סיכום שבוע

adii1201

New member
../images/Emo173.gifסיכום שבוע

איך עבר עליי השבוע?
סרט השבוע?
ספר השבוע?
שיר השבוע?
תוכנית\סדרת השבוע?
התחדשות השבוע?
ציטוט \ פתגם השבוע?
דבר מיוחד שעשיתי השבוע?
עצבון \ ביאוס השבוע?
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?
אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע?
תמונת השבוע?
השאלה השבועית המתחלפת- איך שרדתם את החג?

adii1201

New member
מסכמת../images/Emo9.gif

איך עבר עליי השבוע?מתיש
סרט השבוע?snap decision של פליסיטי
וגם החוק ע"פ ג'ורג'יה כי היה בטלוויזיה
ספר השבוע?לא קראתי, אני עדיין ב-plain truth
אולי היום אם אני לא ארדם
שיר השבוע?דור דניאל- בין החלומות וגם "גם אם לא"
תוכנית\סדרת השבוע?לא ראיתי כלום
התחדשות השבוע?סתם כל מיני דברים לבית אבל שומדבר בשבילי
אני צריכה וואנס דחוף אבל אין
ציטוט \ פתגם השבוע?אוי אני
המדריך שלי אתמול חפר לנו על משהו עם בעיות ממוצע וכו' והוא סיפר שבקיבוץ שלו הם היו אוספים מיכלים של תפוחים ושהוא אסף 0 מיכלים. ואז הוא רצה להחסיר מיכל מכל אחד מהגורמים (אין לי כוח להסביר למה זה היה חופר
) ואז אמרתי לו "רגע, אבל אתה צריך להוריד מאחד 2 כי אתה אפס"
*לא התכוונתי
*
דבר מיוחד שעשיתי השבוע?ביום ראשון לא למדתי
וזהו
עצבון \ ביאוס השבוע?כל השיעורים האלה שנמאס לי מהם כבר והעובדה שאני לא מספיקה כמעט לישון ומחר שבאים אלינו 20 איש|קיר|
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?החופש ביום ראשון
אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע?אופירררררררררררררררר כפרעליו איזה רקע הוא הכין לי
וגם חברה שלי ואמא כי היה לי מצחיק
תמונת השבוע?
הרקע הסופר שולט של אופיר|ריר| תודה
השאלה השבועית המתחלפת- איך שרדתם את החג?סואו פאר סואו גוד אבל הבעיה תהיה מחר

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifפדמ

איך עבר עליי השבוע? לא משהו מיוחד סרט השבוע? שוב ראיתי יעד סופי 3 D: ספר השבוע? אין שיר השבוע? הממ.. כל מיני שירים מא"א תוכנית\סדרת השבוע? הישרדות 13
היום יש להישרדות יומולדת 9, כבוד
אה וסיימתי דוקטור הו. עכשיו הספיישלים התחדשות השבוע? לא יודעת ציטוט\פתגם השבוע? אני רק זוכרת משהו שמישהו מ"הבלוק" אמר (לא ציטוט מדוייק): "את לא יודעת שתמיד תמיד תמיד תמיד תמיד חוכמת חיים וניסיון זה לפעמים יותר טוב ממישהו שלמד?"
דבר מיוחד שעשיתי השבוע? לא יודעת
עצבון\ביאוס השבוע? שהלייקרס עלו לגמר? הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? שסימפל באים לארץ באוגוסט
אייקון\סמיילי השבוע?
איש השבוע? חברה שלי אבל זה בעיקר משהו מהיום תמונת השבוע? אין השאלה השבועית המתחלפת- איך שרדתם את החג? עם הרבה אוכל

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifבאיחור קליל

איך עבר עליי השבוע?ואי מעולה! סרט השבוע?חטופה-אחד הסרטים!! ספר השבוע?אין שיר השבוע?מלאאאא של lifehouse אחת הלהקות
תוכנית\סדרת השבוע?לא ממש ראיתי משהו אולי כוכב נולד התחדשות השבוע?אמא קנתה לי דברים מטורקיה בושם ושטויות ציטוט \ פתגם השבוע?מלא מחמאות ותודות למינהם דבר מיוחד שעשיתי השבוע?ההופעה!! ארגנתי יחד עם אנשים מדהימים מופע התנדבות לילדים חולים בבית חולים תל השומר והיה פשוט מדהים!!!! אתם לא מבינים איזה כיף זה לראות אותם מחייכים לקבל כ"כ הרבה מחמאות!!:) עצבון \ ביאוס השבוע?אולי הבגרות ב002 שהייתה יותר קשה מ003..חוץ מזה הככל היה מעולה!!!!:) הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?ואי ללא ספק ההופעה שעשינו וגם החג שאני אוהבת והביקוראצל אחי בבסיס..היה מגניב אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע?אח שלי ואבא תמונת השבוע?לא נותן לי לשים תמונה:/ השאלה השבועית המתחלפת- איך שרדתם את החג?היה כיייייייף!! זה החג שליי עם כל הגבינות והלזניה של אמא והפשטידותתתתת יאמייי

למעלה