תוצאות הסקר

../images/Emo173.gifתוצאות הסקר../images/Emo173.gif

השאלה:
שאלה טכנית בנושא התחרות- האם לדעתכם כדאי שכל הפאנפיקים המשתתפים בתחרות יופיעו בטאגליין שלנו, או האם עדיף שרק הפאנפיק המנצח?
התשובות:
כל הפאנפיקים, שהטאג ליין יהיה עשיר - 6 הצביעו. רק הפאנפיק המנצח. מגיע לו הכבוד. - 6 הצביעו. ממש לא אכפת לי (מגעילים *מבט נעלב*) - 0.
תגובה: חברים, יש לנו תיקו. אנחנו כבר נראה מה נעשה עם זה.. ועכשיו, עולה לו סקר (הסקר הכי טוף והכי חמוד´י בעולם
) חדש

HaMsTeR

New member
אוףףףף!

התרגלתי מפורום הארי פוטר שעולה סקר חדש רק פעם ב... חודש-חודשיים, והתבלבלתי עם הפורום הזה, אז לא לחצתי על הסקר והפסדתי... בכל אופן, אני חושבת שכל הפאנפיקים צריכים להופיע בטאג ליין... שהמנצח יופיע במאמרים או משהו כזה... אבל לסקר החדש הצבעתי! גו פריס!!! גו פריס!!! אני הכי אוהבת אותה........... פריס מהבנות, ג´ס מהבנים!

shirakl

New member
גם אני לא הספקתי להצביע

וגם אני חושבת שצריך לשים את כל הפאנפיקים בטאג ליין! אולי כדאי בפעמים הבאות להשאיר את הסקרים לזמן קצת יותר ארוך...

YaLdoNet 4 EveR

New member
../images/Emo26.gifאוקיי אז יש הכרעה../images/Emo36.gif

- כל הפאנפיקים המשתתפים יופיעו בטאגליין, הפאנפיק המנצח (אתם כותבים פיקים, אני מקווה...? *הרמת גבה*) יופיע בטאגליין בולט במיוחד והוא יופיע גם בתור מאמר.
- הסקרים יישארו הפעם שבועיים לפחות. בגלל שאנחנו קצת, בקושי יוצא לנו מסקנות.
יום באגי
שמח. ז´תומרת, היום בשמונה חמישים וחמש (20:55) כולכם מתייצבים מול המסך. יש גם את מייבי איטס מי. ("איזה קונץ, איזווווווווווו בדיחה!")

z O e i

New member
מה עם ליין../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לדעתי..../images/Emo15.gif

פשוט תשימו את הפאנפיק הזוכה בטאג ליין משלו,ושרשרו את כל שאר הפאנפיקים ביחד ותשימו אותם בטאגליין אחד.

Mooa-Numi

New member
אחלה סקר ../images/Emo13.gif

רציתי לעשות לור/רור, אבל בסוף הלכתי עם הלב והצבעתי גילברט.

למעלה