התפקדות יוני-צריך לבדוק מי נשאר פה

../images/Emo173.gifהתפקדות יוני-צריך לבדוק מי נשאר פה../images/Emo3.gif

שם: גיל: ישוב\איזור: איסי\מסן: תמונה: למה את מחכה הכי החודש? מסר לאומה: הימור שלכם-באיזה תאריך תעלה העונה החדשה בארץ?

מתפקדת! ../images/Emo57.gif

שם:נוגה גיל:13 ישוב\איזור:מרכז הארץ איסי\מסן:מסן- [email protected] תמונה: שלי? לאא.. אינלי כוח למה את מחכה הכי החודש? לחופש הגדול! ולטיול למצדה! ולטיול לשדה בוקר! ולחופש הגדול! מסר לאומה: שאלה חופרת.. אינלי חשק לענות עליה כרגע... הימור שלכם-באיזה תאריך תעלה העונה החדשה בארץ?מאיפה לי? אולי ה-26.5

NP16

New member
תמיד פה.

שם:נדב גיל:וירוס. [אל תנסו להבין] ישוב\איזור: מרכז איסי\מסן: במסר תמונה: למה את מחכה הכי החודש? לעונה השמינית? ייתכן? :O לבגרויות?
מסר לאומה: כסף זה חשוב הימור שלכם-באיזה תאריך תעלה העונה החדשה בארץ? האמ..נלך על 19 ביוני . למרות שכנראה 26

iqiqiq

New member
עונה

שם:דניאל גיל:17 (ב-20 לחודש) ישוב\איזור:חולון איסי\מסן:אין תמונה: ===> למה את מחכה הכי החודש?-ליומולדת שלי ולבגרויות חחח סתם מסר לאומה: ?????. הימור שלכם-באיזה תאריך תעלה העונה החדשה בארץ? אממ נראה לי ב-25

JoNy Boi

New member
אני פה..

שם: ג'וני גיל: 15 וחצי ישוב\איזור: מרכז.. (עיר אני מגלה רק לנוגה XD) איסי\מסן: [email protected] תמונה: למה את מחכה הכי החודש? שאלה טובה! אבל אני לא בחורה.. מסר לאומה: את שווה הימור שלכם-באיזה תאריך תעלה העונה החדשה בארץ? כשאני יאיים על המנהל של הערוץ אולי?

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif ישני

שם:מונט גיל:19 ישוב\איזור:תא איסי\מסן:חבל סתם תמונה: אין לי כח למה את מחכה הכי החודש? שיגמר מסר לאומה: שה ו לום הימור שלכם-באיזה תאריך תעלה העונה החדשה בארץ?מתישהוא ב2015

Miss Murder

New member
../images/Emo110.gif

שם:ענבר גיל:15 ישוב\איזור:ירושלים איסי\מסן:אין תמונה:אין למה את מחכה הכי החודש?שיסתיים בית ספר.. מסר לאומה:סושי זה טעים הימור שלכם-באיזה תאריך תעלה העונה החדשה בארץ?ב-26

Nataly B

New member
מתפקדת!

שם: נטלי גיל: 17 ישוב\איזור: אזור השרון איסי\מסן: מי שרוצה בכיף במסר
תמונה: - למה את מחכה הכי החודש? בגרות אחרונה! מסר לאומה: - הימור שלכם-באיזה תאריך תעלה העונה החדשה בארץ?25.6 סתם.. אין לי מושג.

mikmikonet

New member
כאן

שם: מיכל גיל: 17 ישוב\איזור: מ.א איסי\מסן: קיים תמונה: בהזדמנות אחרת אעלה את התמונה עם מארינה
למה את מחכה הכי החודש? לסיים עם הסטוריה אולי מסר לאומה:
הימור שלכם-באיזה תאריך תעלה העונה החדשה בארץ? אין לי מושג.

Black Jane

New member
ההתפקדות נמשכת../images/Emo8.gif

שם: אביטל גיל: 17.11 (עוד חודש חוקית
) ישוב\איזור: קיבוץ איסי\מסן: פייסבוק נחשב? ;) למה את מחכה הכי החודש? לסיים את רוב הבגרויות מסר לאומה: אממ.... הימור שלכם-באיזה תאריך תעלה העונה החדשה בארץ? 29.6

למעלה