פעולת שבועות

מטרות?

קצת קשה על רגל אחת. מה את רוצה להעביר? מנהגים של החג?
אולי ללכת עם הכיוון של שבועות לאיזה מסר אחר... קיים איזה מסר של החג?
שיהיה
. מחכה לשמוע עוד פרטים שיהיה קל לעזור.

../images/Emo173.gif

איזה מסר קיים לחג?
חחח לא הבנתי את מה שאמרת עם המסר.. ואני חושבת שלהכיר יותר מהניגים של החג, שמות וכו'

אה, כמובן-

כאן- http://www.chagim.org.il/ListSubs.aspx?catid=538 מלא מלא מידע על החג. אפשר לעשות כמו שרביד אמרה... רק בלי כל כך הרבה כסף אם זה בעיה.. סטייל 'חפש את המטמון' רק עם שם אחר... ובסוף לתת להם איזה אפרופו עם קוטג'- שזה המטמון. להוסיף חידות, כתב סתרים, איכשהו את מגילת רות וכו'.. פעילות חמודה שמצאתי באתר: מפזרים בשדה ירק או פרי, כמו תפוחי אדמה, כך שיהיו גלויים למחצה ומוסתרים למחצה. המשתתפים מרוכזים במקום אחד. לאות המדריך יוצאים המשתתפים לאסוף את תפוחי האדמה, איש איש כמה שידו משגת. כעבור פרק הזמן שנקצב מראש מכנס המדריך את המשתתפים. מי שבידו מספר גדול ביותר של תפוחי-אדמה - הוא הזוכה. אפשר לגוון את המשחק על ידי פיזור מיני יקר או מיני פרי רבים ושונים בגודלם. מודיעים מראש על המינים וקובעים מניין נקודות לכל מין לפי גודלו:. 1 לבינוני,. 2 לקטן,. 3 וכד.' בתום המשחק עושה המדריך את חשבון הנקודות לכל משחק. המשחק, שהצליח לצבור מספר נקודות רב ביותר - הוא הזוכה.

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifממ..:)

"מסע בשביל החלב".. לעשות כמו פעולת "סוף הדרך" כזו אבל שהכל בנושא חלב/ גבינה.. משחק לדוגמא: בתחילת הפעולה, החניכים מתחלקים לשתי קבוצות, כל קבוצה מקבלת קערה עם גבינה.. על נציג אחד מהחניכים למצוא בעזרת הפה בתוך הקערה פתק [תניילני אותו עם סלוטייפ] עליו יהיה כתב חידה בנושא חלב [אני בטח אחשוב על משהו בהזדמנות] שייקרב אותם למקום הבא אליו הם צריכים להגיע.. כל תחנה יהיה בה משחק אחר שקשור, אפשר שבכל תחנה הםה ייקבלו אזה תליון עם פרה או משהו חחח זה מה שעלה לי כרגע..:) אם את צריכה עוד משהו, רק תגידי.. ותספרי אח"כ גם איך היה בפעולה:)

../images/Emo173.gif

חחחחחחחחח ואווו!!עם חניכות שלי היו משתתפות והיה תקציב..מממ אבל אני אחשוב על זה אולי אפשר יהיה להשיג תקציב!
תודה רבה!

Rioter

New member
הרעיון של השם - אדייייירררררררררררר!!!!!!!!!!

פעולת שבועות../images/Emo70.gif../images/Emo173.gifהמלאההה../images/Emo13.gif

חלק מהמתודות שהעברתי בפעולה ורעיונות
אולי זה יעזור לכם לשנה הבאה או בכלל..תודה למי שעזר
שלב א': תופסים קו עם מאפיינים של החג ושמות של החג. שלב ב': לשיר שיר של שבועות עם פה מלא גבינה/להקריא מתכון לעוגת גבינה עם פה מלא גבינה. .שלב ג': 21 עם בלוני מים. הלך ממש טוב!!מומלץ לשחק על הדשא, כי על הריצפה זה לא מתפוצץ בקלות..ובדשא זה כמעט כל נפילה
מומלץ לימים חמים!!חחח
שלב ד': מרוץ שליחים עם כפות וביצה . שלב ה': להאכיל אחד את השני בגבינה כשהעיניים מכוסות. שלב ו': אחת, שתיים, שלוש גבינה מלוחה! (דג מלוח
) שלב ז': תופסת גבינות. שלב ח': לא נפסיק לשיר עם המילים: מים, חלב, גבינה, שבעת המינים. שלב ט': מילים מבולבלות,תפזורות. שלב י': לכבות נרות עם רובה מים הכי מהר. שלב י"א: חידון שבועות.

למעלה