../images/Emo70.gif../images/Emo171.gif../images/Emo41.gif

סרט השבוע:
שיר השבוע:
קליפ/סרטון השבוע:
תוכנית השבוע:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר לא טוב שקה השבוע:
ציטוט השבוע:
תכנונים שבוע הבא:
תמונת השבוע:

NITSAN6

New member
מסכמת../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

סרט השבוע:עגבניות ירוקות מטוגנות שיר השבוע:אין קליפ/סרטון השבוע:אין תוכנית השבוע:CSI דבר טוב שקרה השבוע:זכיתי בסרט אחד מהשאלות האלה של ואללה חח דבר לא טוב שקה השבוע:לא יודעת ציטוט השבוע:"המכנס שלי נראה בסדר?" "אתה לא אמור לשאול את זה על החולצה?"
תכנונים שבוע הבא:שבועות במושב
תמונת השבוע:אין

linoy7

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

סרט השבוע:משו של ג'ניפר.. שכחתי איך קוראים לו
נו, הסרט הזה שהיא בהריון ויש לה ידיד הומו
איך קוראים לו?
שיר השבוע: Timbaland - Apologize קליפ/סרטון השבוע: -- תוכנית השבוע: חברים, חשופים דבר טוב שקרה השבוע: -- דבר לא טוב שקרה השבוע: -- ציטוט השבוע: >>> "מי אוהב את אהבת ישראל?" >>> מישהי בכוכב נולד: "אתמול בערב הלכתי לאסוף קקי קקי קקיייייייי" תכנונים לשבוע הבא: בעז"ה
תמונת השבוע: --

Robin Sparkles

New member
וואי השיר מכוכב נולד היה קורע!!

חחח היא באמת חשבה שיעלו אותה שלב? היה גם את השיר עם החתולה שהיה בעונה 2..

linoy7

New member
../images/Emo6.gif אז זהו, שהיא אמרה שהיא בכלל לא רוצה../images/Emo41.gif

להיות זמרת אלא סתם להשמיע את השיר שלה
איזה אנשים הזויים, בחיי

Robin Sparkles

New member
עונה

סרט השבוע: ספייס ג'אם! היה אתמול חח.. שיר השבוע: Kat Deluna Feat. Busta Rhymes -Run The Show קליפ/סרטון השבוע: תוכנית השבוע:איך פגשתי את אמא! דבר טוב שקרה השבוע: לא למדתי בכלל דבר לא טוב שקה השבוע:מורידים את ערוץ MCM Top ציטוט השבוע: יש כמה.. אני: "הכנסתי את החתול והוא התחיל לנבוח" ***** אמא:"של מי הגרביים שעל הכיריים?!" אני:"שלי!" ***** מישהו מי"ב שלא היה בבצפר ביקש שנשאל את המנהלץ השיחה הייתה ככה- תלמידה:"הוא שואל אם הוא צריך לבוא למתכונת החוזרת בתנ"ך ביום חמישי" מנהל שהוא גם מורה לתנ"ך:"יש מתכונת ביום חמישי?" תלמידה:"אממ..כן" מנהל:" שישב בבית" חחח והוא עשה כזאת תנועה מצחיקה עם היד תכנונים שבוע הבא: בגרות בספרות! תמונת השבוע:

linoy7

New member
למה הגרביים שלך היו על הכיריים?../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

ספייס ג'אם
הייתה לנו פעם את הקלטת של הסרט

Robin Sparkles

New member
כי קמתי די מאוחר..

ואחרי שהתארגנתי נשאר לי רק לשתות משהו ולנעול נעליים. כשבאתי לנעול נעליים נזכרתי שלא שתיתי אז בינתיים הלכתי להכין והגרביים עדיין היו בידיים שלי אז פשוט שמתי שם עד שאני אסיים.

RayoDeLuz

New member
עונה

סרט השבוע: נרניה 2 שיר השבוע: אין לי מושג איך קוראים לו אבל מישהי מהשכבה שלי שרה אותו היום בטקס הסיום קליפ/סרטון השבוע: נרניה 1 תוכנית השבוע: אין דבר טוב שקרה השבוע: היום הייתה טקס הסיום!!! ממש כמו בסרטים... עם הכובעים ותלבושת...
דבר לא טוב שקה השבוע: אבא לא היה בטקס
ציטוט השבוע:
"we finally did it" "welcome Grad 08"
"remember the grade 8 camp.. the marshmmallow and the bonfire" "Wait we didn't have one" יש עוד הרבה... בגלל הטקס שבו חבר'ה מהשכבה שלי נשאו נאום על כל 5 השנים שעברו מכיתה ח' ועד היום שקשור בשכבה... תכנונים שבוע הבא: סיום שנת הלימודים ובכלל.. תמונת השבוע: אין​

linoy7

New member
יאאא../images/Emo99.gif את חייבת להעלות תמונה../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

וואי, הזמן עובר כ"כ מהר...

just adiki

New member
עונה..

סרט השבוע:"סקס והעיר הגדולה"-מעולה
. שיר השבוע:bon jovi-i'll be there for you
קליפ/סרטון השבוע:לא היה לי מחשב בשביל זה חח... תוכנית השבוע:למי היה זמן?
היסטוריה..... אם ההי יל זמן זה בטח ההי "חשופים"
. דבר טוב שקרה השבוע:המתכונת בהיסטוריה מאחוריי דבר לא טוב שקה השבוע:המחשב התקלקל [באים לקחת אותו שוב בערב כי הוא לא עובד טוב...] ציטוט השבוע:לא זוכרת עכשיו חח.. תכנונים שבוע הבא:בגרות בספרות!! ביום רביעי!! עוד לא התחלתי ללמוד
אין יל כח לזה.. אבל וואוו, בגרות ראשונה השנה וזהו-אני מסיימת מקצוע ומורחב!. תמונת השבוע:לא יכולה להעלות
... דווקא היתה לי אחת יפה חח

Robin Sparkles

New member
יאא ראית את הסרט!!!

זה סרט שרואים שוב ושוב ושוב (טוב נראה לי שהתשובה ברורה..) גם לי יש בגרות בספרות ובקושי פתחתי את המחברת חח..שיהיה לנו בהצלחה

just adiki

New member
סרט מצחיק!../images/Emo45.gif

יש שם קטעים מעולים...... הוא מאוד מאוד ארוך, היה אפשר לקצץ ממנו קצת [רק לא מזמנה של קים קטרל המעולה!!] אבל בהחלט זה סרט שאני יכולה לראות עוד פעם
.

linoy7

New member
אז הסרט מומלץ? יופי!../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

איכ ספרות
מה לעזאזל חשבתי לעצמי כשנכנסתי למגמה?!
נו טוב, מזל שקיבלתי שכל ועזבתי בתחילת השנה
יאללה, ברביעי מסיימיםםםםםםם
שיהיה לנו בהצלחה

Robin Sparkles

New member
אני גם רציתי להיכנס למגמה

אבל בסוף התחרטתי.. לא מסיימים ללמוד ספרות בי"א?

linoy7

New member
יש בתי ספר שמפצלים ל- 2 יחידות..../images/Emo41.gif

וכל יחידה זו בגרות בפני עצמה

למעלה