פינת השבוע

everynormal

New member
../images/Emo173.gifפינת השבוע../images/Emo173.gif

נו אז ממצב חבר'ה? כולכם עמוק במתכונות ובבגרויות הא? בהצלחה לכולם!! שיר השבוע של אליס: שיר השבוע לא של אליס: אלבום השבוע: סרט/סדרת/תוכנית השבוע: ספר השבוע: אמן השבוע: מאכל השבוע: ציטוט השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה): תמונת השבוע:

בדנתמ

New member
../images/Emo173.gif ../images/Emo171.gif ../images/Emo158.gif ../images/Emo172.gif

נו אז ממצב חבר'ה? כולכם עמוק במתכונות ובבגרויות הא? בהצלחה לכולם!! גרמת לי להרגיש זקן פתאום...
כי הן עמוק מאחוריי... שיר השבוע של אליס: זאת התלבטות... הייתי נוטה לכיוון DIRT. שיר השבוע לא של אליס: nothingman של פרל ג'אם. אלבום השבוע: ויטאלוג'י של פרל ג'אם. התחדשתי
סרט/סדרת/תוכנית השבוע: האוס... ספר השבוע: לא יודע.. אמן השבוע: הלהקה שלי
מאכל השבוע: דווקא הכנתי לפני כמה ימים משהו ממש טוב כזה עם יין ושטויות אבל אין לי כוח לפרט... ציטוט השבוע: "" משהו טוב שקרה השבוע: סוף השבוע דווקא נגמר די נחמד. משהו רע שקרה השבוע: סוף השבוע התחיל לא משהו... תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה): להמשיך לפצות על זמן אבוד עם הגיטרה שלי ולהשתדל להינות כמה שיותר. תמונת השבוע: לא יודע..

shirbowie

New member
כי זה בטוח יותר טוב מהיסטוריה ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של אליס: No alice this week.. שיר השבוע לא של אליס: jeremy-pearl jam אלבום השבוע:המחשב שלי?
סרט/סדרת/תוכנית השבוע:הדוגמנית הכי חכמה ביותר..האמת שזה די מעאפן,אבל כולם שם חתיכים וטיפשים D= ספר השבוע:ספר היסטוריה :| אמן השבוע: פרל ג'אם מאכל השבוע:לא עולה לי משהו מיוחד משהו טוב שקרה השבוע:96 בספרות,המון צחוק,חדר כושר,טלוויזיה
משהו רע שקרה השבוע:אני מרוששת לחלוטין ומצבי הנפשי מתערער לאט אך בטוח בגלל כל הבגרויות הנוראיות תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה):שבועות,היסטוריה,ספרות,סקס והעיר הגדולה,שופינג!
תמונת השבוע+ציטוט השבוע:*כל הזכויות שמורות לאורי אורן המאמם* "לא הורס? טיירה בנקס א-לה נטורל ללא תוספות השיער. איכס. השיער שלה נראה כמו מה שהצטבר לנו בתחתית הכיור אחרי ששטפנו את הכלב"

Sanguine Sky

New member
שבוע טוב!../images/Emo13.gif

שיר השבוע של אליס:Shame in you שיר השבוע לא של אליס:Dream Theater-A change of seasons אלבום השבוע:Dream Theater-A change of seasons סרט/סדרת/תוכנית השבוע:אין ספר השבוע:אין לא קראתי משהו חדש אמן השבוע:Dream theater! מאכל השבוע:פיצה ציטוט השבוע:אין... משהו טוב שקרה השבוע:קניתי את A change of seasons!! משהו רע שקרה השבוע:מבחן בפיזיקה
תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה):לעשות כבר מבחנים מעצבנים! תמונת השבוע:אין

MiMiMor

New member
יוני לעזאזל.

שיר השבוע של אליס: ת'ם בונז. שיר השבוע לא של אליס: איש התרופות של פנתרה. אלבום השבוע: CFH של פנתרה.. סרט/סדרת/תוכנית השבוע: CSI עונה שלישית (שליטה). ספר השבוע: מיקוד באזרחות? אמן השבוע: פנתרה כמובן. מאכל השבוע: -_- ציטוט השבוע: "לא לומדים לתנ"ך בשבת". משהו טוב שקרה השבוע: גורי חתולים חדשים ומושים, ומצלמת אינטרנט חדשה ומושית. משהו רע שקרה השבוע: "חשופים". תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה): מתכונות, בגרויות... (וכל חוסר החיים הזמני הזה). בהצלחה לכולם בתקופה המטורפת הזאת, חודש מהיום וזהו.

למעלה